Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Uhajanje urina ali plodovnice??? 26.2.2005 12:28:34
|
|
|
|
Pia73
|
POZDRAVLJENE Noseča sem 19t 1/7 in imam problem. Uhaja mi urin ali plodovnica. Sicer v zelo minimalnih količinah, na hlačkah komaj opazno a vendarle. Sem si danes nabavila tiste vložke v katerih je notri indikator in pokaže, če gre za uhajanje plodovnice,... :(( Sam moram imeti to na hlačkah 12 ur, tako, da bom vedela rezultat šele ob 22.30. Indikator se mora nato sušti 10 min in ne sme biti moder ali zelen,.. Trenutno je moder, vendar upam, da ni suh,... :(( Sam to se mi še manjka,... A ima katera od vas kakršnekoli izkušnje s tem??? In kako se je končalo??? Hvala za informacije,... :( Pia73
|
|
|
|
Uhajanje urina ali plodovnice??? 26.2.2005 12:45:52
|
|
|
|
povhek
|
Lep pozdravček! No tudi jaz sem imela težave z uhajanjem urina in mi je zelo žal da se nisi obnila na nas prej, preden si po nepotrebnem kupovala teste. Če sumiš ,da ti uhaja plodovnica ne glede na to kaj ti pokaže test, ki ga delaš doma, se naroči pri G in ta ti bo opravil test z neko paličico(sploh ni nič bolečega, sploh ne opaziš) in v pol minute ti bo povedala rezultat.V mojem primeru me je zalivalo kot slap in sem imela čisto upravičen sum za uhajanje plodovnice.Po pregledu se je izkazalo, da gre za zelo povečan bel izcedek za katerega sem dobila neke svečke ,ki pa so mi čisto odpravile težavo. Naroči se,povej težavo in to je to.Testi so predragi pa verjemi še vedno boš v dilemi tako pa le par minut počakaš pri G in zveš rezultat pa še pomagajo ti. Upam da sem ti kaj pomagala! Sporoči kako si zrihtala!!!
|
|
|
|
Uhajanje urina ali plodovnice??? 26.2.2005 12:50:07
|
|
|
|
Pia73
|
Saj sem bila zadnjič celo na urgenci in so mi naredili tisti test, to je bilo pred cca 14 dnevi. Zato sem si pa zdaj nabavila te teste, da ne bom zastonj paničarila, čeprav me skrbi, sedaj počakam do 22.30 pol bom pa videla. Je pa tole pri meni brezbarvno veš zato se mi nekako ne zdi, da je izcedek. Sem pa vesela, da se mi je javila ena, ki je imela s tem probleme,... Najlepša ti hvala! Koliko pa si bila noseča, ko se ti je to dogajalo?
|
|
|
|
Uhajanje urina ali plodovnice??? 26.2.2005 15:25:29
|
|
|
|
frutka_
|
Pia, meni se je to dogajalo skoraj celo nosečnost! Navadila sem se, da uporabljam male higienske vložke. Morda imaš povečan beli tok, kakšno vnetje,... Jaz sem bila tudi panična pa se je izkazalo da je bil strah odveč. Poskusi vprašati dr. Pušenjaka na MON-Nosečnost je ime foruma. Če pa nisi ziher pa raje pojdi do gin. pa boš mirneje spala. SrEčNo!!!:bravo:
|
|
|
|
Uhajanje urina ali plodovnice??? 26.2.2005 15:59:41
|
|
|
|
beba76
|
Meni se to tudi dogaja. Sicer mam do poroda le še 5 tednov in to se mi je začelo prejšnji teden. Čez dan mali vložek menjam po 5 krat, najbolj očitno pa je zvečer, ko sem samo v pižami. Se mi je že večkrat zgodilo, da sem po "delu na računalniku" (RR:)-:)-:)-) vstala in sem imela pižamo tako mokro, da sem se mogla preobleč. Je pa izcedek prozoren in čisto tekoč. Sem ziher, da ni urin, plodovnica pa menda tudi ne :zmeden:
|
|
|
|
Uhajanje urina ali plodovnice??? 26.2.2005 20:53:08
|
|
|
|
adelaida
|
tudi jaz sem v 18 tednu nosečnosti in imam probleme z icedkom za katerega ne vem ali je urin ali plodovnica(upam da ne)ali pa izcedek za katerega itak pravijo da se v 5 mesecu nosečnosti še poveča. in pri meni tudi ta izcedek ni podoben belemu toku ampak je tekoč in bolj prozorne barve. in kar je zanimivo vedno opazim samo mokre lise na sp.hlačkah in nikoli se mi ne zgodi da bi čutila to uhajanje česarkoli že. in sem tudi v skrbeh ali je to plodovnica imam za seboj že en spontani splav-v 9 tednu nosečnosti zdaj sem uspešno prišla do 18 tedna... kako pa lahko veš ali je zrin ali plodovnica? jaz sicer ful veliko pijem ker imam visok pritisk in moram čim več piti tako da iskreno upam da je to urin ali pa izcedek... lp in javite kaj
|
|
|
|
Uhajanje urina ali plodovnice??? 26.2.2005 21:58:22
|
|
|
|
Pia73
|
Jaz tudi veliko pijem in trenutno čakam, da mine 12 ur,.........
