Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: UZ za ugotovitev ali je pregrada 2.2.2008 23:45:05
|
|
|
|
Rubin.
|
Jaz sem imela v torek uz v MB, mi ga je delal sam šef, poteka pa tako kot čist navadni uz, na steni imaš tudi ekran in on zraven komentira. Pri meni so ugotovili da pregrade ni . Je pa moja zgodba podobna tvoji: doma imam 2,5 letnico, decembra ss v 8 tednu. Držim pesti, da bo vse o.k.
|
|
|
|
RE: UZ za ugotovitev ali je pregrada 3.2.2008 18:12:50
|
|
|
|
bučibači
|
Živjo! Najprej ti tvoja g. z normalnim UZ pregleda, če je pregrada, pri meni jo je ugotovila, zato sem naprej naročena na laparo ter histeroskopijo.Tvoja znanka je že bila korak naprej, verjetno je G., ni mogla potrditi pregrade, zaradi sluznice (preveč odebeljena), in je imela samo sum na pregrado, jo je dala naprej v bolnico pregledati.Mene je g. 1. pregledala in ni nič videla, ker je bila sluznica preveč odebeljena, potem sem slučajno imela datum malo po M in imela s tem stanjšano sluznico, zato mi je takoj videla, da jo imam.Tako mi je sama obrazložila! lp
|
|
|
|
RE: UZ za ugotovitev ali je pregrada 3.2.2008 19:37:09
|
|
|
|
mihi78
|
Luna3, meni jo je G odkril z vaginalnim UZ, so mi jo maja lani odstranili. LP
|
|
|
|
RE: UZ za ugotovitev ali je pregrada 3.2.2008 20:01:59
|
|
|
|
buča
|
meni je nikoli niso odkrili,dokler me niso odprli in not pogledali in našli 1.5cm pregrado..pa sem bila na milijon uz-jev pri miljon različnih ginekologov,tako da.....
|
|
|
|
RE: UZ za ugotovitev ali je pregrada 3.2.2008 21:14:15
|
|
|
|
taši84
|
luna3. to ki je imela tvoja kolegica je bila preiskava ki se ji reče HSG. tam ti spustijo noter kontrastno barvilo in te slikajo. gledajo prehodnost jajcevodov, kakšni so jajčniki in če je z maternico vse v redu. js sm ga mela decembra v lj, šla sem takoj domov brez bolečin ker je bilo vse ok. videla pa se je 7mm pregrada, ki bi lahko bila vzrok da že več kot leto in pol ne zanosim. zdj hmal se naročim na operacijo. G je videla pregrado na vaginalnem UZ, zato me je dala na hsg. srečno
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?