|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Umiritev otročka
30.6.2005 15:45:28   
LONA13
Drage nosečke in mamice,

zanima me koliko časa pred porodom so se vaše bebice umirile, če so sploh se?!
Moj mali je bil do danes pravi mali razgrajač, danes je pomigal samo parkrat pa še to tolk leno, da me že mal panika daje!
Ne pomaga niti čokolada, ne hoja po stopnica. Edino zdle grem še pod tuš, če bo kej zaleglo.

Kaj mi predlagate oz. svetujete?!
Hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Umiritev otročka
30.6.2005 15:48:03   
Mina1
Moje dva se niti malo nista umirila.

Prvi se je rodil 6 dni po tretjem roku, drugi pa dva dni pred rokom. Intenzivno sta brcala do konca in tako.

Ni nekega pravila.

Zdrži do konca;)

pa-pa Mina1

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Umiritev otročka
30.6.2005 15:51:45   
bambi
Lona13, moji prijateljici so proti koncu rekli, da če ne čuti par ur otroka, si mora trebuh malo sem in tja migat in delat počepe.....

Verjetno je :duda: samo malo len, saj veš, da na njih tudi lahko že vreme vpliva in se jim pač ne ljubi telovadit.....

LP Bambi

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Umiritev otročka
30.6.2005 15:56:08   
Anonimen
Lonči, ne prehitevaj :)-
Po mojem tudi ni nujno, da se čist umiri...je pa res, da ima zdaj na koncu že precej malo prostora...

Pri meni ne pomaga niti čokolada, niti seks, niti skakanje...če se njemu ne da premikat, se pač ne bo :)- brez panike...sej veš, kako pravijo...tapravih popadkov NE moreš falit...we will see :)-

(odgovor članu LONA13)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Umiritev otročka
30.6.2005 16:12:08   
Sofi
Lona13, sicer še nisem rodila, vendar mislim, da otrok proti roku obmiruje iz dveh razlogov:
- zmanjkuje mu prostora in je gibanje oteženo,
- pripravlja se na porod, hrani moči za njegovo prvo potovanje (narava poskrbi za to).

Si pa že zelo blizu, naj bo porod najlepše doživetje v tvojem življenju.

Mina1 kaj si mislila s tem "po tretjem roku"? A so ti rok toliko spreminjali ali kaj?

LP

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Umiritev otročka
30.6.2005 16:27:37   
Maxica
Pri mojem :duda: sem tudi na dan poroda naštela vsaj 10 gibov v 12 urah, tako da on se ni nič umiril. Sem mu pa, če se kdaj nekaj časa ni nič "oglasil", kr malo potrkala po trebuhu, pa se je brž premaknil oz.dal znak, da je še živ.:) Je pa vsak :duda: drugačen, tako da čisto možno, da se pri tebi pripravlja na porod. V vsakem primeru-srečno!:sloncek:

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Umiritev otročka
30.6.2005 17:46:13   
LONA13
Hvala punce za vzpodbudo. Zgleda da je spal, sej zdej je začel migat, trenutno veselo kolca,. pa pod tušem sem bla in sem ga mal zbudila. Kljub temu je ponavadi bolj živahen, upam da se je odloču počas ven pridt.

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?