|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   UZ za ugotovitev ali je pregrada
2.2.2008 19:34:54   
Luna3
Pozdravljene,

že kar neka časa spemljam ta forum in končno sem se opogumila, da napišm nekaj vrstic tudi jaz. Oziroma bi potrebovala odgovor. Za sabo imam eno nosečnost, ki je potekala brez težav in imam že 3 letnega razgrajača. Po teji nosečnosti sva se odločila imeti še enega (po dveh letih). Sem zanosila in v 7 tednu imela SS. Po 3 ciklusih sva poskusila ponovno in po 1 letu sem spet zanosila. V 11 tednu pa spet SS. Mojo G. sem vprašala če bi bilo možno preverit za pregrado in sem 19.2. naročene na UZ. Vprašala sem kako poteka ta UZ pa mi je sestra rekla, da je normalen UZ samo da naj ne pijem preveč tisti dan. Jaz sem pa slišala od ene znanke, da ko je imal ta UZ je prišla v bolnico in da so ji spustili not eno tekočino in so pol z UZ pogledali za to pregrado. Domov je odšla šele naslednji dan. Zdaj pa ne vem kaj bo meni vidla z normalnim UZ. Oziroma bi prosila če mi lahko kdo napiše kako to poteka od ugotavljanja za to pregrado dalje. Vem, da ste o tem že velikokrat pisale, ampak kar sem brala nisem nikjer zasledila na kakšen način ugotovijo ali pregrada je.

Najlepša hvala za odgovor že v naprej pa vsem želim čim prej +.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: UZ za ugotovitev ali je pregrada
2.2.2008 23:45:05   
Rubin.
Jaz sem imela v torek uz v MB, mi ga je delal sam šef, poteka pa tako kot čist navadni uz, na steni imaš tudi ekran in on zraven komentira. Pri meni so ugotovili da pregrade ni user posted image .
Je pa moja zgodba podobna tvoji: doma imam 2,5 letnico, decembra ss v 8 tednu.
Držim pesti, da bo vse o.k.

(odgovor članu Luna3)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.2.2008 18:12:50   
bučibači
Živjo!
Najprej ti tvoja g. z normalnim UZ pregleda, če je pregrada, pri meni jo je ugotovila, zato sem naprej naročena na laparo ter histeroskopijo.Tvoja znanka je že bila korak naprej, verjetno je G., ni mogla potrditi pregrade, zaradi sluznice (preveč odebeljena), in je imela samo sum na pregrado, jo je dala naprej v bolnico pregledati.Mene je g. 1. pregledala in ni nič videla, ker je bila sluznica preveč odebeljena, potem sem slučajno imela datum malo po M in imela s tem stanjšano sluznico, zato mi  je takoj videla, da jo imam.Tako mi je sama obrazložila!
lp

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.2.2008 19:37:09   
mihi78
Luna3, meni jo je G odkril z vaginalnim UZ, so mi jo maja lani odstranili. LP

(odgovor članu bučibači)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.2.2008 20:01:59   
buča
meni je nikoli niso odkrili,dokler me niso odprli in not pogledali in našli 1.5cm pregrado..pa sem bila na milijon uz-jev pri miljon različnih ginekologov,tako da.....

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.2.2008 21:14:15   
taši84
luna3. to ki je imela tvoja kolegica je bila preiskava ki se ji reče HSG. tam ti spustijo noter kontrastno barvilo in te slikajo. gledajo prehodnost jajcevodov, kakšni so jajčniki in če je z maternico vse v redu. js sm ga mela decembra v lj, šla sem takoj domov brez bolečin ker je bilo vse ok. videla pa se je 7mm pregrada, ki bi lahko bila vzrok da že več kot leto in pol ne zanosim. zdj hmal se naročim na operacijo.
G je videla pregrado na vaginalnem UZ, zato me je dala na hsg.

srečno

**Septembra bomo trije....**

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.2.2008 20:47:05   
Luna3
Hvala vsem za odgovore. malo sem bila zmedena user posted image in nisem več verjela, da bo s tem kaj ugotovila. jaz imam ta UZ v drugi polovici ciklusa in upam, da bo lepo vidno kar bi se moralo videt in seveda upam, da bo vse v redu. javim ko dobim odgovor po UZ ali je vse OK.

vsem želim lep pozdrav!user posted image

(odgovor članu taši84)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?