|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   UZ pri dr. Miheličevi
29.10.2004 13:52:22   
barby*
Ojla punce:zajcek:
To so pa res9nebesa. Našega sončka nismo videli že več kot en mesec, včeraj pa smo bili pri dr. Miheličevi v Črnučah in obadva sva jokala od sreče :angel:.
G je fuuul prijazna, res vse razloži in vse pokaže, s tamalkotom je vse v najlepšem redu, mahal nam je, se praskal po nosku, dal rokico pod glavo kot da se sonča, potem se je malo potrepljal po kolenčkih in z očkom sva bila vsa blažena9nebesa9nebesa
Pa verjetno je:modri: ampak se ni hotel 100% pokazat:sloncek::sloncek::sloncek:
:duda: je že zdaj naša največja sreča, kaj šele bo:angel::angel::angel:
pozdravček in pridno božajte bušije, pa za vsako :rozica:
Barby v9nebesa in :duda:18t6/7
Neposredna povezava do sporočila: 1
   UZ pri dr. Miheličevi
2.11.2004 13:00:41   
SMaja
Ojla!
Ja, res je tok zlata tale gin. Klara Mihelič, mi smo bili tut 2x že pri njej in obakrat nas je presenetila in nam podarila najlepše občutke.. Res sem ji hvaležna :angel: Sej, ne da s svojo gin. nisem zadovoljna, sam vse je tok na hitro, pa še UZ je bolj kratek in bolj malo mi pove. Mihaličeva je pa res zgovorna in te res pomiri, če si v skrbeh. Nam je posnela 20min. videokaseto. Če prineseš s seboj in ji rečeš ti posname, medtem ko gledate otročka. Sej mogoče že veš.. Mislim, da jo bom do konca nosečnosti še 1x obiskala, čeprav se vsakič manj vidi, ker je že tok velik. Jaz sem bila v 18.tednu 1. in se je res videl cel baby. V 23. tednu je bil pa že tok velik, da smo bolj po delih gledali. Tko, da si bila prav čas pri njej. Sam, veš glede spola se mi pa zdi, da noče povedat, ker ona pravi, da pričakuješ otroka, če pa pove katerega spola je, pa pričakuješ določenega otroka. In nemalokrat so se že ginekologi zmotili, sploh se pa spolni organi v različnih tednih različno vidijo in zelo težko 100% pove. Sploh pa noče, če ni tvoja osebna gin. Meni je sicer v 18-tednu namignila na fantka, za kar sva bila prepričana tudi sama, ko sva gledala UZ na videokaseti doma- tako je zgledalo. V 23-tednu je pa namignila na punčko. ampak tut to ni blo zihr. Je rekla, da lahko da skriva lulčka. Tko, da še kar nisem dobila potrditve.. Verjetno je že tako prov. Bomo tok bolj veseli na dan poroda... Sej čas tako hitro beži, da se bomo že kamlu vidli :sloncek: Majč:angel: in :duda:27t1/7

(odgovor članu barby*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   UZ pri dr. Miheličevi
2.11.2004 13:24:16   
Pinja
Punce, zakaj pa prov zaprov greste k dr. Miheličevi? Jaz sem svoj čas hodila k njej, pol je pa ukinla preglede na koncesijo, pa sem šla k drugi :((! Tole mojo moram pa vse spraševat, pa še tko ni preveč zgovorna :(. Sicer je vse ok z mano in :duda:, si pa ne predstavljam, da bi blo kej narobe, bi ziher menjala G. Sem bla z Miheličevo zlo zadovoljna :bravo:, bi še šla k njej, sam če bi imela koncesijo, ker drugač bi v nosečnosti kar neki dnarja tam pustila.

lp :nosecka: 32t in :duda:

(odgovor članu barby*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   UZ pri dr. Miheličevi
2.11.2004 14:55:45   
barby*
Ojla:zajcek:
ja ja tud mi smo imeli kaseto s seboj in v bistvu smo ravno zato šli k njej, ker drugač je moja G fuuuuuul zlata,samo žal, tamalkota ne more posnet:duda:
Tud nam je videla:modri: pa tudi ne 100% tako da še vedno ne vemo kaj skriva:angel:
Mogoče bo manj sramežljiv/a 12.11. na morfologiji!
Pridno božajte bušije pa naj bo :roza: ali :modri:!!!
pozdravček in :rozica: za vse:nosecka:
barby:metulj: in :duda: 19t 2/7

(odgovor članu barby*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   UZ pri dr. Miheličevi
2.11.2004 18:09:13   
SMaja
Pinja, tko kot je Barby povedala, zaradi video posnetka. Dobila sem priporočilo od prijateljice, da posname UZ, in sva šla... se mi zdi zelo lepo imet en tak posnetek za spomin.. jaz bi večkrat vidla baby-ja ne samo 2x, kolikor omogočajo državni zdr.domovi. Dobrih 5.000 sitkov mi ni žal za tako lep trenutek..pa še potrudi se maximalno!:)

(odgovor članu barby*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   UZ pri dr. Miheličevi
2.11.2004 18:20:12   
Pinja
A bi men ta posnetek nardila tudi zdaj, ko sem že v 32t :zmeden:

(odgovor članu barby*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   UZ pri dr. Miheličevi
3.11.2004 9:37:49   
barby*
Najboljše da kar pokličeš in vprašaš!!!

lp, barby

(odgovor članu barby*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   UZ pri dr. Miheličevi
3.11.2004 11:00:50   
SMaja
Seveda, kadarkoli!
Moja prijateljica je bila v 8.mesecu, pa je bila zelo zadovoljna! Sam, res je, da večji kot je otroček, manj vidiš na ekranu. Sej veš verjetno že od drugih UZ pregledov.
Tel: 561-33-50, videokaseto pa moraš imeti s seboj.
Uživaj, papa:sloncek:

(odgovor članu barby*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?