Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Ukradena bela švicarska ovčarka 24.8.2008 20:00:04
|
|
|
|
KatjaD
|
Kopiram s sosednjega foruma: V noči iz 23.8.2008 na 24.8.2008, v času hudega neurja, so iz pesjaka na vrtu v kraju Ig pri Ljubljani (vas Vrbljene), ukradli čistokrvno belo švicarsko ovčarko, ki sliši na ime BELA. V ušesih ima tetovirano številko 220, ki pa jo ni videti od daleč. To je pes velikosti nemškega ovčarja, bele barve, srednje-dolge dlake. Stara je 1 leto. Preiskali smo okolico kraja, vendar ni sledu o njej. Psica je šolana in bi se, če bi bila v bližini, najverjetneje vrnila domov. Prilagam sliko. Prosim bodite pozorni!!! Če jo vidite ali veste oziroma sumite kje bi lahko bila, nas pokličite na številko: 031-401-742 ali 040-501-096(dosegljiva tudi na lucijabajt@hotmail.com) OBVESTITE PRIJATELJE!!!
|
|
|
|
RE: Ukradena bela švicarska ovčarka 24.8.2008 23:15:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Kr do sedaj nisem vedela, kako zgleda ta pes, sm šla pogledat na googla... švicarski beli ovčar... Upam, da bodo našli to bitje. Ne razumem ljudi, ki gredo ukrasti psa.
|
|
|
|
RE: Ukradena bela švicarska ovčarka 25.8.2008 0:32:45
|
|
|
|
hmm...
|
V pesjaku je bila v takem neurju? Žalostno. Upam da jo bodo našli, in nebo več zunaj. Vsaj v takem vremenu ne.
|
|
RE: Ukradena bela švicarska ovčarka 25.8.2008 9:22:39
|
|
|
|
honey
|
IZVIRNO SPOROČILO: hmm... V pesjaku je bila v takem neurju? Žalostno. Upam da jo bodo našli, in nebo več zunaj. Vsaj v takem vremenu ne. Mogoče pa noče biti noter? Ker naš vem, da je tak. Od začetka smo ga vedno za novo leto dajali noter, v hišo (petarde, polno pijanih ljudi ipd.), ampak smo enostavno ugotovili, da pač ne gre, ker je norel kot po hiši lajal, tulil, praskal po vratih, v glavnem, na vsak način je hotel ven. Tako da naš je tudi v vsakem vremenu v pesjaku. Žalostno je pa to, da grejo ljudje in ukradejo psa Upam, da se bo kužika našla.
|
|
|
|
RE: Ukradena bela švicarska ovčarka 25.8.2008 9:58:13
|
|
|
|
Mišni
|
Ne verjamem, da bi v tistem neurju se kdo spomnil in šel krast psa. Po moje se mu je "zmešalo" od strahu in je nekako ušel. Bogi kuža.
|
|
RE: Ukradena bela švicarska ovčarka 25.8.2008 10:12:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni Ne verjamem, da bi v tistem neurju se kdo spomnil in šel krast psa. Po moje se mu je "zmešalo" od strahu in je nekako ušel. Bogi kuža. Se strinjam
|
|
|
|
RE: Ukradena bela švicarska ovčarka 25.8.2008 10:28:57
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni Ne verjamem, da bi v tistem neurju se kdo spomnil in šel krast psa. Po moje se mu je "zmešalo" od strahu in je nekako ušel. Bogi kuža. Tocno to je bla moja misel. In srcno in mocno upam, da bojo lastniki nasli svojo psicko. Se bolj mocno pa upam, da jo bodo od zdej naprej ob takih vremenskih razmerah malo bolj pazili.
|
|
|
|
RE: Ukradena bela švicarska ovčarka 25.8.2008 10:38:27
|
|
|
|
Katey
|
Bi tudi jaz rekla, da jo je zajela panika in je pobegnila. Uboga psička, upam da čimprej najde pot domov.
|
|
|
|
RE: Ukradena bela švicarska ovčarka 25.8.2008 18:45:34
|
|
|
|
hmm...
