|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   UZ kolkov
3.7.2006 17:11:19   
SaaS
Mene pa zanima kdaj, pri koliko tednih ste šli na pregled.
Jaz sem rodila v Ljubljani (konec maja), kjer v porodnišnici ne delajo uz kolkov. Zdaj sem dobila napotnico in greva na slikanje v Kranj. Že zdravnica mi je rekla, da je trenutno velika gužva in, da je za čakat tudi po tri mesece. Naj mogoče raje probam na Jesenicah, ali mogoče Postojna. Oboje mi je kar malo daleč.
Sem prejšnji teden klicala v Kranj in ne boste verjeli, do konca leta vse polno. Kar verjet nisem mogla. Edino samoplačniško. 
In sva se pač prijavila samoplačniško - 8000 sit. Imamo datum drug teden. Obstaja pa verjetnost, da zavarovalnica naknadno vrne denar.
Me zanima, če je še katera naletela na ta problem in kaj ste naredile? Ste se peljali na drug konec Slovenije, samoplačniško ali kakšna tretja varianta?
Kako je pa v Lj? Delajo to v zdravstvenih domovih ali kje? Pri prvem smo brez problema opravili v Kranju, zdaj pa takole.. 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: UZ kolkov
3.7.2006 17:28:04   
popek24
Žal ti ne morem veliko pomagati. Jaz sm rodila v Po, pa smo bili tam tudi na uz ampak jaz na tvojem mestu ne bi plačevala, zakaj le če se da tudi drugač. Probaj se pač zmenit kje drugje, npr. v Po, si zelo hitro na vrsti.

tata

_____________________________

Samo enkrat se živi...

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: UZ kolkov
3.7.2006 18:03:27   
Sonrisa
Ko sem dobila odpustnico iz šempeterske porodnišnice, so mi že takrat dali datum, kdaj naj pridemo na UZ. Sploh nisem vedela, da drugje ni tako. user posted image  No, imamo pa srečo, da so nam vse oni zrihtali. user posted image

(odgovor članu popek24)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: UZ kolkov
3.7.2006 18:39:32   
katjandraž
Poskusi poklicat v Ljubljano v ZD Moste. Mogoče bi vaju vzeli. Nisem zihr, če je ta cifra prava tudi za naročit se za UZ kolkov, drugače ti bodo pa povedali, kam pokliči. 01/5844-260.

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: UZ kolkov
3.7.2006 19:16:19   
allj
Vtipkaj v iskalnik UZ ali UZ kolkov! Vse že povedano! Zavarovalnica ti ne da nič, ktvečjemu ZZZS.

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: UZ kolkov
3.7.2006 20:21:57   
eya
V ZD Domžale čakaš 1 mesec...

(odgovor članu allj)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: UZ kolkov
3.7.2006 20:25:11   
Anonimen
Mi smo šli na pregled pri slabih petih mesecih.

Kakšen je bil pa izvid prvega pregleda (pri rojstvu)?

(odgovor članu SaaS)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: UZ kolkov
3.7.2006 22:31:01   
F*S*M
Mi smo imeli 2 Uz kolkov v 5 tednu, v bolnišnici v Trbovljah, zjutraj sem poklicala in smo bili ob 10 že na vrsti, tu ni nobene gužve, pa še doktorica ki dela UZ je zelo prijazna pa še širokega povijanja smo se znebili, tako da našemu škratu ni še boj vroče.

Tu imaš tudi tel. št. in lahko pokličeš in povprašaš kako in kaj 03/56-52-572. Mislim, da boš zelo hitro na vrsti, če niso na dopustu, ponavadi pa se to slikanje opravlja ob sredah ob 10 uri.


_____________________________

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: UZ kolkov
4.7.2006 13:51:31   
SaaS
Hvala vam za odgovore, bom malo poklicala na tele številke.
Mič, rodila sem v Ljubljani, kjer ne delajo UZ ob rojstvu. Tako, da ne vem, kako je s kolki. Ravno zato, ne bi čakala celo večnost, za prvi pregled. Sploh pa v tej vročini, se mi mali kar smili v tistem "paketu". Ob hudi vročini sem ga čez dan kar malo pustila brez. Ne upam, pa kar sama nehat čez poletje s širokim previjanjem, saj vedno sprašujejo, če je kdo v družini imel probleme s kolki kot dojenček in jaz sem jih imela, tako da še večja previdnost ni odveč...
S tem, ko sem napisala zavarovalnica sem mislila ZZZS - Zavod za zdravstveno ZAVAROVANJE Slovenije. Saj to spada pod osnovno in ne dodatno zavarovanje.

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: UZ kolkov
4.7.2006 21:15:48   
Anonimen
So pa tud eni "kekci"!
Komaj prideš iz porodnišnice, že telefonariš in letaš okrog user posted image  

Upam, da si kje v bližini našla prost termin user posted image

(odgovor članu SaaS)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: UZ kolkov
4.7.2006 22:23:36   
petka
Tudi jaz sem rodila v Ljubljani, spadam pa pod ZD Bežigrad, tam sem se tudi naročila za UZ kolkov.
Klicala sem za naročilo nekje sredi junija, na vrsti pa bio 24.7., torej čakalna doba cca 1,5 meseca. Ne vem pa koliko vplivajo dopusti - mislim, da gre čez leto dosti hitreje, ker so mi rekli da sedaj "dela le ena zdravnica"...

Veliko sreče, se pa tudi meni malček smili v vseh tistih plenicah poleti, ko je čez 30 stopinj, ga čez dan puščava samo v pamperski, ponoči pa mu zavijeva še ostale pleničke...

LP

_____________________________





(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Meningokokna okužba najbolj ogroža otroke ...
Invazivne meningokokne okužbe so med najpogostejšimi vzroki za gnojno vnetje možganskih ovojnic ali meningokokni meningi...




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?