|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Upanje ostaja!
12.9.2008 10:30:58   
tanja28
Pozdravljene!

Redno berem ta forum občasno tudi kaj napišem, zdaj pa vam napišem moje izkušnje, npišiti kaj če te imele podobne občutke, izkušnje. Na user posted image  delava že od maja letos, veliko sem brala v zvezi s tem, sedaj pa samo berem forum, posebej se ne obremenujem sem zaposlena z drugimi stvarmi, vendar si user posted image  želiva. Ker sem prej jedla 8 let KT vem da ne bo ratalo takoj. V glavnem zadeva je sledeča.  zadnjo menstruacijo sem dobila 18.8, naslednjo bi morala dobiti zdaj v nedeljo 14.9. namreč imam redne menstruacije na 26 dni. V ponedeljek 8.9. so se mi začele pojavljati bolečine v želodcu, trebuhu in špikanje v jajčnikih. Občasno tudi glavoboli. Pa čez dan se mi temperatura dvigne na 37,2  37,3 ampak od torka naprej.  Od srede naprej pa mi več ne paše turška kava ki sem jo prej pila vsako jutro. Slabo mi je čez cel dan včasih bolj včasih manj, včeraj sem imela celo zamašen nos, prej pa nič nobenega prehlada ali kaj podobnega. Upam da so to zgodnji znaki nosečnosti ali da je povezano kaj z vgnezditvijo, bom počakala do nedelje ko bi morala dobit menstruacijo. Drugače pa se mi pojavlja občasno slina kot da bi mogla iti bruhat. Se vam javim kako bo. Hvala da ste me poslušale, upam da bo kaj ratalo, čeprav si sploh ne znam predstavljat ker menstruacija pride vsaki mesec do sedaj. Držite pesti. Je imela katera podobne občutke in je bila potem noseča naj kaj napiše! 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Upanje ostaja!
12.9.2008 10:51:05   
ursa30
držim pesti, da so vse to znaki za user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanja28)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.9.2008 10:55:34   
ROŽICI
jaz imam tud podobne znaka kot ti.user posted image pričakujem al pa tud ne v ponedeljek 15.9. bomo vidli kak bo... sem pa ful nevčakana in me muči.sem al nisem...user posted image

življenje je eno samo.zato uživajte...

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.9.2008 10:56:23   
ROŽICI
želim ti da zagledašuser posted image user posted image potem pa ne pozabi sporočit!

(odgovor članu ROŽICI)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.9.2008 12:06:15   
ninca19
tud jaz sem imela podobne znake kot ti, zato sem že pred menstruacijo vedla da semzanosla. nevem, semmela taki občutek. zbadanje v jajčnikih kot pred menstruacijo, rahle slabosti, glavobol, zamašen nos, kar se je tud pri meni kar naenkrat pojavilo. ker pa sem misla da to zbadanje v jajčnikih pomeni bližajočo menstruacijo, nisem naredila testa ampak sem počakala. pa M ni blo, prvi dan izostanka pa semnaredila test in vidla user posted image . sem pa tud jaz jedla tabletke več kot pet let, pa se je primlo že v dveh mesecih. tako da tabletke ne vplivajo na zanositev, ker po0navadi izginejo iz telesa že po par dnevih.
upam da boš tudi ti zagledala user posted image in se pridružila user posted image  

Nina

(odgovor članu ROŽICI)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.9.2008 12:36:25   
tanja28
Hvala punce za sodelovanje. Bom sporočila kako in kaj se bo odvijalo. ROŽICI upam da ne bova dobili menstruacije in da zagledava user posted image  vsem ostalim da hvala za vzpodbudo.

(odgovor članu ninca19)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.9.2008 13:56:09   
pilotina
držim močno pesti user posted image  

(odgovor članu tanja28)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.9.2008 14:40:39   
baci
IZVIRNO SPOROČILO: ROŽICI

želim ti da zagledašuser posted image user posted image potem pa ne pozabi sporočit!

se podpišek

......vsak dan je nov začetek....

(odgovor članu ROŽICI)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.9.2008 9:12:41   
skrivnost
drzim pestke za user posted image !

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.9.2008 16:04:51   
Vali 81
žim pesti za vse ki user posted image je ne pričakujete

(odgovor članu skrivnost)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.9.2008 19:23:13   
klavdiy4
držim pesti za vse

(odgovor članu Vali 81)
Neposredna povezava do sporočila: 11
13.9.2008 19:24:11   
Naranja
Živjo Tanja!

Jaz tudi držim prsti !!(oprosti, moja slovenščina ni preveč dobra).
Sem v podobni situaciji. Komaj čakam, da 23. septembra pride in da bom izvedela!
Srečno!

(odgovor članu tanja28)
Neposredna povezava do sporočila: 12
14.9.2008 10:04:11   
ROŽICI
živjo Tanja28.kako kaže?

