|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ultimate Bikini
10.6.2007 17:43:59   
KBM

Mislim, da bo te inovaciije, katera je popeljala modni svet kopalk v naslednjo stopnjo, vesel predvsem moški del populacije.Vsekakor pa bo omenjeni bikini zahteval od žensk predvsem samozavest.

user posted image  

http://www.bulletinboardforum.com/photos/The_Ultimate_Bikini.html

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ultimate Bikini
10.6.2007 19:17:21   
moci
uf, super, tako bo moj celulit prišel do izrazauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.6.2007 19:20:09   
Strawberrie Cherrie
Hehe, moja največja želja user posted image user posted image user posted image user posted image

tukaj
in
tukaj

Kot da bi nosila tanga vložek user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.6.2007 19:26:25   
Njuškalo
Ah, brezveze..ni šans,da to nosim.Sem potem raje kar čisto brez,kot pa s temi trakciuser posted image

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.6.2007 19:27:35   
Strawberrie Cherrie
Priročno  je imeti rdečega na morju ravno takrat ko imaš user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Njuškalo)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.6.2007 19:31:35   
Njuškalo
Ja, to pa resuser posted image user posted image Nič več problemov s user posted image ,saj nihče ne bo videluser posted image user posted image
Moci,tvoj celulit pa ne bi prišel do izraza v teh kopalkah (ali kako naj jim rečemuser posted image ),ker bi bile vse oči usmerjene drugam.Tako,da v bistvu je to čist fajn,če pomislimuser posted image

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
10.6.2007 19:31:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 7
10.6.2007 19:45:59   
Strawberrie Cherrie

IZVIRNO SPOROČILO: Nalin RR

Mojmu mateju so pa ful všeč, je reku, da jih bom drugo leto mogla imetiuser posted image user posted image

A neb blo bolje, da bi jih letos na trebušček oblekla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.6.2007 20:02:20   
cmokec
To je nekaj zame, ker rada skačem s pomola na glavo v vodo. user posted image user posted image user posted image

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

Neposredna povezava do sporočila: 9
10.6.2007 21:29:24   
violinski
Moj mož pravi: "to pa mora biti BLAZNO PRIJETNO za nosit....."

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.6.2007 7:10:38   
puncica
A nimajo nekaj podobnega une na karnevalu v Rio de Janeiro. Ma sem raj brez kot da te obroče nosim user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.6.2007 7:43:20   
blue sky
IZVIRNO SPOROČILO: moci

uf, super, tako bo moj celulit prišel do izrazauser posted image user posted image user posted image

moj tudi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 12
11.6.2007 8:04:09   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris

IZVIRNO SPOROČILO: Nalin RR

Mojmu mateju so pa ful všeč, je reku, da jih bom drugo leto mogla imetiuser posted image user posted image

A neb blo bolje, da bi jih letos na trebušček oblekla user posted image user posted image user posted image

hehe, letos na trebuščka bi bilo to ravno pravšnje, vsaj tiščalo ne bi nikamoruser posted image  ok, razen un štrik v riti bi mi šel mal na živce.

sicer pa, Nalin, gotovo obstajajo še kake moške variante tehle trakcev. povej mu, da če jih on obleče, potem jih boš pa še tiuser posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

Neposredna povezava do sporočila: 13
11.6.2007 8:29:29   
Felicity
user posted image

Nalin - Za Mateja se bo tudi kaj v tem stilu dobilo, ne skrbi.user posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?