|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Uf me tole razjezi!!!
12.2.2006 15:47:58   
krompircek
Ja tole me pa razjezi ,ko gremo kam na obisk,ali na rojstni dan, kot danes pol pa ti pitajouser posted image  z vseh strani. Pa malo onega pa malo tega ,pa  ji tišijo v usta,sestra malo pa bica malo pa nečakinja malo pa kdo še.Za **** pol pa sem rekla ,da naj nehajo jo kar naprej pitat , pol sem pa sitna pa kompliciram pa ne vem kaj še.user posted image
Zdaj me pa zanima ali tud vi sedite na miru in tiho gledate kako vašegauser posted image pitajo z vsemogočimuser posted image . Al sam jaz kompliciram???Ker to me pa res orng pogreje,tak da mi kar mine kam it na obisk posebej pa na kak rojstni dan.

25.6.2005 je na svet pokukal najin sonček!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
12.2.2006 15:54:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu krompircek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Uf me tole razjezi!!!
12.2.2006 15:55:51   
b.nika
Ja tudi pri nas je bilo to od začetka, vsak bi mu hotel nekaj porinit v usta. Pa kar naprej, joj kako je lačen, pa žejen... ( ker je seveda pojedel kar mu je kdo dal).Grrrr...
So probali, pa sva oba z user posted image  bila proti, pa so odnehali, tako, da je sedaj mir. user posted image  je navajen na ritem, je ob določenih urah, tako, da vmest ne poterbuje ničesar. Se vsi držijo najinih načel in nobeden naju ne gleda čudno in niso mnenja, da komplicirava.

Neposredna povezava do sporočila: 3
12.2.2006 16:04:16   
Anonimen
Tibor itak nikoli ni hotel nič jesti, ne doma ne na obiskih, tako da s tem nismo imeli nikoli problemov.

(odgovor članu b.nika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
12.2.2006 16:52:42   
Anonimen
Krompirček te prav dobro razumem!user posted image Ampak jaz vedno povem, da ni lačen , pa naj ga ne silijo, pa jovo na novo, enkrat bo zaleglouser posted image user posted image upamuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5
12.2.2006 17:38:55   
CatJa
IZVIRNO SPOROČILO: nalin

Tole je pa podobno kot pri kužkih. Kamorkoli greš, se mu vsak hoče prikupit in mu seveda da priboljšek.

Nalin, si kar vredu primerjavo dala. Pri nas je bilo namreč isto. Ma dobesedno vsak mu je iz svojga krožnika nekaj dajal, pa tišal v usta, ko sem se uprla, sem seveda najbolj komplicirala. Potem sem jih enkrat zabila, da ne kompliciram tolk jaz kot drugi očitno eksperimentirajo. In da moj otrok ni pes, ki mu bo vsak nekaj iz svojga krožnika dajal user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
12.2.2006 18:31:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu CatJa)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
12.2.2006 18:35:05   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 8
12.2.2006 19:36:25   
bskrle
JA, TEŽIM MOJI MOJI MAMI, pa v 4 letih ni zaleglo.
Ne zdravstveni ne vzgojni ne nobeni drugi razlogi. (Mojo svakinjo pa posluša, mene kot da me ni.)
Drugače pa se s hranjenjem na obiskih in pri babicah toliko ne obremenjujem, ker potem smo pa lahko le doma - pa še tam je babicauser posted image .

Če mislim,da otrok še česa ne sme, mu prinesem kaj s sabo, sicer pa
po enem letu ni razloga za kompliciranje, razen če niso alergije na pohodu.

Neposredna povezava do sporočila: 9
12.2.2006 19:48:04   
Anonimen
ja isto je blo pr ns..pri moji mami. in kako je bla užaljena ko sem enkrat pop*** ko jo je neki brezveze futrala pred večerjo. kr neki! no zdej k jo ma sama v varstvu pa zlo pazi kaj ji jest daje, tko da sem prov presenečena k sem mislna da jo bo filala k pujsa ampak k vid kako ogromna punca je se kr kontrolira. hvala bogu!

