SMaja
|
Ojla! Ja, res je tok zlata tale gin. Klara Mihelič, mi smo bili tut 2x že pri njej in obakrat nas je presenetila in nam podarila najlepše občutke.. Res sem ji hvaležna :angel: Sej, ne da s svojo gin. nisem zadovoljna, sam vse je tok na hitro, pa še UZ je bolj kratek in bolj malo mi pove. Mihaličeva je pa res zgovorna in te res pomiri, če si v skrbeh. Nam je posnela 20min. videokaseto. Če prineseš s seboj in ji rečeš ti posname, medtem ko gledate otročka. Sej mogoče že veš.. Mislim, da jo bom do konca nosečnosti še 1x obiskala, čeprav se vsakič manj vidi, ker je že tok velik. Jaz sem bila v 18.tednu 1. in se je res videl cel baby. V 23. tednu je bil pa že tok velik, da smo bolj po delih gledali. Tko, da si bila prav čas pri njej. Sam, veš glede spola se mi pa zdi, da noče povedat, ker ona pravi, da pričakuješ otroka, če pa pove katerega spola je, pa pričakuješ določenega otroka. In nemalokrat so se že ginekologi zmotili, sploh se pa spolni organi v različnih tednih različno vidijo in zelo težko 100% pove. Sploh pa noče, če ni tvoja osebna gin. Meni je sicer v 18-tednu namignila na fantka, za kar sva bila prepričana tudi sama, ko sva gledala UZ na videokaseti doma- tako je zgledalo. V 23-tednu je pa namignila na punčko. ampak tut to ni blo zihr. Je rekla, da lahko da skriva lulčka. Tko, da še kar nisem dobila potrditve.. Verjetno je že tako prov. Bomo tok bolj veseli na dan poroda... Sej čas tako hitro beži, da se bomo že kamlu vidli :sloncek: Majč:angel: in :duda:27t1/7
|