|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Upanje ostaja!!!
1.11.2005 19:22:50   
Sulfinija
Pozdravljene punce!!!!

Kot veste bi svojo M morala dobiti tam nekje med 30.10 in pa 1.11. in je še vedno ni.Že kar sedem dni me matra malo rjav izcedek ki je le opazen,ko se zbrišem in čista pika na dnevnem vložku.Imam pa dva dni že grozne slabosti,prse napete nič krčev in tudi prihoda M še ni in niti ne krvavim.Drugače imam zelo redne cikluse in danes je moj 31.dan moje user posted image  pa ni od nikloder.Kaj menite ve je lahko slabost znak,da sem morda nova srečka user posted image ?Joj upam,da mi je res usojeno in zanosim kar naravno in se decembra izognem pripravam za najin prvi IVF.Tale mesec sem se čisto odklopila od zanositve moje misli so le na priprava za IVF.Je možno,da sem torej zanosila?Ne vem ne upam naredst testa vendar,če se jutri ne vlije moja M ga bomn v četrtek takoj naredila in vedela na čem sem?Kaj menite ve ostaja upanje,ki umre zmeraj zadnje?

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Upanje ostaja!!!
1.11.2005 19:37:33   
juma
Iz vsega srca ti želim,da bi bila.Jaz sem imela rjavi izcedek na dan,ko bi mogla dobitiuser posted image .Sem že mislils,da spet ne bouser posted image .Pa sem se zmotila in danes že imamuser posted image
DRŽIM PESTIuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.11.2005 19:47:29   
Dejča
Držim ti pesti. Sporoči, kako in kaj!! user posted image

(odgovor članu juma)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.11.2005 19:48:18   
Sulfinija
juma hvala ti za bsede tolažbe.Se mogoče lahko spomniš kako dolgo je tale idecek trajal pri tebi pri mnei že kakih sedem dni le ko se obrišem,na mini vložku je kak pikica rjava drugače pa nič.
No torej če jutri ne bo moje M bo 32.dan,če se jutri ne bo vlila v četrtek je pol pri meni CB akcija in takoj poročanje.

Mojcauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4
1.11.2005 19:53:04   
Massa26
Upam s tabo. To bi bilo res user posted image user posted image user posted image !

Sporoči.

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5
1.11.2005 20:32:25   
mihi78
to je obetaven začetek! upam, da si res srečka user posted image !!!

Neposredna povezava do sporočila: 6
1.11.2005 21:50:46   
Anika_24
"Mojca9000", držim pestke, tako zate kot za vse tiste, ki si želimo user posted image .

Upanje res umre zadnje!

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.11.2005 23:32:23   
juma
Pri meni je trajal kake 2 dni potem pa se je ustavil,naredila sem test in pokazal je user posted image .Jaz imam drugače kar močno in bolečouser posted image ,takrat pa je bil samo rjavi izcedek brez ostalih simptomov.Držim pesti zate.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8
2.11.2005 7:22:31   
Azaleja
mojca9000, držim velike pesti, da bodo user posted image user posted image !!!!

(odgovor članu juma)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.11.2005 7:40:42   
Sulfinija
Pozdravljene!!!!

Punce hvala za vse lepe besede,ki ste mi jih napisale.Moje user posted image  še vedno je pa že šesti dan prisoten tale rjavkast izcedek in kaj pa jaz vem vem da upanje umre zadnje vendar nimam več dosti upanja.Kajti vedno pred vsako M mi je takole vendar vendo bolj hitro začnem krvaveti,glede nato da je danes 32.dan od prejšnje M mi je kar sumljivo.Ve pridno še danes držite pesti,če ne začnem tokom dneva krvaveti pa bom jutri naredila test in vam sporočila novico.

(odgovor članu Azaleja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
2.11.2005 9:45:49   
marrusa
mojca9000,močno držim pesti,da vama je uspelo.

Neposredna povezava do sporočila: 11
2.11.2005 11:15:32   
Anonimen
Mojca, drzim pestke zate!!! user posted image user posted image user posted image

Srecno!!! user posted image

(odgovor članu marrusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
2.11.2005 11:26:37   
Ninika1
Draga mojca9000 DRŽIM PESTI!!!!
Tudi jaz ne čakam 11.11.2005

Upam, da vama bo uspelo.