(odgovor članu bskrle)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
12.2.2006 19:56:05   
ZARA
Povsod je isto na teh obiskih...
"A bo mleko, a bo kruh, a bo kakav pila, a ji mandarino dam ?? Čak neki mam zanjo!" Tamala pa 2x v usta nese, pol se pa spomni, da bi blo fajn se s hrane še mal norca delat in drobi, poliva,...men pa prtisk kar raste...grrrrrgrrrrr

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

Neposredna povezava do sporočila: 11
12.2.2006 20:43:21   
taška30
Kaj pa vem, mene pa tolk grozno to ne moti. Res pa je , da nismo vsak dan ali vsak drugi dan po obiskih. Koneckoncev je še vedno vsaj 90% časa z mano (nama) in takrat je tisto, kar jaz dam.user posted image
Sicer je pa naša taka, da če ni lačna ali pa če ji neki ne paše, ne bo odprla ust pa pika. Tako da nimajo preveč uspeha pri 'pitanju'. Potem pa drobi v roki piškote, pa kaj, saj ne bom jaz sesala.user posted image

Ko sem bila jaz še otrok, sem vsakič, ko sem prišla iz enotedenskih počitnic pri stari mami imela 2 kile več kot prej. No, saj potem so šle pa nazaj dol, tako da meni se ne zdi to nič takega, vsaj dokler jo ne filajo s čim 'prepovedanim' ali zelo nezdravim. Naj imajo svoje veselje.

Če te pa moti, jim pa povej, brezveze bit slabe volje zaradi tega.

Lp, Taška

Neposredna povezava do sporočila: 12
12.2.2006 21:00:26   
katarina j.
Men se je to dogajal pri tašči. SEM TUDI JAZ ZELO OBČUTLJIVA NA TO, KER SVA MISLILA BIT Z MOŽEM STRIKTNA GLEDE SLADKARIJ, pa nama je čist vedno vse porušla, ko smo bili na obisku. Šele zdaj ko ima 4 leta ji kar sam lepo nazaj reče, da ji je že stoktat rekel da ni lačen. Zadnjič je doma rekel: mami, spet mam polne žepe bonbonov, ki mi jih je mama not natlačla.user posted image
No ampak na pohodu je še bratec, ki je zdaj začel z gosto hrano in tašča se že veseli da bo spet lahko enga futrala. user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 13
12.2.2006 21:27:49   
lelaval
Mene pa je razjezilo, ko so vedeli, prvih 6 mesecev samo dojim (in sem vsem povedala, da to tudi nameravam), pa bi ji vsi tiščali čokoladice, pa fruhcverge,... Še dobro, da ni bilo tašče zraven te mesece, ker bi ji že potisnila kaj v usta.

Se mi pa zdi res kot primerjava s psičkom - pa čeprav se morda res sliši smešno. Kot, da bi zunaj jedli in vsak s svojega krožnika da kosti pesu.

(odgovor članu katarina j.)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   [Brisano sporočilo]
12.2.2006 22:17:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu katarina j.)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
12.2.2006 23:19:41   
Pajaca
pri nas tamala itak ne je če ni lačna.... eneparkrat je še čokolado odklonila, pa ful jo ma rada. Drgač je pa tko, ko ma enkrat dost, pa če jo siliš,  stlač v usta, pa tlač ko hrček, pol pa lepo veselo plune na tla ene pet žlic karkol ji že tlačjo not...... pa se ljudje kmal navadjo pa ne tlačjo več.

men gre bolj na živce k tašča da tamali, pa ona pač pol pusti, pol pa da men, pa reče bo mami pojedla.... ja halo a sem smetnak.... pol je pa užaljena ko rečem... ne mami tega ne bo pojedla...... pol pa ona poje....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 16
13.2.2006 8:57:17   
Mikica
Pri nas je tašča taka, da bi mu kar naprej nekaj dajala za jest. Zdaj se ne sekiram več, saj če ni lačen ne bo spravil vase niti grižljaja.
Situacija včeraj: po kosilu doma gremo k babici in dediju na obisk, povemo, da smo ravno od kosila, ona pa kar naprej: a bi jedel to, a bi mogoče kaj drugega?user posted image  Pol je pa užaljen, ker noče jesti user posted image .

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?