(odgovor članu Naranja)
Neposredna povezava do sporočila: 13
15.9.2008 10:06:12   
koala
tanja28, jaz močno stiskam pesti da je to to, samo jaz sem imela take znake veliiiiiiiiiiiiiiiiko krat, pa imam samo enega sončka.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu ROŽICI)
Neposredna povezava do sporočila: 14
15.9.2008 14:50:27   
tanja28
Halo.
zdaj sem izvedela da je bila moja tema premaknjena. ROŽICI kaže tako da ni menstruacije. Včeraj bi mogla priti ker imam redno točno na dan, je ni ni bilo in je tudi danes ni. Mi pa je danes spet slabo, bolečine v želodcu, špikanje v jajčnikih in maternici. Včeraj zjutraj sem imela na papirju samo nekaj rjavih nitk, pa popoldan malo roza papir pa danes zjutraj malo rjavo in to je vse. Testa še ne bom delala nekaj dni bom še počakala, če bi slučajno user posted image  zamujala, samo mi še nikoli ni zamudila tako da ne vem. Se javim.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 15
15.9.2008 15:01:13   
pokica_
Tanja močnooooo navijam, da je to TO!!!! user posted image user posted image  

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu tanja28)
Neposredna povezava do sporočila: 16
15.9.2008 20:31:15   
ROŽICI
Jaz mislim Tanja da siuser posted image !user posted image

men user posted image še tud ni blo...upam da je tud ne bo.niti nimam občutka da bi prišla.opazla pa tud nisem kaj na hlačkah, se mi je pa beli tok  povečal.boli me pa križ.
bom pa jutri verjetno test probala..al pa bom še kak dan počakala.sam ko me tak firbec mučiuser posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 17
15.9.2008 20:51:57   
pokica_
Rožici držim pestkeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image , naj testek pokaže moooočne user posted image user posted image user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu ROŽICI)
Neposredna povezava do sporočila: 18
16.9.2008 8:06:02   
tanja28
Pozdravljena ROŽICI!

Držim pesti zate da ne bo user posted image  in da si  user posted image . Jaz bom še tudi kaki dan počakala s testom čeprav mene tudi firbec muči. Se javim kaj, da ti povem kako in kaj.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 19
16.9.2008 8:21:31   
ROŽICI
no jaz nevčakana...sem naredila test bil je negativen.user posted image mi zamuja 2dni.ne vema sem ga prehitro naredila al pa bo user posted image prišlauser posted image

(odgovor članu tanja28)
Neposredna povezava do sporočila: 20
16.9.2008 8:51:57   
tanja28
ROŽICI hej!
Najboljše če ponoviš test spet čez tri dni, vidiš zato jaz odlašam s testom ker se bojim da bo negativen, po drugi strani pa mi ni jasno zakaj mi user posted image  zamuja ko mi nikoli ni, pa sploh nisem imela stresnega obdobja. Sicer pa koliko sem brala na netu piše tudi na tem postalu da testi niso 100% zanesljivi. Ali pa probaj več različnih testov. Jaz bom šla danes kupit test pa bom kupila dva različna ali pa tri. Seveda lahko pa da se še ne vidi na testu, ker še ni zadosti hormona. Jaz se ti javim ko bom vedela kako in kaj. Kako se pa kaj počutiš?

(odgovor članu ROŽICI)
Neposredna povezava do sporočila: 21
16.9.2008 9:07:21   
ROŽICI
ja sedaj bolj žalostno ker je bil test negativen.drugač pa boli me ful križ pa dojke.ti znaki so lahk za user posted image lahk pa tudi user posted image . ne preostane mi nič drugega kot pa počakat.
upam da ti zagledašuser posted image potem pa mi javiuser posted image
a zahlo krvavitev si opazla samo en dan al je še?ne vem jaz tega nisem opazlauser posted image

(odgovor članu tanja28)
Neposredna povezava do sporočila: 22
16.9.2008 11:39:20   
tanja28
Halo ROŽICI!
Ja na dan ko bi mogla dobiti user posted image  to je bila nedelja sem zjutraj na papirju opazila rahlo rjavo, čisto malo. Ker ponavadi dobim user posted image  tudi zjutraj ko se vstanem. Potem pa cel dan nič. In potem spet proti večeru je bilo rahlo roza na papirju, včeraj v ponedeljek pa samo enkrat v celem dnevu spet čisto rahlo rjavo in to je bilo to. Danes pa ni user posted image  tudi od nikoder. S tem da sem v nedeljo čutila kot da jo bom vsaki čas dobila pa je ni bilo. Danes mi po dolgem času ni slabo vendar pa sem rahlo tečna, čudno se počutim, tako da ne vem. Ti javim kako in kaj.
Ali pa idi v zdravstveni dom na odvzem krvi tisto je najbolj zanesljivo.
Se čujeva!

(odgovor članu ROŽICI)
Neposredna povezava do sporočila: 23
17.9.2008 8:23:03   
ROŽICI
moje user posted image še vedno ni..3 dan.še je do konc tedna ne bo bom šla spet po test.
in ti?

(odgovor članu tanja28)
Neposredna povezava do sporočila: 24
17.9.2008 8:54:55   
tanja28
Halo ROŽICI!

Jaz pa sem user posted image  namreč včeraj pozno zvečer se mi je vlila user posted image . Res me narava preseneča, sem bila prepričana da je ne bo, kar naenkrat me je zašravfalo in se vlilo. Tako da mi je zamujala za 3 dni, sem pa včeraj naredila popoldne test CB pa je bil negativen, tako da sem vedela da nekaj ni vredu ker CB je baje najbolj natančen. Tako da ne bom zdaj več preveč mislila na user posted image  ko bo pa bo. Bom pa jutri poklicala mojo ginekologinjo in se naročila na en pogovor, ker je pol leta od kar se trudiva, samo tako da vem če je vse OK z mano. Ne bom čakala na 1 leto sem nekje prebarala da lahko greš že po 6 mesecih. Pa odkar sem nehala jest KT še sploh nisem šla nič na pogovor k zdravnici. Kako dolgo se že vidva trudita ROŽICI? Upam da bo tebi uspelo in ne boš dobila user posted image . Vidim da je naša psiha zelo močna stvar in se poigrava z nami. Ampak gremo v novo borbo z upanjem da enkrat mora uspet!
Držim pesti zate ROŽICI in javi se kaj!
Pa lep dan!

(odgovor članu ROŽICI)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.