Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Umiram od utrujenosti in oslabelosti... 19.2.2005 9:55:04
|
|
|
|
india
|
Vitamine, kakšen dober čaj, med,limono,...to je vse,kar ti lahko zdaj pripročim, pa malo cartanja pod koutrom in da čimprej vstaneš na noge!:angel::angel::angel:
|
|
|
|
Umiram od utrujenosti in oslabelosti... 19.2.2005 10:01:16
|
|
|
|
kalimero
|
Železo zna res biti problem. Jaz sem bila nekaj mesecev taka. Brez energije, volje, samo ležala bi. Vse narobe in nič za pokazat. Končno sem imela dosti tega in sem šla k splošni zdravnici. Takoj mi je rekla-to bo železo. Evo in res. Zdaj že pol leta jem Hematopan in sem kot prerojena. Ne moreš verjet.
|
|
|
|
Umiram od utrujenosti in oslabelosti... 19.2.2005 10:50:01
|
|
|
|
JASNA D
|
Če je temu tako, grem jaz zdaj kar balkonsko ograjo zglodat....:)-:)-:)-:)- . Ni vrag, da ne bi zaleglo. Tudi jaz sem čisto povožena. Edini kolikor toliko zdrav član naše familije je trenutno najmlajša - Ivana. Upam, da ne bo kaj fasala od nas. LP, Jasna
|
|
|
|
Umiram od utrujenosti in oslabelosti... 19.2.2005 12:05:56
|
|
|
|
kimi
|
Meni so napisali tabletke Ferrum in mi full pomagajo
|
|
|
|
Umiram od utrujenosti in oslabelosti... 19.2.2005 12:07:03
|
|
|
|
Jančika_
|
Daj si pregledat kri, do takrat pa pij sirup Endovital. Meni se zdi, da mi pomaga. Sem si dala kri pregledat za železo in hemoglobin, pa je sicer na spodnji meji, ampak vse normalno.
|
|
|
|
Umiram od utrujenosti in oslabelosti... 19.2.2005 18:08:14
|
|
|
|
Magi*
|
kar endovital pij, dobro jej in poskusi čimveč počivat, da k sebi prideš. mogoče te pa že spomladanska utrujenost daje?? upam, da je to in da napoveduješ prihod pomladi!!!
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?