Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Uh..piškotki, adventni venček...KONČALA! 27.11.2004 23:05:36
|
|
|
|
Anonimen
|
uuu ti si pa res pridna bila danes:bravo: jaz sem sla samo do moje mame po venček, pa sem se tak namučla, kot, da bi nevem kaj delala:)- danes smo bolj kot ne lenarli cel dan...ze spali smo dolgo...bolje da niti ne povem do kdaj...bo se kera misla, da sem nora:pujs: ;) komaj čakam slikico venčka ju3...me prav zanima kakega si naredla:love:
|
|
|
|
Uh..piškotki, adventni venček...KONČALA! 27.11.2004 23:07:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sme po včerajšnjem 2 urnem čvekanju spala do 11h!:) Res pa je, da sme šla spat šele ob 1h:) Pa sem še čvekala s sestro1..provzaprov sme mela monolog, ker je ona prec zaspala:)-
|
|
|
|
Uh..piškotki, adventni venček...KONČALA! 27.11.2004 23:28:21
|
|
|
|
willma
|
:bravo:9nebesa:love:pridna!!!:love:9nebesa:bravo:
|
|
|
|
Uh..piškotki, adventni venček...KONČALA! 28.11.2004 9:39:25
|
|
|
|
Lunca1
|
Ribica, saj se boš še kje srečala, če boš tako pridna:bravo::bravo::bravo:. Lp Lunca
|
|
|
|
Uh..piškotki, adventni venček...KONČALA! 28.11.2004 11:19:14
|
|
|
|
Pupica
|
Kje smo...odpravljamo se v LJ k ribici na pikote:)-:)-:)-:)- He, he....žal ne! Smo kr doma...pospravljamo:zmeden: Pridna i ribica, pridna...ne vem nisem še zasledila so tvji starši že prišli nazaj? :kuza:
|
|
|
|
Uh..piškotki, adventni venček...KONČALA! 28.11.2004 11:23:26
|
|
|
|
Anonimen
|
:) Kar pridi pupica:) Zdej že zgleda mal bolj loveško naše stanovanje:)- Mami in oči priletita ob 16h, čeprov..glede na izkušnje od zanč-enkrat do 8h bosta doma:)- Sem pospravila dnevno sobo zdele, pa hodnik, kuhno sem pustila sis2, ki bo še lepo posesala:) sis1 je pa šla v Tivoli. Joooooooj, nč ne morta narest...jst bi znorela, če bi ble same...vse moram jst al pa full težit pol pa nardita k me mata poln kufr:hudicek:
|
|
|
|
Uh..piškotki, adventni venček...KONČALA! 28.11.2004 11:28:42
|
|
|
|
Pupica
|
wow pridna!Jaz...hm...jaz bom pa pol k bodo otroci že odrasli:)-:)-:)-:)- šala! Sam dons je res tak lep sonček, čakam očija da neki dokonča pol gremo pa vennnnnnnnn!JUHUHU
|
|
|
|
Uh..piškotki, adventni venček...KONČALA! 28.11.2004 11:31:48
|
|
|
|
Anonimen
|
V LJ je pa taka prijetna gosta megla, da mi k smo v pritličju napol ven vidmo:) Ampak je blo k sem se zbudila full noro:) K mamo v spalnici do tal take full lepe bele zavese, pa belo posteljnino pa megla...:) čist zimsko:love: V moji sobi so pa itak snežene kepe (iz stiroporja:)-)-sej dones pofotkam vse:) lp,:fis:
|
|
|
|
Uh..piškotki, adventni venček...KONČALA! 28.11.2004 11:42:26
|
|
|
|
Pupica
|
ja dobra si!
|
|
|
|
Uh..piškotki, adventni venček...KONČALA! 28.11.2004 12:55:24
|
|
|
|
Urša
|
Uuuuuu, fisi, pridna si! 9nebesa Kr poslikaj, ko se fotoaparat vrne. ;) A svecko si ze prizgala?
|
|
|
|
Uh..piškotki, adventni venček...KONČALA! 28.11.2004 14:39:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne, nism, k je mami rekla, da ne smem na venčku gor pržigat, da moram dat dol pa pržgat:)-:)-:)-
|
|
|
|
Uh..piškotki, adventni venček...KONČALA! 28.11.2004 15:17:21
|
|
|
|
kimi
|
sm kr lačna postala:)-
|
|
|
|
Uh..piškotki, adventni venček...KONČALA! 28.11.2004 20:57:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Slikce so gor:)
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?