|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Umivanje zob
12.5.2006 0:17:47   
ksenija.
Kako prepričati 19 mesečnega otroka, da si mora umiti zobke? Mi iamamo zvečer takšno tuljenje da je obup. Dobro, da nimamo sosedov v bližini.

Pa tudi nohtov si nočemo rezat.

Kako je s tem pri vas?

Zala 2.10.2004
Blaž 15.4.2006
Iztok 5.10.2007
Uroš 7.3.2009

Slikice mojih sončkov: http://mojitrijesoncki.moj-album.com/
Moje ustvarjanje: http://ksenija.moj-album.com/
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Umivanje zob
12.5.2006 9:01:04   
Tejči
Tako, da si zobkov ne umivamo, ker drugače bi nas spodili ven iz bloka. Jo pa poskušam vsaj navajat na zobno ščetko, tako da vsako večer in jutro jo dobi z otroško zobno pasto in potem vsaj malo oponaša mene. Sicer to ni to kar bi moralo biti, ampak vse bo ob svojem času. Ima pa tako komaj 6 zobkovuser posted image  
Nohtke na rokicah ji postrižem opoldan, ko zaspi; na nogicah pa tako, da ji ata drži nogico, jaz pa en dva tri postrižem-seveda je pri tem kričeči jok, ampak drugače ne greuser posted image

(odgovor članu ksenija.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.5.2006 9:15:29   
simone
Katero zobno pasto uporabljat za ta male, ko pa na vsaki piše, ko že otrok zna izpljunit.!?

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.5.2006 10:37:00   
Stajerka
Tudi naš enoletnik se je drl vsakič, ko smo mu poskušali umiti zobe. Pa sem zadnjič zasledila na forumu punce, da uparabljajo pasto First Teeth (dobi se v Sanolaborju), katero lahko otroci pogoltnejo, saj je narejena iz encimov. Ima pa okus po jabolki in banani. Cena je zasoljena (1650 SIT), vendar se splača: sedaj že sam pokaže, da si želi umivati zobe user posted image .

Če hočeš videti, moraš gledati s srcem. (Mali princ)

(odgovor članu simone)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.5.2006 10:41:18   
asso
Mi smo imeli isti problem, kupila sem ji zobno pasto od Chiccota, ki se lahko pogoltne (1.300 SIT cca), da ja bo boljše pri umivanju in nič. Samo zobno pasto je pocucala dol.
Pa sem začela z bolj "drastičnimi" variantami. Tako, da sem ji razložila, da če ne bo umivala zobkov, da bo prišla teta škrba brba in jo bo kregala in ji zobke pobarvala v črno pa da bo bolelo.... edina varianta, ki deluje. Ni glih 100%, ampak vsaj toliko, da mi za sekundo odpre usta, da na hitro skrtačim...

Za nohte pa ji rečem, da bo prišel kuža jo kregat, ker ni pridna... pa pol oponašamo vse živali... Ponavadi strižemo ene dva dni rokice in nogice skupi...

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu Stajerka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.5.2006 23:43:20   
neja
Simone, v lekarni se dobi zobna pasta Nenedent in sicer dve vrsti, za tiste, ki že znajo izplinit in za tiste otroke, ki še ne znajo izplunit (okus jabolka). Sicer tudi ni poceni(okrog 1000 sit), je pa bolj poceni od te v Sanolaborju. Sicer pa imaš pasto za otroka zelo dolgo, saj je daš na ščetko zelo malo.

LP

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?