|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Upam, da tokrat bo!
20.12.2005 10:38:53   
nelky
Včeraj bi morala dobiti user posted image , pa je ni bilo. Že nekaj dni me nekaj tišči v trebuščku, kot bi me občasno malo vleklo navzdol. Čudno pa je tudi to, da mi je slabo, kot da nisem čisto budna in se mi zvrti v glavi, pa v želodcu, a ne za bruhat. Če malo pojem, je bolje. Ah kar ne upam upati...

No, včeraj zvečer nisem več zdržala in sem naredila baby check mini test. Pokazali sta se dve črtici, a druga zelo bledo. Ne vem, če je to to... Kaj se vam zdi? Gotovo sta dve, nič ni spackano, ampak druga pa res ni močna.

Vesela bom vašega mnenja.

Nelky
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Upam, da tokrat bo!
20.12.2005 10:54:06   
tinkamiška
Nelky, upam, da je to to, škoda, da nisi zdržala do zjutraj in nardila test z jutranjim urinom. Boš verjetno morala kak dan popčakat in nardit testeš eenkrat, da boš bolj sigurna.

Jst pa držim pesti za tradrugo črticouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu nelky)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.12.2005 11:05:20   
petruskaL
Bravo nelky,
pravijo punce bleda gor, bleda dol - važno je da je!
Probi nardit še enkrat jutri zjutri s prvim urinom - ampak jaz mislim da ti ni treba.user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Mislim, da so čestitke na mestu.

Jaz bi jo mogla dobit danes (če upoštevam najdaljši ciklus v zadnjem letu - sicer pa to vedno počnem) - upanje je

(odgovor članu nelky)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.12.2005 11:13:50   
Reja
Upajmo, da je to to.

Če je - čestitam!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petruskaL)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.12.2005 11:18:20   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image ...po mojem bo kar toto...
Nati

(odgovor članu Reja)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
20.12.2005 11:19:54   
Monika79
Nelky

mislim, da je to to, iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image
glavno, da je bila črtica user posted image  pa čeprav malo slabovidna user posted image user posted image

uživaj v user posted image

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Reja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.12.2005 11:32:42   
inja2
Ojla nelky

tudi jaz bi morala včeraj dobiti user posted image , pa je zaenkrat še ni, upam da tako tudi ostane
imam pa podobne težave kot ti

sicer pa mislim da če sta bili user posted image , je to to

iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.12.2005 11:39:50   
atinav
Ja, pomoje si tudi user posted image ...čestitkeuser posted image user posted image user posted image !

TIAN nas je razveselil 20.02.2005, LIAM pa 19.10.2006

(odgovor članu inja2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.12.2005 13:15:41   
petraz
Želim ti, da bi bilo to user posted image . Če bo, čestitke že vnaprej!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nelky)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.12.2005 13:16:35   
zrak
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
bravo bravo, sigurno si nosečka..

čestitke..

(odgovor članu nelky)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.12.2005 14:16:52   
Naja30
verjetno si kar nova user posted image , ampak da bos sigurna, naredi še en test.čeprav je res, da črtica je črtica, pa tudi če je slabo vidna.

user posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.12.2005 16:08:18   
nelky
Hvala za spodbudne besede, punce! Upam, da je res to to. Danes se znaki nadaljujejo. Dopoldne mi je malo slabo in se mi skoraj vrti, kot bi bila  zadeta od ne vem česa. To bodo najbrž hormončki. Hecno stanje res...

Upam, da se mi vse kmalu pridružite. Pravijo, da je tale predbožični čas še posebno darežljiv.

PetruškaL in Inja 2, dajta še vedve naredit test, da vemo, če bomo skupaj čakale naše user posted image user posted image user posted image ! Komaj čakam, da zvem. To pomeni, da bi imele PDP tam nekje konec avgusta, a ne?

Na novo veselje v letu, ki prihaja!

