Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Uporaba parnega kuhalnika 31.7.2008 19:03:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem dobila v dar nekaj podobnega ... neko no-name varianto in je res super. Čeprav za kuhat nad soparo res ne rabiš česa podobnega. Moja mami ima tako tro-delno posodo za na štedilnik (lonec, vstavek z mrežastim dnom in pokrovko) in je rezultat kuhanja identičen.
|
|
|
|
RE: Uporaba parnega kuhalnika 31.7.2008 19:54:52
|
|
|
|
Tisana
|
Zgleda ful fensi. Mene predvsem zanima, ali se okusi kaj mešajo, če npr. v eni posodi pariš ribo, v drugi pa zelenjavo istočasno. Sicer pa mi uporabljamo kar kovinsko mrežico, ki jo lahko namestiš v vsako dovolj široko posodo, spodaj seveda naliješ malo vode, na mrežico daš hrano, pokriješ, daš na ful štedilnik in čez nekaj minut je kuhano na sopari. Učinek je isti, mrežica pa stane par evrov. Mi smo jo kupili v Elecreku. Za razliko od videnega na linku, je naše ful bagatela. No, sporoči, če boš kupila, če si zadovoljna in če se okusi mešajo
|
|
|
|
RE: Uporaba parnega kuhalnika 31.7.2008 20:01:39
|
|
|
|
Naja30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tisana Zgleda ful fensi. Mene predvsem zanima, ali se okusi kaj mešajo, če npr. v eni posodi pariš ribo, v drugi pa zelenjavo istočasno. Sicer pa mi uporabljamo kar kovinsko mrežico, ki jo lahko namestiš v vsako dovolj široko posodo, spodaj seveda naliješ malo vode, na mrežico daš hrano, pokriješ, daš na ful štedilnik in čez nekaj minut je kuhano na sopari. Učinek je isti, mrežica pa stane par evrov. Mi smo jo kupili v Elecreku. Za razliko od videnega na linku, je naše ful bagatela. No, sporoči, če boš kupila, če si zadovoljna in če se okusi mešajo Isto.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?