|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Umetna oploditev - kg
14.12.2007 7:03:26   
rdarci
po večih preiskavah in dolgih čakanjih nama je včer dr. Reš napovedal, da nama po vsej verjetnosti po naravni poti ne bo uspelo zagledati user posted image  in da nama preostane samo zunajtelesna oploditev user posted image . Ovira pa naj bi bili moji kilogrami, ki jih je priznam kar nekaj preveč. Rekel je, da moram najprej shujšati, potem pa se bomo pogovarjali naprej. Sem bila kar malo žalostna, ker sem se že večkrat trudila shujšati, pa teža ne gre nikamor, sploh pa ne navzdol. Zanima me ali je še katera imela tak pogoj in kako najhitreje uspeti.

V upanju na boljše čase,
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Umetna oploditev - kg
14.12.2007 7:43:17   
Anonimen
Pozdravljena!

Midva sva bila tudi pri dr. Rešu in je meni rekel če bom shujšala
bom pa lahko zanosila in glejga zlomka jaz sem bila že naslednji
mesec noseča.
Tako da jaz v to dvomim če si ebel pa nemoreš zanosit.
Imam nekaj prijateljic ki so tudi zelo močne pa so zanosile
brez problemov.
Nič se s tem obremenjevat in kar veselo na delo.

lp

(odgovor članu rdarci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
14.12.2007 8:51:18   
*sanela*
Meni so rekli, da nebom ostala noseča ker sem presuha 154/43 pa sem brez problemov ostala noseča.
Mislim, da kilogrami nebi smeli biti problem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.12.2007 8:52:48   
Anonimen
Se strinjam z anonimno!!!!!

Jaz imam 09.01. histeroskopsko operacijo-odstranitev pregrade in ko sem bila pri prof. Tomaževiču na pregledu ki je potrdil pregrado, so mi tam rekli da par kilc dam dol če hočem zanosti (pa sploh nisem ne vem kolk močna, pač sem baročna in kaj pol), ampak pred abrazijo sem zanosila v prvo, tko da tudi jaz v to ne verjamem.
Nato sem se pogovarjala še v večimi puncami in ugotovila, da to rečejo prav vsaki, tudi suhicam kot tudi malo močnejšim.
Verjetno je lažje nositi nosečnost če malce shujšamo, ker bomo itak potem prodobile.
Ampak tko kot je rekla anonimna, že tko nam na glavi visijo teli ginekološki problemi, da sploh ne razmišljam o hujšanju...

Aja še to, moja šefica je full močna, pa je bila umetno oplojena in donosila zdravega otročička!!! Pa ji je ravno tako rekel da mora nujno shujšati, pa ni shujšala!!!

Pa srečno.
Vesna

< Sporočilo je popravil Vesnyca -- 14.12.2007 9:02:30 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
14.12.2007 18:52:39   
pf
Živjo. tudi jaz sem malo bolj baročna in mi je dr. Reš rekel, da moram obvezno shujšati. Zdaj  pa ko sem se pogovarjala s parimi njegovimi pacientkami v čakalnici, ali pa brala na forumu o njegovih pacientkah, je očitno ni nobene z idealno težo, ker kolikor vidim, so zanj vse premočne. Jaz sploh nisem debela, pa mi je vsakič rekel, da bi morala shujšati. Redko se je zgodilo, da sem bila pri njem, da mi tega ni rekel. Z biološkega stališča je verjetno res, da telo z zdravo normalno kilažo mogoče boljše prenaša vse spremembe na telesu, tako zanositev, kot nosečnost, vendar kako pa potem zanosijo "tiste močnejše punce". Pa so kljub temu vesele mamice. Lažje verjetno je zanositi, ni pa po mojem to pogoj za zanositev.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.12.2007 15:05:16   
amor real
Sigurno je bolje biti nekje okrog idealne teže, ampak ne verjamem, da je toliko v tej user posted image  teži. Moje mnenje je, da potem v ZDA bi morali izumreti, saj je povprečje na žensko 100 kg user posted image .  Meni so tudi rekli, da moram shujšat ( sem pa še kar elegentno popolnjena (hehe, neckermannov katalog) user posted image . Ko pa sem omenila, kako je s samoplačniškim postopkom, je dr. Reš kar obrnil ploščo.... imam občutek, da pri samoplačniškem postopku ni nič problem, drugače pa vse... še zrak

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.12.2007 18:58:38   
Anonimen
amor real prav dobro si napisala user posted image user posted image user posted image user posted image se strinjam z vsem in predhodnicam.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amor real)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
16.12.2007 15:54:18   
sarcy21
ha glede moje teže je pa tako, 2 leti nazaj sem imela 115kg in sem shujšala v 9mesecih za 50 kg, in nazadnje mi je Reš rekel če sem se zredila?!? No ja res sm ga malo debelo pogledala pa sem rekla ja 1 kg pa pol pa res, pa mi je rekel da ne smem da morm pazt pa tko, sam sm si mislila da če bi vedu koliko sem bila težka 2 let nazaj  je teh 66 kg katere imam na 172 cm višine čist vredu (imela sem jih 64,5 ko sem začela k njemu hoditi)

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.12.2007 15:56:58   
Anonimen
Sarcy, mene pa zanima kakšno dieto si imela?Lahko napišeš malo več o tem, ker sama imam tudi probleme s kilogrami.

(odgovor članu sarcy21)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
16.12.2007 16:03:44   
sarcy21
Nisem imela predpisane diete (na to se sploh ne spoznam po resnic povedan) res pa da tako intenzivnega hujšanja ne bi svetovala nobeni oz. bi ga odsvetovala. Pri meni je bil splet okoliščin kriv in sem se tolažila s športom jedla sem pa zelo zelo malo (juhce pa solate)

Na tem linku si lahko več prebereš, a še enkrat povdarjam ne želim da bi sedaj kdo tako hujšu kot jaz, ker s takim hujšanjem si lahko uničiš telo, meni hvala bogu ni škodovalo, sem šla potem vse teste delat za vsak slučaj

http://s-a-r-c-y.moj-album.com/album/6784062/?os=6853899

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?