|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Umetni popadki
16.6.2007 22:52:18   
zana21
 punce jutri zjutraj grem rodit z umetnimi popadki,pa mi prosim malo povejte kako to zgleda user posted image  .Prvi porod je bil naraven,rodila v 2 urah.
Za tega pa me zanima kako hitro ste rodile od takrat ko so vam jih nastavili in kako pogosti so bili?
Kaksna je vasa izkusnja?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Umetni popadki
16.6.2007 23:13:55   
Olivija
Popadki so se začeli po 5 minutah, čeprav je babica menila, da bo trajalo pol ure. Med ta hudimo popadki sem imela  1min in 30 s miru, vem ker sem intenzivno na uro gledalo, toliko časa je trajal tudi popadek. Julija se je pa rodila 52 min po prvem popadku- na mojo srečo. Mi pa noben ni hotel verjeti, da res že pritiska ven.

To se pravi, sva jo ob 9:30 že držala na rokah, v porodnišnico sem pa prišla ob 7.

Srečno jutri!

Aja, moj prvi porok je trajal 2 uri in 20 minut.

(odgovor članu zana21)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.6.2007 23:15:26   
zana21
Upam da bom tud jaz tak hitra z tako hitrimi popadki.

(odgovor članu zana21)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.6.2007 23:21:43   
zana21
Olivija pa si ze bila prej kaj odprta?Jaz sem 2 cm.

(odgovor članu zana21)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.6.2007 23:23:53   
Olivija
ja, me je kr malo presenetilo, sem računala, da bo tam okoli 11 vsega konec. Ker mi je babica zatrjevala, da se odpiraš približno tako dolgo kot pri prejšnjem porodu. Kar mi je bilo sumljivo, ker sem že večkrat zasledila, da gre v drugo hitreje (čas naj bi se prepolovil).

Mi je bil pa zelo čuden občutek se tako odpravit v porodnišnico, sem si stalno ponavljala, da bom imela popoldne že svojo user posted image , kar se mi je zdelo tako neverjetno!

(odgovor članu zana21)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.6.2007 23:25:55   
Olivija
IZVIRNO SPOROČILO: zana21

Olivija pa si ze bila prej kaj odprta?Jaz sem 2 cm.

2-3 cm, me je kakšne 5 min pred porodom pregledala in ugotavljala, da je 7 cm, zdaj nevem ali se je ona umotila ali je šlo potem res vse zelo hitro. Ker je takrat predvidevala, da bo trajalo še kakšno uro. user posted image

(odgovor članu zana21)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.6.2007 23:32:11   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija

Kar mi je bilo sumljivo, ker sem že večkrat zasledila, da gre v drugo hitreje (čas naj bi se prepolovil).

To sem tudi jaz slišala... in se veselila... In kljub umetnim popadkom pri obeh porodih, sem prvič rojevala 13, drugič pa 12 ur. Kje je ta polovicauser posted image ... Sem med porodom neprestano na uro gledala in govorila, da je ura toliko in toliko, jaz pa še vedno nisem odprta in to vsako polno uro...Po moje so me imeli poln kuferuser posted image

Zana21, tebi pa hiter in lahek porod jutri...user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.6.2007 0:13:58   
Anonimen
Pri meni je šlo pa kar počasi, s tem, da nisem bila prej nič odprta. Ob 11.30 so me priklopli na umetne in predrli mehur in se je začelo z zelo blagimi popadki. Sicer so bili hitro na 5 minut, ampak od začetka ne tako močni, da sem bila že kar vesela, da sej to je pa res simpl za preživet. No, tam nekje med 14. in 15. uro (sem bila že čist out in  se ne spomnim točno) so se pa res ta hudi in pogosti že začeli, nisem imela niti minute predaha vmes, trgalo me je pa na polno. Takrat mislim, da sem bila nekje 5 cm odprta, ker potem (nekje med 15. in 16. uro) so mi pa EA dali. Ob 19.18 sem rodila.
Čim hitrejši porod jutri!user posted image

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
17.6.2007 0:40:54   
Pikabu
Jaz sem oba rodila samo z umetnimi popadki. Prvič se mi je porod začel z odtekom vode, lastni popadki se pa niso začeli in so mi dali umetne. Rojevala uradno 6 ur, to je od takrat, ko so prijeli popadki pa do poroda. Drugič so mi porod sporžili, bila sem ravno tako odprta 2 cm, rodila pa sem v treh urah. Pri meni se je razpolovilo.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.6.2007 9:00:46   
lunca2
dekleta kako pa zgledajo umetni popadki, a to ti tečejo v žilo al kakouser posted image

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.6.2007 11:19:31   
tinaaja
v porodni itak dobis kateter v roko, v katerega ti pol nastimajo tekocino, ki povzroci krcenje maternice- popadke. that's it... 

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.6.2007 15:55:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca2

dekleta kako pa zgledajo umetni popadki, a to ti tečejo v žilo al kakouser posted image

Po infuziji ti spuščajo v žilo hormon oksitocin, ki povzroča popadke.

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
17.6.2007 18:43:21   
nani11
Prvič sem rodila s umetnimi popadki in je porod trajal 3 ure in 45 min. Drugič je trajalo dalje sem pa imela  svoje popadke.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
17.6.2007 19:02:37   
lunca2
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

v porodni itak dobis kateter v roko, v katerega ti pol nastimajo tekocino, ki povzroci krcenje maternice- popadke. that's it... 

Hvala za informacijo! Sej se mi je zdel da je tko ampak sm raj vprašala.user posted image

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?