|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Uporaba parnega kuhalnika
31.7.2008 17:21:24   
karolinca
Živjo!
Zanima me, ali imate dobre izkušnje z uporabo npr. takšnega (LINK) parnega kuhalnika. Smo tik pred tem, da začnemo uvajati GH. Pa mi je znanka predlagala, da naj nabavim taksen kuhalnik...ona je blazno zadovoljna (ima 7 mesecev starega fantka). Je rekla, da je super to, da ti ni treba zmeraj zraven stat ko se kaj kuha. Kaj menite ve?  Ali ve kuhate v majhnih posodicah?

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 31.7.2008 20:54:13 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Uporaba parnega kuhalnika
31.7.2008 19:03:46   
Anonimen
Sem dobila v dar nekaj podobnega ... neko no-name varianto in je res super. Čeprav za kuhat nad soparo res ne rabiš česa podobnega. Moja mami ima tako tro-delno posodo za na štedilnik (lonec, vstavek z mrežastim dnom in pokrovko) in je rezultat kuhanja identičen.

(odgovor članu karolinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
31.7.2008 19:54:52   
Tisana
Zgleda ful fensi. Mene predvsem zanima, ali se okusi kaj mešajo, če npr. v eni posodi pariš ribo, v drugi pa zelenjavo istočasno. Sicer pa mi uporabljamo kar kovinsko mrežico, ki jo lahko namestiš v vsako dovolj široko posodo, spodaj seveda naliješ malo vode, na mrežico daš hrano, pokriješ, daš na ful štedilnik in čez nekaj minut je kuhano na sopari. Učinek je isti, mrežica pa stane par evrov. Mi smo jo kupili v Elecreku. Za razliko od videnega na linku, je naše ful bagatela. No, sporoči, če boš kupila, če si zadovoljna in če se okusi mešajo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.7.2008 20:01:39   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: Tisana

Zgleda ful fensi. Mene predvsem zanima, ali se okusi kaj mešajo, če npr. v eni posodi pariš ribo, v drugi pa zelenjavo istočasno. Sicer pa mi uporabljamo kar kovinsko mrežico, ki jo lahko namestiš v vsako dovolj široko posodo, spodaj seveda naliješ malo vode, na mrežico daš hrano, pokriješ, daš na ful štedilnik in čez nekaj minut je kuhano na sopari. Učinek je isti, mrežica pa stane par evrov. Mi smo jo kupili v Elecreku. Za razliko od videnega na linku, je naše ful bagatela. No, sporoči, če boš kupila, če si zadovoljna in če se okusi mešajo

Isto.

(odgovor članu Tisana)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?