Martina27
|
L.P. Nisem mislila vseh, ki so izrazila svoje mnenje, da zalijo. So pa resnicno ene, ki znajo fajn stopit na vest nekomu! Ja bom ji pomagala, to vsekakor, saj sva vceraj vse uredile, ampak bil je to moj sok, ko me je poklicala in rekla, da je noseca in da tega otroka zdaj v tem trenutku in casu ne more imet,ne da ga noče. Ja, je portal, na katerem lahko vsak izrazi svoje mnenje, vendar mislim, da vse ki karkoli vprasamo bi rade, da nam resnicno prisluhnete in nas pozitivno usmerite, ne pa da popluvate. Tudi moja sestricna se ze vec kot 3 leta muci da bi zanosila, pa ji ne uspe, vem da je to kruto, ampak zal je res tako na tem krutem svetu. Mislim, pa da se danes sluzba ne najde kar tako, sploh pa, ce je tako dobra, kot je ta, ki jo je dobila ona. Sama sem mamica najbolj cudovitemu fantku, sama sem imela splav ko je bil Zan Tai star 9 mesecev, ker ga v tistem trenutku nisem bila sposobna imet. In ta splav mi ne da mira se danes jocem za tem otročkom, ki sem ga dobesedno ubila in mu ni bilo usojeno zivet,mi rect mami, spoznat svojga bratca.... Se danes, pa je tega mimo 2 leti. Nekje nam ostanejo ali nas pa to tako potre. Nekatere!!!! Vse to ona ve,pa vendar je na tem svetu sama, brez starsev, ker so ji umrli, brez normalnega partnerja, ki se kako prav pride v nosecnosti in po njej. Jaz sem ji razlozila, jo podpiram in ne obsojam. Zelim pa vsem, ke se trudijo, da jim cimprej uspe in da bodo srecne mamice tako kot smo me. Pa brez zamere! Lep pozdravcek Martina
|