Nelky

(odgovor članu nelky)
Neposredna povezava do sporočila: 12
21.12.2005 9:33:25   
petruskaL
Joj Nelky posluši zdej to....
Ceu aplauz sm ti nardila ka si rekla de je švoh...in jaz tok pogumno - bleda gor, bleda dol
Danes zjutr sm nardila CB in je bled + (ni treba gledat s posebno lučjo ali posebnim kotom- je pa čist švoh), zase se pa ne upam nič kaj dosti veselit.
Počutim se prou isto kot ti, čutim da mam ful napete prsi, tišči me v spodnjem delu trebuha, pa cel dan sm zaspana. M še vedno ni...(Enkrat poleti se mi je zgodilo, da mi je CB pokazal isti švah plusek zaradi nekih hormonskih sprememb v mojem telesu). Tak da to mene zdej ni prepričalo.
Nimam pa filinga da bi M prišla - ponavadi me 2 dni prej zapre, in se počutim ko da bi bla bolna. Zdej je vse drugače - koža na obrazu je ponavadi vsa mozoljasta pred M - zdej se mi zdi da je lepša kot običajno.
Je pa tako, mind can play dirty tricks, in je čist možno da čutim in vidim vse živo, da mi je še M zamudila zarad tega...
Sm pa vesela zate, in ja če smo zdej nosečke mamo rok konec avgusta.

(odgovor članu nelky)
Neposredna povezava do sporočila: 13
21.12.2005 18:29:44   
KODA
user posted image user posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

Neposredna povezava do sporočila: 14
22.12.2005 11:28:36   
inja2
Nelky

tudi jaz imam enake znake kot, vendar pa sem včeraj delala test BC mini in mi je pokazal eno črtico na drugi user posted image user posted image
sploh ne vem kaj naj si mislim

user posted image zaenkrat še ni in upam, da je tudi ne bo, samo se kar ne upam preveč upati, ker bom full razočarana če pride

na koliko dni, pa si imela ti drugače ciklus in koloko dni tije zamujala

drugače pa iskrene čestitke in čuvaj na svojo pikico user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 15
22.12.2005 11:41:13   
petruskaL
Oj Inja2 ...
a ni to adijo ane? Jaz tud nisem več prepričana al je bil res tist + al ne...M pa tud ni še.
Hotla sm pa vprašat eno stvar - je to res, da se poveča izcedek (bolj podobno navadni vodi kot pa belemu toku )iz nožnice v primeru nosečnosti - kao zasčita pred vdori bakterji ipd.???
Držim pestke zate in tud Nelky pa še vse ostale da čimprej ugledamo te naše pluske pa črtice

(odgovor članu inja2)
Neposredna povezava do sporočila: 16
22.12.2005 12:42:53   
inja2
petruskaL

glede tega izcedka, ne vem če se ti res poveča in je bolj podoben vodi, samo vem, da ga jaz imam in da je res bolj podoben vodi

tala negotovost pa me res že močno muči, moj user posted image  mi skoz govori, naj ne bom nestrpna in naj počakam še nekaj dni, ampak me tole čakanje že prav nervira...

kdo pa ti je rekel  tisto glede izcedka
ali si ti samo en test naredila

držim pesti, da nama uspe user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 17
22.12.2005 13:20:22   
petruskaL
Hojla Inja2

glede izcedka, vem da sem enkrat nekje sproti prebrala na netu, se pa ne spomnim več kje...jaz ga tud imam. In to sem pa tja tak priteče, da laufam na wc gledat da ni slučajno M prišla.
Ma ti deci se sploh ne zastopijo user posted image  user posted image  user posted image ...mene tud moj ves čas  prepričuje da lahko še počakava enih 14 dni (!!!!), ker uno včeri ni gvišno. Bi ga took sunla. Jaz sm tud precej vn iz sebe,....ja delala sm pa sam CB včeri zjutri (1 dan po izostanku).

Inja jaz tud držim pestke močno za naju - pa tud vse ostale

(odgovor članu inja2)
Neposredna povezava do sporočila: 18
22.12.2005 13:55:33   
inja2
A veš  da se men dogaja isto, sko se mi zdi, da je nekaj prišlo, pol pa vsake 5 in, na wc letim, dobro da sem na dopustu, k v službi tole nebi šlo user posted image user posted image

upam, da tibo kera kej pametnega odgovorila glede tistga izcedka, k tud mene zanima..

pa javi kako je s tabo

aja, pa tudi jaz držim pestke, da nama rata user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 19
22.12.2005 20:30:49   
ELCA
HALO NELKY SUPERuser posted image  NIČ SE NESEKIRI TUDI MENI JE POKAZALO DRUGO ČRTO ČIŠTO BLEDO PA SEM BLA NOSEČA SAM DA SE JE POKAZALA TO JE TAGLAVNO!  ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nelky)
Neposredna povezava do sporočila: 20
23.12.2005 7:20:35   
NATAŠI
Jaz ti tudi želim, da je tisto kar si videla pomenilo user posted image ..

srečno vsem!!

(odgovor članu ELCA)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.