Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: UZ kolkov, Lj porodnišnica 21.6.2007 11:08:52
|
|
|
|
karamela
|
Točno ne vem. Je pa o tem že bilo govora (povedala mi je babca) pred enim letom, ko sem jaz rodila v LJ. Je rekla da to uvajajo...
|
|
|
|
RE: UZ kolkov, Lj porodnišnica 21.6.2007 11:18:26
|
|
|
|
jana77
|
Lani jeseni so uvedli UZ kolkov prvi ali drugi dan po rojstvu ne vem točno. In če so OK ne rabiš širokega povijanja.
|
|
|
|
RE: UZ kolkov, Lj porodnišnica 21.6.2007 11:21:02
|
|
|
|
taška30
|
Res je. In če so kolki 1A ne rabiš široko povijat, če niso, pa povijaš široko 6 tednov do kontrole.
|
|
|
|
RE: UZ kolkov, Lj porodnišnica 21.6.2007 12:54:54
|
|
|
|
emaa
|
Drži od avgusta lani naredijo UZ kolkov, našima dvema so ga delali drugi dan po porodu.
|
|
|
|
RE: UZ kolkov, Lj porodnišnica 21.6.2007 13:20:04
|
|
|
|
Anonimen
|
O super, to je pa dobra novička!
|
|
|
|
RE: UZ kolkov, Lj porodnišnica 21.6.2007 15:28:38
|
|
|
|
ElaM
|
No, fajn. Lani julija, v peklenski vročini, so novorojenčke povijali na široko in so bili res bogi v vsej tisti gmoti plenic. Super, da zdaj tega ni več. Hvala za odgovore.
|
|
RE: UZ kolkov, Lj porodnišnica 22.6.2007 12:12:47
|
|
|
|
ema79
|
Jst sem rodila lani novembra in so moji žabici naredili UZ zadnji dan, ko sva odšli domov. Kolki so bili 1A, zdravnik na UZ mi je rekel, da ni treba več povijat, medicinska sestra pa je rekla, da nič ne škodi, če še kak mesec povijam. In tudi sem.
|
|
RE: UZ kolkov, Lj porodnišnica 11.7.2007 13:09:33
|
|
|
|
polona25
|
Tudi meni so v porodnišnici po UZ kolkov rekli, da ne rabimo na široko povijat ampak mi je babica doma priporočila široko povijanje. Je rekla, da se potem lahko zgodi, da moraš pri 3 mesecih ali kasneje otroka široko povijat, ker se izkaže, da s kolki ni vse ok. Ne vem, široko povijanje tud men sicer ni po godu ampak sem se odločila, da malega vsaj nekaj časa široko povijam ponoči. Čez dan je res prevroče.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
SPOL OTROKAMorjeMorjeKaj mislite? Je bolje vedeti spol še nerojenega otroka ali ne? Da (
70%)
Ne (
30%)
Število vseh glasov: 450Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!