|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ultrazvok
23.8.2006 10:59:15   
nelly
Punce meni se bo zmešalo. Namreč sem v 32 tednu in sem imela danes pregked. Naredila mi je ultrazvok in na sliki so uste in nos.Nos se mi zdi da je malo kriv, usta pa so malo čudna. A je to mogoče da se vidi da je nos kriv ali pa si samo domišljam. Premišljujem da bi poklicala katero drugo G. in jo vprašala, če mi lahko naredi še en UZ da bom bolj pomirjena. Prosim pomagajte mi.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ultrazvok
23.8.2006 11:01:32   
Mina1
Gotovo je vse v redu, drugače bi ti G že rekel.

UZ slikica je vedno malo "popačena", če me razumeš, vedno se tako vidi in G itak vidi tisto, kar mora videti, spremlaj tvojo nosečnost in razvoj tvoje pikice.

Ja, včasih se zdi tako kot ti sedaj misliš. Nič ne skrbi, vse je o.k.

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu nelly)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.8.2006 11:04:35   
karina
Mislim da ni vzroka za paniko.....na UZ niso slikce videt jasne...pa tud na netu ko gledam 3d uz...so tud tak smešne slike...nekak popačene.

Vse je ok...boš vidla.

Ko si daleč, da ne zmoreš niti koraka več,si prehodil ravno polovico razdalje,ki si jo sposoben prehoditi.

(odgovor članu nelly)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.8.2006 11:10:09   
majas
Joj ne se obremenjevati s tem... Uz zelo popači slikico sploh ko se dojenček premika in ne ujame lepo slikico...saj ne more biti popolno veš, veš kje je to notri v trebuščku...
mogoče ti ginekolog ni lepo popravil slike pa se potem še slabše vidi.

tudi jaz ti rečem da bo vse vreduuser posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu karina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.8.2006 11:47:50   
Clody

hehe, to mi imaš samo paranojo. Tud jest sm u 32 pa je blo na UZ vidt, da so ustnice tko debele kokr da bi ble od kšnga črnčka.

18.10.2006 se nam je pridružil Nejc!

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.8.2006 11:58:30   
nelly
Ja tako je Clody tudi moj ima take ustnice kot bi bile od kakšnega črnca tako debele in kar precej velike, nos je pa takšen kot kakšen kriv korenček user posted image . Hvala vam da ste me malo potolažile.

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?