|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Umazane spodnje hlace - moske seveda
1.7.2006 11:24:17   
Anonimen
A imate tudi vi mogoce problem, da ima vas moski vse spodnje gate ful umazane? In ne od cesarkoli, ampak od kakanja... Moj ima skor vse gate zapacane... In sam norim ko to vidim... Sem ga ze vprasala, ce ga naucim ritko pucat, al bomo to vzeli skupaj, ko bova imela otroka in bom njega ucila...
Pa se izgovarja na pretirano dlakavost, in da se pac  ne more do konca obrisat...
Ma groza... Sej sem ze probala z Vanishom in vse, ampak v celoti to ne gre stran... Saj ce bi bile samo slabe gate... bi jih sam stran vrgla.. Ampak kaj k pa popaca tudi najlepse boksarke...

Ima katera kako idejo kako to odpravit? --> Pri njemu in pri umazaniji... user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Umazane spodnje hlace - moske seveda
1.7.2006 11:41:16   
tulip
Groza, na srečo tega pri nas nimamo...bi pa tudi jaz popenila in mu jih dala, naj jih sam opere! Fej in fuj!
Pa naj se po potrebi umije, če ne gre drugače dol, voda spere vse!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.7.2006 11:59:15   
benika
O fujuser posted image user posted image user posted image . Pa sej je slabši kot otrok. Kot je rekla tulip, rit naj si umije, al pa naj sam gate puca. Ja svašta, no!

(odgovor članu tulip)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.7.2006 12:04:07   
kapica
Uf, na sreco nimamo tega problema. Se mi zdi pa grdo in nehigiensko.  Naj si z vodo rit opere, ne pa da se na dlake izgovarja. Bljak.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.7.2006 12:05:43   
Anonimen
Pri nas je isto. PA si je šel in kupil črne in temno modre gate, da se ne vidi tako user posted image user posted image

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
1.7.2006 12:06:21   
diva 4
O bog! Jaz ga zadrgnem.Naj se umije po potrebi, če ne pa si naj rit obrije user posted image .Če pa mora na potrebo kje drugje kot doma, pa naj ima v žepu osvežilne robčke ,so v takem žepnem pakiranju. Oprosti , pa jaz vseeno mislim ,da se malo hecašuser posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.7.2006 12:12:18   
Anonimen
ja, kaj umiti se pa ne zna? mislm, jaz imam včasih probleme s hemoroidi (po porodu) in se pač po vsaki potrebi umijem ali pa imam vlažne robčke za čiščenje. v glavnem tega problema nimam sploh. moj pa še manj.

sem pa imela enkrat tipa in prvič, ko sem opazila vsrane gate, sem ga pustila, ker mi je to pač preveč odvratno. fuj. in potem moraš še ti za njim pucatuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
1.7.2006 12:14:09   
Anonimen
Če ste že z moškimi, pri katerih se vam ne gnusi kaj takega - zakaj pa bi morale ve to čistiti? Kje pa to piše? Zakaj pa si oni ne sami? A zahtevajo od vas, da jim čistite dobesedno usrane gate? Kaj a ni to eden od boljših razlogov, da greste stran od njih? To je gnoj dobesedno. Če pa to delate prostovoljno - žal mi je za vas.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
1.7.2006 12:21:28   
Anonimen
Uf... Ja, sej me ne sili, da to perem, sam kaj pa cm... Sej zdej vecino se njegova mami pere, ker vecino cunj se nosi domov... Ampak sem in tja pa jaz kaj operem...
Ma sej sem mu ze ful zatezila glede tega... Ima v WCju osvezilne robcke, pa jih nic ne uporablja... Ah, k ma tok cuden obret ko gre na WC... Ne stekam, kk ga je mat to naucila... Kr neki res... Sej ga morm se mal v roke vzet... Sej k bova zares zacela zivet skupi, mu bom dala ultimat... Sm ga ze marsikej naucila, pa ga bom se to...

In, Diva4, ne hecam se... res je... user posted image

Anonimna, me 'veseli' da nisem edina s tem problemom... Upam, da jih bova uspele naucit rito prat... user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
1.7.2006 12:27:23   
Anonimen
Odrasel moški, ki nosi dobesedno usrane gate prat domov svoji mami? In žena, ki reče "kaj pa čem"? Kako "kaj pa češ"?! Pustiš gate točno tam, kjer jih odloži. In ko mu jih bo zmanjkalo, se bo zamislil. Če ne že prej.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
1.7.2006 12:38:12   
dory
Za kozlat...jst se takih gat se dotaknila ne bi..kje pa pise, da ce si on zarad nevem katerega razloga ne more riti obrisat, da bom pa zej jst tista,ki bom to sranje pucala...svinje stare...ne morm drgac rect...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
1.7.2006 12:39:10   
dory
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa

