|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Uhan v popku
30.1.2008 9:42:39   
Anonimen
Sem v 11. tednu nosečnosti. Imam že cca. 10 let uhan v popku. Zanima me ali ga je potrebno takoj odstaniti oz. ali lahko kaj škoduje?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Uhan v popku
30.1.2008 9:51:20   
lilija*
Hey! Jst sem ga tudi imela, pa mi je ginekologinja na prvem prgledu svetovala, naj ga dam kar zdaj na začetku ven. Ni pa nič razložila zakaj.....  Zdaj mi pa UZ dela že čez trebušček, pa bi se verjetno jst kr čudno počutla, če bi ga imela še notr.... Nimam pa pojma, če  bo pol še šel v luknjicouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.1.2008 9:55:18   
jaša2
jaz sem ga odstranla takoj, ko sem zvedla da sem noseča. ne vem, saj mogoč ni kaj narobe, če ga še maš not, samo jaz sem ga že zarad mirne vesti rajš vzela takoj ven. mi je pa potem zdravnik v porodnišnici rekel, ko me je pregledal po porodu, da sem "pridna" (user posted image user posted image user posted image ), ker sem ga takoj vzela ven. baje da je fajn ga vzet čimprej ven, če pride do kakšnih operacij skozi trebuh oz.do kakšnih laserskih posegov al pa če morjo s kako cevko in podobnim posegat v trebuh.

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.1.2008 9:57:10   
jaša2
aja, kar se pa tiče luknjice. sploh ni panike, se ne zaraste. jaz imam zdaj 9M staro punčko, pa uhana še nisem dala nazaj, luknjica pa še vedno je, tak da...nič bat.

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...

(odgovor članu jaša2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.1.2008 10:59:52   
Špelca21
Uhan se da ven zato, ker se koža širi z nosečnostjo in se ti lahko strga tam kjer je uhan in je potem zelo grda brazgotina. Jaz sem imela uhan notri pa ga zdj nimam malo več kot leto dni (sem ga dala ven zaradi drugih razlogov) pa se sicer še vidi kot da je luknjica samo notr ga več ne spravim, ker se znotraj zaraste po cca. 3 mesecih tako da če ga poš potem spet hotla imet si boš morala dat na novo.

(odgovor članu jaša2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.1.2008 11:26:04   
bondi
Jaz sem imela pircing notri do petega meseca in ga imaš lahko baje notri celo nosečnost. Je pa danes trebuh tako velik, da luknjici nista preveč privlačni na pogled, ker je ravno tam okoli koža popokala oz. so se naredile take male strije. Verjetno, ker je koža poškodovana. Bi bilo pa čisto vseeno ali bi vzela uhanček ven v prvem ali petem mesecu!

Tako da... po želji... Je pa verjetno malo moteče kasneje pri ultrazvokih, ko ti gre čez popek.

LP
T.

(odgovor članu Špelca21)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.1.2008 13:17:20   
jana81
men je že na NS rekla da naj ga raje dam ven, da svojo dobo sexualnosti sem prerastla s tem ko bom postala mama. je rekla da znajo ginekologi na porodu komplicirat zaradi tega, pa moteče je pri UZ..tako da sem ga dala ven že pri NS...je pa vse res kar je rekla .

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu bondi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.1.2008 14:19:48   
Naty*
Men ni G nič kompliciral in mi je kljub uhančku naredil UZ (pozabla sem ga ven vzet, sem mela pa namen). Uhanček ni škodljiv razen na koncu ga je obvezno ven vzet zaradi možnosti CR.

Sama sem ga pa vzela ven nekako v četrtem mesecu, ko sem prebrala, da se luknjica grdo razširi, če ga maš noter. Tko da sem rajš brez, kot pa da bi pol mela kako grdo brazgotino. Pa se res vidi, da se luknjica širi že brez uhančka, kaj šele če bi bil noter.

Sicer je pa to res stvar posameznice.  

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.1.2008 14:38:22   
Taaja
Jaz sem ga imela not do ene 5. meseca, pol me je začel motit, ker se majica drgne čez. Se mi je pa luknjica hitro zarastla. :( Ampak jo bom dala še enkrat narest, ker mi je uhanček všeč. :)

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.1.2008 14:49:10   
lilija*
IZVIRNO SPOROČILO: Taaja

Jaz sem ga imela not do ene 5. meseca, pol me je začel motit, ker se majica drgne čez. Se mi je pa luknjica hitro zarastla. :( Ampak jo bom dala še enkrat narest, ker mi je uhanček všeč. :)

Ko sem si ga jst dala notr, sem tam 2x padla skup; tako da če se mi zaraste si sigurno ne bom upala še enkrat prestopit tistega pragauser posted image
Me že moj heca, kaj bom pa med porodomuser posted image . Bomo že preživel....

(odgovor članu Taaja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
30.1.2008 17:42:51   
Nevaeva
Jaz sem ga dala ven v 10. ali 11. tednu. Sicer me ni motil, sem pa tudi jaz slišala, da lahko na tistem mestu med luknjicama dobiš strijo in kolegica je na sebi pokazala kako izgleda in res ni lepo. Mislim pa, da se mi luknjica zaenkrat še ni zacelila in sem trenutno v 13. tednu. Menda pa ni nobene nevarnosti tudi če ga imaš do konca, dokler tebe ne moti.

(odgovor članu lilija*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   [Brisano sporočilo]
30.1.2008 19:56:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Nevaeva)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
30.1.2008 21:35:53   
Azzurra
Obakrat sem ga odstranila pred prvim pregledom. Po prvem porodu sem ga brez težav vrnila na svoje mesto, luknjica se ni zarastla.

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......