Javi nam....
Lp, Ninika

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
2.11.2005 13:58:11   
Nely
mojca9000, tudi jaz držim pesti zate!!!!
Sem v podobnem položaju, tudi jaz delam test danes popoldan. Moja M je vsak mesec redna in kak teden dni prej imam kr orng PMS znake. Ta mesec pa NIČ, pa še slabo mi je že par dni okol poldneva, M. ni od nikoder (hvala bogu user posted image ). Naredila sem test včeraj zjutraj, pa je bila druga črtica rahlo vidna. Zdej po službi grem najprej v lekarno po BC mini in nato s strahom v kopalnico... res si želim user posted image ...

Držim pesti za vse, ki čakajo na user posted image  user posted image !!!!!

(odgovor članu Ninika1)
Neposredna povezava do sporočila: 14
2.11.2005 14:18:24   
Sulfinija
Joj dobro da nisem sama.Samo ti si prd mano ti si si vsaj upala in ga že včeraj delala jaz pa se prav bojim.Vendar mislim,da ga bom tudi jaz danes delala popoldan ali pa jutri zjutraj je že skrajni čas kajti sedaj več nimam niti izcedka niti nič.Mene najbolj tudi slabost daje dopoldan sedaj i je ok.Zate pa tudi držim pesti in sporoči veselo novico.Upam,da jo bom tudi jaz danes ali pa vsja jutri da sem končno zagledala svoj željeni + in da sem pobegnila vstan od začetka priprav na IVF.

Mojcauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nely)
Neposredna povezava do sporočila: 15
2.11.2005 14:45:57   
Skorpija
Mojca, upam, da vama je res uspelo in držim pesti za dobro novico!!!!

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

Neposredna povezava do sporočila: 16
3.11.2005 7:39:19   
Sulfinija
Punce!!!

Hvala vam da držite pesti za mene.Moram vam poročit da sem spet preživela včeraj en dan brez moje M in pa tudi prijazen izcedek se je skril tkole da sem brez mini vložka.Popoldan pa vam sporočim novico ker grem sedajle v lekarno po test in na potep.
Držite pesti da vam sporočim kasneje novico vselo ali pa seveda user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 17
3.11.2005 8:09:19   
hati
Mojca pa kaj še nisi kupila testa. Aj si pa res karakter, jaz bi ga definitivno že nardila. Ti stiskam pesti močno in upam, da se ti zasvetijo očke ko uzreš user posted image  user posted image  in to še danes.

SREČNO!!!!

Pa javi nam čimprej...smo že nestrpne...

Neposredna povezava do sporočila: 18
3.11.2005 8:15:51   
Špela100
Mojca9000 hitro sporoči novicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!!!!!!
Držimo pesti

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 19
3.11.2005 18:00:36   
Massa26
Mojca, sorry samo tako sem firbčna user posted image user posted image  A si že delala test?user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 20
3.11.2005 18:07:20   
Biba1
MMOOOJJJJJJJJJCCAAAAAAAAAAAA???????????????

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Massa26)
Neposredna povezava do sporočila: 21
3.11.2005 18:10:05   
lana38
Mojca9000!
Zdaj je že večer, tvoje novice pa še ni. Želim ti, da zagledašuser posted image . To bo končno konec vseh mučnih postopkov, ki si jih že dala skozi.
LP

lana38

(odgovor članu Massa26)
Neposredna povezava do sporočila: 22
3.11.2005 18:10:14   
Sulfinija
Punce!!!!

Hvala,ker držite pesti zame.Jaz namreč sem danes bila ful totalno zasedena in nisem uspela testa kupit,doma pa ga ne držim.
No da vam povem stanje svetlo rjavkast izcedek zelo,zelo malo M še ni jutri zjutraj pa trk v lekarno in delat test.Pol vam pa takoj sporočim.

(odgovor članu Biba1)
Neposredna povezava do sporočila: 23
3.11.2005 19:18:04   
kristy
Mojca!

Te držim za besedo. Tako da: jutri sporoči, da si ugledala en velik + !

Za srečo pa:

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 24
3.11.2005 19:31:15   
Nely
Mojca, držim pesti zate jutri zjutraj. user posted image
In ne nas zjutraj dolgo držat v napetem pričakovanju!!!

Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Spočet na silvestrovo: Kdaj lahko pričakuj...
Kdaj lahko pričakujeta otroka, če so prazniki tisti, ki v vama prebudijo največ strasti in porednih želja?
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?