Odrasel moški, ki nosi dobesedno usrane gate prat domov svoji mami? In žena, ki reče "kaj pa čem"? Kako "kaj pa češ"?! Pustiš gate točno tam, kjer jih odloži. In ko mu jih bo zmanjkalo, se bo zamislil. Če ne že prej.

se strinjam...dober si tole napisala kerensa...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
1.7.2006 12:44:46   
Mala koala
What? Ne, na srečo nimam izkušenj s tem. Če bi jih pa že mela bi bil pa to njegov problem, ne moj. Pa kakšni dobri izgovori, ne morš verjet. Ja, ta mi je tud všeč, da si kupi črne gate, da se ne vidi. Apetitlih, res. user posted image Ta pa je prebrisan.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 13
1.7.2006 12:56:44   
Urška//
fuj tajfluser posted image user posted image user posted image user posted image

bi jaz mojemu že dalauser posted image

Urška in Lara(10.05.2005) in Nejc(17.10.2008)

(odgovor članu Mala koala)
Neposredna povezava do sporočila: 14
1.7.2006 12:59:27   
Anonimen
Moj je ista SVINJA in mu bom to dala za prebrat kaj ste napisale ve ki nimate takih pujsov doma.Lahko je rečt mu ne bom-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kaj pa naj voham smrdlive gate v kopalnici?????????????user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mala koala)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
1.7.2006 13:00:48   
Anonimen
V kanto jih vržeš, a ne?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
1.7.2006 13:03:53   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

... Sm ga ze marsikej naucila, pa ga bom se to...

Tole se mi prebere kot "dresura še ni čisto končana", no ....   sam res, česar ga mamica ni naučila, ga moraš pač ti. lahko mu pa tud ti rito obriješ, če je res to problem  user posted image . Čudno se mi zdi, da mu ni nič nerodno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
1.7.2006 13:11:38   
Anonimen
Dej mu otroške vlažilne/čistilne robčke zraven WC papirja, naj se z njim briše.
Al pa kakšen fancy WC papir. Mogoče dobi malo motivacije.
Samo tolk, za idejo.

Komentarja pa raje ne pišem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
1.7.2006 13:32:03   
snorlax
Meni se zdi bolj čudno to, da njega to ne moti.user posted image

Moj je tudi kar poraščen in sam pravi, da si samo s papirjem ne bi mogel dobro očistiti tazadnje. Zato se vedno umije pod tušem. To dela že od mladosti, še preden sva se spoznala.

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
1.7.2006 14:21:29   
Anonimen
Obstaja moker toaletni papir, kupi se ga po moje najceneje v Müllerju.

(odgovor članu snorlax)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
1.7.2006 14:42:33   
soncece24
O fuj in fej user posted image user posted image user posted image user posted image če bi moj mel tako ogabno navado bi pač pol plače dal za spodnje gate, ker bi mu jih sproti v smeti metala. Ogabno res. Povej mu, da je dovolj star, da poskrbi za higieno, tudi če to pomeni, da si mora vsakič rit umit ko gre na wc. Upam, da ima drugače boljše higienske navade user posted image user posted image user posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
1.7.2006 15:44:39   
Anonimen
user posted image Gnus!

Sej obstaja tud vlažen toaletn papir za take probleme. user posted image

O gnus!

In kaj če ga slučajno u službi prime pol še cel dan u tisth gatah hod okol?!

GNUS!

(odgovor članu soncece24)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
1.7.2006 16:04:43   
Anonimen
Uh, moj je dovolj kulturen, da se umije oz. uporablja vlažen toaletni papir, tako da teh problemov nimam. Sicer jaz osebno itak ne perem cot, saj jih pralni stroj, tako da ne štekam čist dobro. Kaj so to res tako grozni in veliki madeži, da jih morš na roke prej pucat? Verjamem pa, da so dlake problem, samo glih zato se je treba umit potem. Še jaz uporabljam vlažni toaletni papir, pa nimam kosmate riti.
Ga boš morala kar "zdresirat" da se bo umival, gate mu pa nehaj pucat, naj si jih sam, dokler bo tako ali pa naj bo brez njih (in posledično še brez hlač, če bo brez gat spodaj hodu).

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
1.7.2006 17:23:37   
benika
V kanto jih vržeš, a ne?

user posted image user posted image user posted image Tako bom jaz začela delat s štumfi, ki ležijo, kjer mu iz rit padejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
1.7.2006 17:32:54   
dory
V bistvu mi se neki ni jasno pr vsej tej stvari...ze otroci zlo zgodi postekajo ( predvsem se plenicniki ), da je zlo neprijeten obcutek,ko se pokakajo....hm...da pa posrana rit enga starga dedca ne zmoti...pa smrad....za kozlat...to ti je higiena,je poln samih bakterijuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Barva vozička za fante
donat

Ali je primerna RDEČA barva vozička za fantke??

da (81%)

ne (8%)

mogoče (10%)

Število vseh glasov: 153

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!