|
|
|
|
Uhajanje urina ali plodovnice??? 26.2.2005 23:09:24
|
|
|
|
Sabla
|
Isto sem imela jaz od 16 tedna naprej.Prvič sem šla v porodnišnico pa je bil le urin.Mi je blo prav zoprno,pa so mi rekli,da so zato tle,da pogledajo.Včasih sem imela še stegna mokra,sploh pa zjutraj. Ne skrbi.
|
|
|
|
Uhajanje urina ali plodovnice??? 27.2.2005 11:27:28
|
|
|
|
adelaida
|
sabla... a si kar šla v porodnišnico ali imaš tam ginekologa/injo, jaz nimam tako močnega izcdka da bi mi šlo po stegnih pa tudi hlačke niso čisto mokre ampak je kakšen moker flekec. misliš da nimam kaj paničariti?? 9nebesa
|
|
|
|
Uhajanje urina ali plodovnice??? 27.2.2005 11:46:54
|
|
|
|
Sabla
|
Se vidi,da je bilo včeraj pozno--full sem imela izcedka ne urina. Enkrat sem imela vse tako namočeno,da sem ob 7 zjutraj gor letela pa ni blo nič. Mislim,da se nimaš kaj bat.... Ko mi je že ene dva meseca tako teklo,me je dala na UZ in je videla,da je plodovnice koker jo mora biti.
|
|
|
|
Uhajanje urina ali plodovnice??? 28.2.2005 11:45:10
|
|
|
|
povhek
|
No to se mi je začelo dogajati v 22 tednu, zdej pa že teče 27 teden pa se mi ne dogaja več.Možno , da imaš kakšno vnetje.
|
|
|
|
Uhajanje urina ali plodovnice??? 28.2.2005 11:55:51
|
|
|
|
povhek
|
No zdej sem si vzele malce časa in sem prečitala vaša vprašanja.Ta mokri madež na hlačkah, kot pravite je povečan beli tok, ki nastane zaradi vnetja:(.Večje je vnetje več je izcedka, lahko pa se tudi izcedek močno poveča od 5 meseca naprej in spet dobivaš svečke. Zelo redko pa se zgodi ,da odteka plodovnica, kar pa tudi znaki so čisto drugačni, počutje, lahko imaš celo rjav izcedek.....
|
|
|
|
Uhajanje urina ali plodovnice??? 28.2.2005 15:35:28
|
|
|
|
adelaida
|
ja pa se je kateri zgodilo da je imela vnetje vendar brez bolečin oziroma pekočega občutka? ker mene ob uriniranju nič ne boli in tudi ne srbi in tudi ne peče. a je možno da je vseeno vnetje saj bi ga bilo dobro pozdraviti a ne? a vnetje lahko kaj škodi otroku v maternici? a lahko škodi če poskusim z tistim jogurtom (na tampon)?
|
|
|
|
Uhajanje urina ali plodovnice??? 28.2.2005 17:30:54
|
|
|
|
Sabla
|
Meni pri pregledu ni ugotovila vnetja,je pa res,da sem imela celo nosečnost bakterije v urinu.Peklo me tudi ni nikoli.
|
|
|
|
Uhajanje urina ali plodovnice??? 28.2.2005 19:03:23
|
|
|
|
Pia73
|
Jaz nimam vnetja, ni beli tok, nič me ne peče,...ampak nek izcedek je bil in hvalabogu ni bila plodovnica,.... :bravo: Sem bila pri G,.. več sem napisala par tem zgoraj AL SENSE;.......
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?