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka IZVIRNO SPOROČILO: Mišni Ne verjamem, da bi v tistem neurju se kdo spomnil in šel krast psa. Po moje se mu je "zmešalo" od strahu in je nekako ušel. Bogi kuža. Tocno to je bla moja misel. In srcno in mocno upam, da bojo lastniki nasli svojo psicko. Se bolj mocno pa upam, da jo bodo od zdej naprej ob takih vremenskih razmerah malo bolj pazili. Se podpišem.
|
|
RE: Ukradena bela švicarska ovčarka 26.8.2008 0:46:05
|
|
|
|
Luchas
|
Hvala za skrb. Bella je naša psica. Da pa ne bo pomote bom razlozila kaj se je zgodil in kaksna je psica. Zau smo prepricani da ni bilo krivo neurje in da psica ni sama zbezala, ker se psica nikoli ni bala neviht in ce jo nismo dali notr jih je brez problema prespala v svoji kuci. Vem da se veliko psov boji neviht vendar nasa se je dobesedno pozvizgala na njih. Bala se je kake druge neumne stvari kot so telefonske govorilnice ali pa letecih balonov ampak neviht pa res ne. Bila je sicer zunanji pes, smo jo pa seveda tudi razvajali v hisi. Vendar njej je oboje odgovarjalo, mogoce pesjak se malo bolj, ker je rada opazovala okolico. Poleg tega je pesjak narejen tako da od znotraj ni kljuke in zato sama vrat res ne more odpreti..vrata v vrt pa so bila poškodovana kar kaže na to da jih je nekdo v naglici v temi z silo odpru. Obvestili smo policijo, radije, zavetisca in nalimali plakate v okolici, vendar o Belli ni ne duha ne sluha. Lepo bi bilo če bi se samo izgubila, ker bi jo bilo potem lazje najti. Bojimo se, da je ze zelo dalec, zato prosim posredujte naprej, naj cim vec ljudi zve!
|
|
|
|
RE: Ukradena bela švicarska ovčarka 26.8.2008 0:47:17
|
|
|
|
Luchas
|
....sploh pa je bilo to ocitno dobro premisljeno saj v casu neurja ni nobenega cloveka zunaj in se nic neslisi...upam da bomo Bello nasli!
|
|
|
|
RE: Ukradena bela švicarska ovčarka 26.8.2008 0:48:40
|
|
|
|
Luchas
|
Slike neznam priloziti, vendar si lahko bello ogledate na spletni strani http://purewhitebeauty.blogspot.com/. Posredujte vsem ki jih poznate. Hvala
|
|
|
|
RE: Ukradena bela švicarska ovčarka 26.8.2008 8:40:35
|
|
|
|
Katey
|
Upam, da vam jo uspe najti. Človeška pohlepnost in zloba ne pozna meja. V zadnjem času, je bilo kar nekaj primerov kraje psov. Naj se jim vrne v najslabši možni obliki. Srečno.
|
|
|
|
RE: Ukradena bela švicarska ovčarka 26.8.2008 8:44:26
|
|
|
|
ursa30
|
bogi kuža. upam, da jo boste našli. tudi jaz ne razumem takih ljudi, ki kradejo pse.
|
|
|
|
RE: Ukradena bela švicarska ovčarka 26.8.2008 9:22:23
|
|
|
|
zmajči25
|
Res lepa psica, upam da jo čimprej najdete!
|
|
|
|
RE: Ukradena bela švicarska ovčarka 29.8.2008 10:43:14
|
|
|
|
Mišni
|
Kaj je s kužo? Se je že pojavila? A ste povprašalki po zavetiščih, dali oglase po radijskih postajah, nalepili plakate?
|
|
RE: Ukradena bela švicarska ovčarka 29.8.2008 21:22:01
|
|
|
|
Luchas
|
Sporočam vam veselo novico, da smo našli Bello. Pred vojaškim skladiščem jo je nekdo vrgel iz avta. Vojaki so to videli in zanjo od takrat do danes tudi zelo lepo skrbeli. Ko so prebrali v Delu oglas, so nas obvestili in Bella je zdaj doma. Vsem, ki ste nam pomagali z iskanjem in prijazno besedo se zahvaljujemo – Bella in cela družina.
|
|
|
|
RE: Ukradena bela švicarska ovčarka 29.8.2008 22:55:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala bogu! No hvala vojakom!
|
|
|
|
RE: Ukradena bela švicarska ovčarka 30.8.2008 12:00:58
|
|
|
|
ta.nja
|
Bravo vojaki
|
|
RE: Ukradena bela švicarska ovčarka 30.8.2008 14:09:40
|
|
|
|
Zanica
|
tudi jaz sem videla oglas pri supernovi na rudniku, in sem res vesela da ste jo najdli!! Mogoče je to bil kakšen ljubosumen/jezen sosed? Kakšen stari tečnež ki ne prenaša otrok in živali? Kdo ve... važn je da je vaša psica spet doma!
|
|
|
|
RE: Ukradena bela švicarska ovčarka 31.8.2008 19:31:32
|
|
|
|
hmm...
|
Sem full vesela da se je našla.
|
|
RE: Ukradena bela švicarska ovčarka 1.9.2008 8:18:14
|
|
|
|
ursa30
|
supeerrr!!!! vesela novička
|
|
|
|
RE: Ukradena bela švicarska ovčarka 22.9.2008 21:10:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Takih novic(pa čeprav za nazaj) sm vedno vesela.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?