|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Udarec v lulčka
10.12.2008 13:08:35   
Bejba
Naš 2,5 letnik je začel včeraj zjutraj tarnati da ga nekaj boli in je malo šepal. Smo mislili, da ga nogica boli, sem ga spraševala če je nogica pa je rekel ja. Sem potem sklepala, da mu je mogoče malo zaspala, ker je potem v vrtec šel normalno.
Potem me pa kličejo iz vrtca, da ga boli lulček in da zato tako hodi. Da je lulček rdeč in verjetno vnet.
Ga je šla babi iskat v vrtec, ko pa sem potem jaz videla tega bogega lulčka sem se kar zgrozila.
Lulček je bil zelo otekel in na sredini moder. Sva šla takoj k zdravnici, ki pa je tudi potrdila moj sum, da ne gre za vnetje, ampak za kakšen močen udarec oz. priprtje lulčka (kot primer je rekla, da bi mu mogoče padla dilca od WC na lulčka). Ga je pogledala tudi pod kožico in je rekla, da definitivno ne gre za vnetje.

Skratka jaz zdej enostavno nisem mirna ker mi ni jasno kako naj bi prišlo do tega. Doma sva bila ves čas z njim ali jaz ali mož. Noben od naju ni opazil, da bi se kaj zgodilo, saj je moral otrok pri takem udarcu tudi močno jokati. Klicala sem v vrtec, kjer pravijo, da se pri njih 100% ni nič zgodilo.
Seveda je sedaj težko soditi, ampak enostavno nisem mirna, ker je to kar huda poškodba. To se je moralo zgoditi ko je bil nekje nagec, saj drugače nosi še pleničke in čez pleničke po moje ne bi bla možna taka posledica.
V vrtcu so mi zatrdili, da vedno lula na kahlico, nikoli stoje pri stranišču. Tudi doma vedno sede lula, ker je še premajhen, da bi stal zraven WC-ja.

Res se mi smili, ker je zelo bogi. Sama sicer ne vem kako izgleda bolečina tam doli, če si fantek (moški), vendar mi je mož zatrdil, da to ni kar tako in da je mogel mali ob tem hudo jokati, tako da se ne bi dalo prezreti kdaj se je to zgodilo. Sedaj dajemo obkladke iz hrastovega lubja in upamo, da bo čimprej bolje.

Imate kakšno idejo kaj bi se mu lahko zgodilo?

< Sporočilo je popravil Bejba -- 10.12.2008 13:11:41 >

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce
za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa.
(Elizabeth Stone)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Udarec v lulčka
10.12.2008 13:12:24   
Rožica I
Možno, da je kožica tako ozka in ni šla nazaj, potem pa je bila uboga zadevščina slabo prekrvavljena (od tod modrikavost)? Mislim, da je bilo v naši žlahti nekaj podobnega...

ROŽICA

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.12.2008 13:13:37   
Amam
Poskusi ga vprašati, kaj se mu je zgodilo. Po mojem boš le tako izvedela.
Držim pesti, da bo kmalu bolje.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.12.2008 13:14:52   
Bejba
Kožica mu še ne gre do konca dol, samo glavica mu gre ven, ampak baje ima za to še čas user posted image

(Elizabeth Stone)

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.12.2008 13:16:12   
Bejba
IZVIRNO SPOROČILO: Amam

< Sporočilo je popravil Bejba -- 10.12.2008 13:17:37 >

(Elizabeth Stone)

(odgovor članu Amam)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.12.2008 13:17:00   
Bejba
IZVIRNO SPOROČILO: Amam

Sem ga vprašala, pa je rekel, da ga je ...... iz vrtca udaril. Sem povedala vzgijiteljici, pa je rekla, da se to sigurno ni zgodilo user posted image .

(Elizabeth Stone)

(odgovor članu Amam)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.12.2008 13:29:08   
Amam
Pa bi se poskusila pogovoriti z otrokom, ki naj bi tvojega udaril ali pa z njegovimi starši? Pa ne obtožujoče, samo tako, da zveš kaj se je zgodilo.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.12.2008 20:04:39   
Kranjcanka
samo kar se tice tega, da ima se cas, da gre kozica dol.. ni tako. zato pri deckih ze od prve posvetovalnice naprej upozarjajo naj kozico pri ciscenju potegnes dol oz do kamor pac gre. tako da je mozno, da je pretesna. je pa vprasanje, ce je lahko lulcek zaradi tega tako mocno moder.

upam, da boste resili problem

lp

(odgovor članu Amam)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.12.2008 20:12:26   
BAMBINA_
IZVIRNO SPOROČILO: Kranjcanka

samo kar se tice tega, da ima se cas, da gre kozica dol.. ni tako. zato pri deckih ze od prve posvetovalnice naprej upozarjajo naj kozico pri ciscenju potegnes dol oz do kamor pac gre. tako da je mozno, da je pretesna. je pa vprasanje, ce je lahko lulcek zaradi tega tako mocno moder.

upam, da boste resili problem

lp

No, najbrž bi pediatrinja vedela, če bi bilo od tega, se ti ne zdi user posted image Sicer pa naj bi imel čas nekje do tretjega leta.
Ampak praviš, da je že zjutraj doma šepal. Če je torej prejšnji večer z lulčkom bilo vse v redu, zjutraj pa je šepal, se mu je očitno doma pripetila ena nezgodica.

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

(odgovor članu Kranjcanka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.12.2008 21:49:26   
Kranjcanka
bambina ne. pri 2,5 je samo glavica premalo. se pa strinjam, da bi pediatrinja videla, ce je od tega, zato sem komentirala samo izjavo o kozici, ne pa dogodka.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......