|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Uf, kako smo uživali
28.4.2005 12:01:20   
Bejba
No, kratko poročilo iz včerajšnega potepanja. Bili smo v Gardelandu in je bilo NORO :bravo::bravo::bravo:. Našega sončka je pazila zlata babi in je bil zelo pohvaljen, da je bil zelo, zelo priden :love:.
Mami in ati pa sta se za en dan zopet prelevila v otroka in se totalno izživela na vseh napravah, ki jih imajo tam. Sicer sva bila že nekajkrat tam, a imajo kar nekaj novih stvari, ki so res "adijo pamet".
Naj vam povem, da je mami brez problema preživela prosti pad :bravo:, le Tornado Blue jo je na koncu malo zdelal in se ji je še nekaj časa vrtelo :zmeden: (še dobro, da me je ati prepričal, da greva tja nazadnje, ker bi imela drugače uničen cel dan ;)).
Vsekakor za ponovit. Seveda sva noro pogrešala najinega sončka, a mu je bilo veliko lepše doma. Je bilo namreč ogromno mamic z vozički in ti otročki so se mi takoooo smilili. Bili so že vsega naveličani, jokali so, tečnarili,....vsekakor to ni kraj za otroka mlajšega od kakšnih 7 let.
Če je otrok mlajši, nimajo nič od izleta ne starši, ne otroček. Zato nama res ni žal, da nisva s seboj vlekla našega sončka, čeprav sva ga noro pogrešala. Danes ga že cel dan lubčkam, je že čisto rdeč po obrazku :)-.
Vsekakor priporočam, če imate možnost :sloncek:.

LP; Bejba
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Uf, kako smo uživali
28.4.2005 14:01:33   
Natas@
Super, da ste vsi uživali, najbolj pa vidva.

Mi smo pa včeraj šli v Avstrijo, najprej v šoping, potem pa smo šli pogledat še ptičji park. Anžetu se je zdelo ful zanimivo, bi kar vsakega ptiča hotel pobožat, najbolj pa taveliko papigo, pa mu je nisma pustila, da ga ne bi uščipnila in bi se potem bal. Skratka vsi smo uživali 100/uro.

Lp

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Uf, kako smo uživali
28.4.2005 21:41:57   
Pupica
Samo da ste uživali!:):):):):):)
Pa nam sline cedili:hudicek:
:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To je razlog, zakaj se dojenčki zbujajo po...
Strokovnjaki so prišli do razloga, zakaj se dojenčki ponoči zbujajo. Raziskave so pokazale, da gre za evolucijo oziroma ...




Številka žabic
Katka123 RR

katero številko žabic kupiti za novorojenčka?

56 (87%)

62 (13%)


Število vseh glasov: 15

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!