|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ugljan-Kukljica
26.6.2006 22:11:09   
tajš@
Pozdravljeni,

ali je bila že katera s svojim malčkom na otoku Ugljanu v Kukljici? Slišala sem, da je naselje Zelena punta (bungalovi) v borovem gozdičku in, da je plaža kar lepa, a bi vseeno preverila pri tistih, ki imate tukaj izkušnje-imam 1 leto starega otročka.
Lep pozdrav vsem!
Tajš@
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ugljan-Kukljica
27.6.2006 9:57:06   
kapesanta
sem misla, da ti bo odgovoril kdo, ki je že bil na Zeleni punti, pa zgleda ne bo nč.
Mi gremo vsako leto vsaj enkrat na izlet v Kukljico, tako da ti lahko povem le svoja opažanja:
Okolica se mi zdi še kolikor tolikor urejena, obala je pa večinoma kamnita, zalita z betonom - na prostorčke za otroka do sedaj še nisem bila pozorna - se pa nobeden od naju ne spomne, da bi kje videla kakšen lušten plac (mogoče na drugi strani polotoka). Senca med hišami je, ob obali pa ne preveč - pomojem hitro zapolnejo prostore, ker je kar gužva. Po mojem če greš na net in vtipkaš Kukljica boš našla kar nekaj slik - bungalovi so pa na levi strani zaliva, gledano z morja. Aja - v naselju je tudi disko, ki dela do jutranjih ur - tako da je verjetno temu primerna tudi obiskanost umaknjenih kotičkov in hrup po naselju. Tukaj pa poglej nekaj slikic: http://www.ita.hr/hrv/ponuda/hotelski_smjestaj/zelena_punta/galerija.asp
Za letovanje z user posted image  ti bi raje priporočila kraj Barotulj na Pašmanu (otoka sta povezana z mostom) tam je mogoče manj sence, je pa svižnata plaža, plitek svižnat zaliv, če imate čoln je pa čisto zraven dost otočkov - kar nekaj kolegov tam letuje - so pa privat apartmaji - če te zanima mi piši, pa se bom pozanimala za telefonske. http://www.ita.hr/si/destinacije/ugljan-pasman/mesta/index__barotul.asp
Upam da sem ti kaj pomagala.

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu tajš@)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kam z otrokom na sankanje?
Zima je tu! Preverite, kam se z otrokom odpraviti na celodnevno in ultrazabavno sankanje.
Lahko nosečnica smuča?
Kateri zimski športi so primerni za nosečnico in ali lahko smuča, smo vprašali ginekologinjo Edito Arh.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?