|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Uhan v popku in nosečnost
24.9.2004 18:21:51   
špe1
Pozdravček!

ok, saj vem, da je moje vprašanje malce čudno,:zmeden: ampak vseeno,... moram vprašati!

Zanima me, ali ima katera kakšne izkušnje glede uhana v popku in nosečnosti. Sama trenutno še nisem noseča, a to načrtujem, zato me zanima ali ima lahko uhan v popku (imam ga že 5 let) kakšne posledice,...karkoli, kar bi negativno uplivalo na potek nosečnosti.

Hvala vam že vnaprej za pomoč in želim vam srečno nosečnost in upam, da se vam kmalu pridružim!:duda:
Neposredna povezava do sporočila: 1
24.9.2004 18:52:23   
filipinka
Takoj, ko sem izvedela, da sem noseča sem si ga vzela ven. Zdaj mam že celo nosečnost tak raztegnjeno tam, luknja pa mi ni zarastla, ker si jo včasih probam preluknjat!
Ko bom mamica, ga bom spet nosila!
V.

(odgovor članu špe1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.9.2004 19:26:33   
Teni_
Jaz sicer nimam uhana, ga pa ima moja kolegica. Ko je bila noseča, si ga je dala ven(takrat, ko ji trebušček začel rast), pa mislim, da si ga je dala zdaj normalno nazaj noter.

Lp,
Mojca:rozica:

(odgovor članu špe1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.9.2004 19:57:40   
puncica
Imela sem ga in ko mi je trebušček začel rast sem si ga dala ven čeprav se mi zdi da ne bi bilo potrebe a je men bilo bolj všeč tako. Ni bilo nobene negativnosti, zdaj pa je luknjica ista kot pred nosečnostjo, mal še potreniramo, da bomo imel lepši trebušček in ga morda damo spet nazaj;) Tako da brez skrbi

(odgovor članu špe1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.9.2004 10:20:06   
maya1
jaz sem v 22 tednu, pa ga še nisem dala ven, ker imam še majhen trebušček. ko bo začel rasti, ga bom odstranila

(odgovor članu špe1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.9.2004 11:18:09   
_Arwen_
Jaz pa sem ga imela celo nosečnost, ven sem si ga vzela šele, ko sem šla rodit, in takoj po porodu sem ga dala nazaj... Nič ni bilo narobe.

(odgovor članu špe1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.9.2004 12:28:49   
dory
Joj...groza...jaz sem ga sicer takoj ko sem zanosila vzela ven..ostala pa je taka grozna brazgotina...nic kaj prijetnega videza...zdej pa sem v dilemi..al preljuknjat isto lukno...nove si ne bi delala ker je tako grdo...da bi uhan povzrocal kaksne tezave, prvic slisil, se ti pa zelo grdo raztegne vse skupaj, ce ga nosis do konca nosecnosti...problem je bolj estetske narave :)

(odgovor članu špe1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.9.2004 12:44:39   
Maja**
Ojla punce!

Tudi sama imam uhan v popku, na 9nebesa pa šele delamo. Mi pa je moja ginekologinja ob pregledu zabičala, naj uhan isti trenutek, ko bosta :roza::modri: vzamem ven, ker lahko pride baje do koplikacij, in to ne malih. Ravno v dneh, ko sem bila pri njej na pregledu je imela pacientko s temi problemi in mi je rekla, da ni za tvegat.
Je pa najbrž vse skupaj odvisno od osebe do osebe. Jaz osebno se bom kar držala njenega navodila!

Lep pozdravček vsem!

Maja

(odgovor članu špe1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?