Tisana
|
Pozdravljene,mogoče je malce nenavadna tema, ampak mene kar močno skrbi, ker že od nekje slabega pol leta starosti naše frajle opažam, da se ne zmore več sama umiriti. Ne me narobe razumeti, jaz večinoma ful uživam, ko jo nosim gor in dol, da zaspi, kajti to so še redki trenutki, ko se je pripravljena tako pocrkljat. Problem je naslednji: oči ji že kar lezejo skupaj, napol že spi, pa ne more zaspati. Jo nosim, ji pojem, jo zibam, ona pa se upira, trmari, me ščipa,... samo ne spati, hkrati pa že komaj gleda. Najprej je bilo še zabavno, kao noče nič zamuditi, sedaj me pa že precej skrbi. Namreč, ni sposobna se več umiriti niti v vozičku niti v avtu, ki sta bila prej zakon. Enostavno ne more zaspati oz. se toliko umiriti. To traja sedaj že skoraj 2 meseca. Prej je zaspala brez problema, se sama uspavala v posteljici,...Še enkrat povdarjam, da ne bo pomote, da ne mislim, da bi se morala sama znati oz. moči uspavati. Meni je to povsem normalno, da jo nosim, da zaspi. Skrbi me, ker tudi to nošenje več ne zaleže, ker imam občutek, da se ni zmožna toliko umiriti. Je sicer ful živahen otrok, tako da nam je 2x na fizioterapiji (je nedonošena) rekla, da jo moramo umirjati, da ne bo hiperaktivna, potem je pa tudi 2x to demantirala.Torej, ne vem, če sem bila dovolj nazorna. Upam. Če ima katera podobno izkušnjo, bi ful lepo prosila, da mi kar koli o tem napiše.
|