Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: UZ v bolnišnici - NUNJO 30.1.2008 8:22:30
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Pri 16-ih t. je prepozno na NS. Obstaja točno določena velikost otročka v cm, do katere so rezultati za ugotavljanje tveganja še relevantni. Se pa nosna kost vidi tudi kasneje in UZ se lahko dela kadarkoli.
|
|
|
|
RE: UZ v bolnišnici - NUNJO 30.1.2008 8:23:10
|
|
|
|
Anonimen
|
A nisi dobila datuma? Upam, da bo vse ok.
|
|
|
|
RE: UZ v bolnišnici - NUNJO 30.1.2008 8:27:30
|
|
|
|
ilatic
|
Pri 13 sem imela NS in so bili rezultat OK, samo ni vidla nosne kosti. Včeraj pri 16 tednih mi je zopet naredila UZ in me je poslala na UZ v porodnišnico, ker nosne kosti še vedno ne vidi. Seveda me sedaj skrbi kaj je narobe, mislim da bi pri 16 tednih se nosna kost morala še bolj videti kot pri 13ih. Danes ob 10h šele naročajo, mene pa sedaj zanima če katera ve koliko časa bom čakala na UZ oz. če je imela katera podobni primer?
|
|
|
|
RE: UZ v bolnišnici - NUNJO 30.1.2008 8:35:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Po mojem boš kar hitro dobila datum, lahko že jutri. Kar lepo jim razloži zakaj se gre, pa bo šlo. Držim pesti zate.
|
|
|
|
RE: UZ v bolnišnici - NUNJO 30.1.2008 8:45:54
|
|
|
|
ilatic
|
Hvala. In upam, da res, jaz bi šla že danes, če bi bilo možno.
|
|
|
|
RE: UZ v bolnišnici - NUNJO 30.1.2008 8:56:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic Hvala. In upam, da res, jaz bi šla že danes, če bi bilo možno. Jaz mislim, da bi lahko. Držim pesti.
|
|
|
|
RE: UZ v bolnišnici - NUNJO 30.1.2008 11:15:18
|
|
|
|
Nasara88
|
Saj boš videla, da se bo vse vredu izteklo Pa poročaj, me pa bomo tačas zate in pesti držale.
|
|
|
|
RE: UZ v bolnišnici - NUNJO 30.1.2008 11:23:08
|
|
|
|
Calena
|
Ojla, Če gre za res urgenten UZ, te bodo po mojem naročili že danes ali pa najkasneje jutri. Tudi jaz ti želim vso srečo in držim pesti, da se bo vse srečno končalo in da je s tvojim otročkom vse ok. Lp, Calena
|
|
|
|
RE: UZ v bolnišnici - NUNJO 30.1.2008 11:57:47
|
|
|
|
Blacky30
|
Ilatic, kaj si zrihtala? Držim pesti, da greš že danes.
|
|
|
|
RE: UZ v bolnišnici - NUNJO 30.1.2008 12:23:40
|
|
|
|
valentina2006
|
ilatic: Zdej verjetno že kej veš... Ampak v takih primerih si po moje full hit na vrst...
|
|
RE: UZ v bolnišnici - NUNJO 30.1.2008 12:35:32
|
|
|
|
tosja
|
Saj nosno kost ti lahk vedno pogleda - meni je tudi na morfologiji. Upam, da si fajn porihtala!
|
|
RE: UZ v bolnišnici - NUNJO 4.2.2008 12:50:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic Ej punce hvala za podporo. Sem že zrihtala, naslednji dan so mi že dali UZ in zvedela veselo novico. Porednež je bil vedno v takem položaju, da ni bila vidna nosna kost. Seveda jim ga je sedaj uspelo obrniti ter tudi poslikati to njegovo nosno kostko. Full sem bila vesela, sploh pa je bil ta pregled na moj roj. dan, tako da sem dobila zelo lepo darilo. Res hvala še enkrat vsem!!!!! Rada vas imam. super!
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?