Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: gojska kolikor sem uspela najti na netu se s trajektom na Ugljan pride iz Biograda, na Pašman pa z Zadra. Oba otoka sta povezana z mostom. Ker nimava točno določenega kraja, greva pa kampirat, je vseeno kje prideva. Zanima katera varianta je boljša, cenejša, hitrejša ? In seveda če lahko priporočite kakšen mali oz. miren kamp, kjer ne gledaš sosedu v krožnik, na enem ali drugem otoku. Pa prosim rečte mi, da je tam raj za ribarjenje z obale, ker drugače ne vem če bo moj hotel iti Obratno. Katera varianta je boljša ali cenejša, ne vem, cene si poglej na Jadroliniji. Je pa najbrž nekje enako, s tem, da do Biograda plačaš manj avtoceste, kot pa do Zadra. V tem primeru je cenejše. Raj za ribarjenje seveda je, saj sta to ribiška otoka, kot mnogi ostali otoki, tako, da ribam ne uideš . VEndar je to stvar posameznika. Mi nismo ribiči, pa vseeno uživamo na Ugljanu in to brez ribarjenja. Kampov je kar nekaj, vendr je to stvar okusa, kot sem opazila. Eni iščejo senco, drugi samoto, tretji....Ti priporočam, da si kampe ogledata, saj jih ni toliko in se ustavita tam, ko se vama zdi primerno. Tako smo mi naredili, in ne bi ga menjala, tega našega kampa za nobenega drugega.