|
RE: Uf, kako mi je slabo! 6.10.2007 10:56:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Škoda, da se nismo že prej kaj menile, bi ti lahko moj mož prnesu, ker je glih šel v slovenijo. To pa je razlika, madona. Sam, zdaj pa vse do januarja več ne gremo domov. no saj če dobiš povrnjeno, potem ni tako hudo Ja, meni so tudi tako rekli glede celic. Evo moje izkušnje. Brez jemanja sem imela vedno samo po 3 celice, ki se niso nikoli oplodile. Ko sem ga prvič jemala dostinex (4 postopek), sem imela 15 celic, od tega samo 3 zrele za oploditev, pa še zarodki so bili bolj slabi. V tem postopku sem malo začela gledat tudi na hrano, vendar ne prav velik. Torej dostinex kaj preveč ni pomagal, celic je bilo res veliko več, vendar so bile vseeno zanič. V 5 postopku sem popolnoma spremenila prehrano in stil življenja, se držala več mesecev diete, v času postopka jemala dostinex, rezultat 21 celic od tega 8 zrelih in 7 lepih zarodkov. Vseeno mislim, da mi je bolj dieta oz prehrana pomagala k boljšim celicam, kot pa dostinex, ki sem ga jedla tudi v 4 postopku, pa ni bilo lepih rezultatov, kljub isti terapiji. Dieta nima veze s prolaktinom oz z zmanjševanjem le tega, ima pa veze z izboljšanjem metabolizma, razkisovanjem telesa oz čiščenjem telesa, in s tem tudi izboljšanjem kavlitete jajčec. Jaz sem bolj na to gledala, uni dostinex sme pa jemala samo zato, ker mi ga je pač predpisal zdravnik. Imam pa prolaktin malo nad mejo, tak, da sem skoraj res prepričana, da nima toliko vpliva na moje zrela jajčeca .
|
|
|