|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Umivanje zob v vrtcu
27.1.2006 13:51:21   
Una
Včeraj sem izvedela, da si v vrtcu ne umivajo več zob. Spomnim se, da ko sem bila jaz v vrtcu, smo si umivali zobke, celo tekmovanje smo imeli (za štampiljkice). Zdaj si pa baje nič več ne umivajo zobk v vrtcih. Kako je to mogoče, glede na to, da zobozdravniki propagirajo umivanje zob po vsaki jedi. Poleg tega se mi zdi, da je  vrtec ustanova, kjer se otroci učijo dobrih navad.

A mogoče katera kaj ve; ali si v vrtcih, kjer imate otroke, tudi ne umivajo zobk?
Mene je namreč to zelo negatvino presenetilo.

Hvala!

LP, Una
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Umivanje zob v vrtcu
27.1.2006 13:54:06   
Anonimen
Pri nas si jih ne, vsaj 3,5-letniki ne, mogoče potem, ko so starejši, to pa ne vem.

(odgovor članu Una)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
27.1.2006 13:55:58   
mami22
Pri nas si jih ne dokler so v jaslih - do 2,5 ali 3 leta približno. Kasneje si jih mislim pa da samo po kosilu.

(odgovor članu Una)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.1.2006 14:13:27   
bskrle
V našem vrtcu si jih 3letniki umivajo, mislim, da enkrat na dan.

(odgovor članu Una)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
27.1.2006 14:16:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Una)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
27.1.2006 14:49:03   
sašaš
V našem vrtcu si jih umivajo - eni po zajtrku, eni po kosilu, eni po zajtrku in kosilu (odvisno od skupine). In sicer vse skupine 2. starostne stopnje.

Najbolje, da vzgojiteljico vprašaš, kako je zdaj s tem pri vas! user posted image

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

(odgovor članu Una)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.1.2006 15:46:17   
Una
sašaš, saj ravno od vzgojiteljice sem to izvedela. Lan je sicer še v jaslih in nisem pričakovala, da si bojo že zdj umival zobke, ampak potem, ko so 3, 4 leta stari. Pa mi je rekla, da si tudi starejši ne umivajo zob. Zarad tega sem se hotla pozanimat, kako je to pri vas. Rekla je sicer, da pride enkrat ena zobozdravnica iz zdravstvenega doma in jim vse pokaže, da potem tut tamali prinesejo ščetko od doma in si umivajo zobke po njenih navodilih, to je pa tudi vse. Kot pravim, me je to zelo presenetilo in bom poskušala ukrepat glede tega. Pa ne zato, da si jih doma ne bi več umivali, ampak predvsem zaradi tega, ker jih je tam več skupaj in vodo vidli, da je to čist kul, da si umivaš zobke. Mi mamo doma nonstop borbe, ko si umivamo zobke. Čisto nič ne pomaga...

LP, Una

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.1.2006 20:01:40   
mamči
Pri nas si jih vestno umivajo user posted image

(odgovor članu Una)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.1.2006 20:39:15   
Anonimen
Pri nas si jih tudi umivajo in jih tudi super naučijo, kako si jih je treba. Pride zobozdravnica in pove in pokaže. In to vsako leto, tako da Tibior mene uči, kako si jih moram umivati.user posted image

(odgovor članu mamči)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
27.1.2006 22:32:17   
tejčica
Pri nas si jih na žalost ne umivajo. Komplicirajo da bi si otroci krtačke menjavali, pa da bi trajalo 2 uri preden si jih vsi umijejo... Z našim vrtcem sem sicer zelo zadovoljna, to me pa res moti. Tudi na roditeljskih sestankih je vedno debata o tem, pa ni nobenih sprememb.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
30.1.2006 8:39:18   
viv_
Pri nas so jih začeli umivati sedaj po novem letu. Je pa v jaslih, starostna skupina 2-3 leta.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?