Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: UZ - policistični jajčniki 8.6.2008 20:23:53
|
|
|
|
April
|
Ja, meni so rekli, da imam ciste na jajčnikih.
|
|
|
|
RE: UZ - policistični jajčniki 8.6.2008 21:28:33
|
|
|
|
natasa82
|
ja to se vidi na navadnem uz
|
|
|
|
RE: UZ - policistični jajčniki 8.6.2008 23:44:12
|
|
|
|
*Junona*
|
baje sama uz slika pco še nič ne pomeni, če je s hormoni vse ok. Baje da ima ogromno žensk pco, pa tudi sindrom pco, teh je verjetno malo manj.
|
|
|
|
RE: UZ - policistični jajčniki 9.6.2008 10:16:52
|
|
|
|
anci banci
|
oj iz mojih izkušenj se vidi če imaš policistične jajčnike že z vaginalnim ultrazvokom kakor je meni dr.Reš razložil se vidi da je površina jajčnika "bulasta" in sam jajčnik je povečan
|
|
|
|
RE: UZ - policistični jajčniki 9.6.2008 11:30:26
|
|
|
|
*Junona*
|
Jaz imam tudi pco, ampak to ga ima veliko žensk in ta klinična slika še ne predstavlja problema, če je vse druga ok, kot sem že prej napisala.
|
|
|
|
RE: UZ - policistični jajčniki 9.6.2008 11:31:28
|
|
|
|
*Junona*
|
Pco izgleda tako, da je polno cistic na jajčnikih. Ampak to naj ne bi bil problem pri zanositvi. Srečno
|
|
|
|
RE: UZ - policistični jajčniki 10.6.2008 15:35:13
|
|
|
|
anci banci
|
no meni to predstavlja problem pri zanositvi ker sploh nimam ovulacije zato sem morala iti na laparoskopijo na drilling jajčnikov
|
|
|
|
RE: UZ - policistični jajčniki 10.6.2008 20:42:12
|
|
|
|
*Junona*
|
Držim pesti, da bo zdej vse ok in da kmalu zagledaš
|
|
|
|
RE: UZ - policistični jajčniki 11.6.2008 8:14:40
|
|
|
|
anci banci
|
hvala da drzis pesti...za , tudi jaz za tebe:) se mi zdi da je ta pot do zanositve čedalje daljša in čedalje se mi zdi da mi volja pada... sem bila pri ginekologu v ponedeljek in mi je reku da bomo počakal do septembra in potem da me bo mogoče dal za umetno oploditev(se matrava že kr nekaj časa, pa še vse preiskave sem dala čez) ampak mogoče.. se mi je kr nos povesil in se mi zdi to podaljševanje nekoristno pa še čas beži
|
|
|
|
RE: UZ - policistični jajčniki 11.6.2008 16:25:26
|
|
|
|
pilotina
|
anci banci, se ti pridružujem z enako težavo in enakim vrstnim redom...najprej diagnoza pco in brez ovulacij...laparoskopsko prešpikanje jajčnikov...kura s klomifenom šest ciklusov (na začetku tudi dabroston) ...nato napotitev na umetno.. vsaj z dragim je vse okej in tolažim se s tem, da še ni vsega koncec, ker obstaja še ena možnost...ivf postopek papa
|
|
|
|
RE: UZ - policistični jajčniki 11.6.2008 23:11:07
|
|
|
|
*Junona*
|
Držim pesti za vaju
|
|
|
|
RE: UZ - policistični jajčniki 12.6.2008 8:12:09
|
|
|
|
anci banci
|
hvala *junona* pilotina jaz imam tudi klomifen do septembra (poleg tega pa prometrium-podobno kot dabrsoton)... bila sedaj na ultrazvoku in mi je povedal ginekolog da je levi jajčnik spet poln cistic, desni pa da nenako dobr dela z mojim dragim je pa tako da je 50:50, zato je tudi tukaj vprašanje in sem si mislila da me bo zaradi tega dal prej na umetno, ker je tudi postkoitalni test že 2 pokazal da 12 ur po odnosu ni v nožnici živih plavalčkov pa se je odločil da bomo spet čakali in ne vem zakaj????!!!!!!
|
|
|
|
RE: UZ - policistični jajčniki 12.6.2008 21:08:24
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina anci banci, se ti pridružujem z enako težavo in enakim vrstnim redom...najprej diagnoza pco in brez ovulacij...laparoskopsko prešpikanje jajčnikov...kura s klomifenom šest ciklusov (na začetku tudi dabroston) ...nato napotitev na umetno.. vsaj z dragim je vse okej in tolažim se s tem, da še ni vsega koncec, ker obstaja še ena možnost...ivf postopek papa vse to imam ozirtoma sem dala sam skozi...imam močan sindrom PCO...ratalo je v prvo na IUI!!!tak da glavo gor!!!DRŽIM PESTI!
|
|
RE: UZ - policistični jajčniki 13.6.2008 22:48:45
|
|
|
|
pilotina
|
IZVIRNO SPOROČILO: maša82 IZVIRNO SPOROČILO: pilotina anci banci, se ti pridružujem z enako težavo in enakim vrstnim redom...najprej diagnoza pco in brez ovulacij...laparoskopsko prešpikanje jajčnikov...kura s klomifenom šest ciklusov (na začetku tudi dabroston) ...nato napotitev na umetno.. vsaj z dragim je vse okej in tolažim se s tem, da še ni vsega koncec, ker obstaja še ena možnost...ivf postopek papa vse to imam ozirtoma sem dala sam skozi...imam močan sindrom PCO...ratalo je v prvo na IUI!!!tak da glavo gor!!!DRŽIM PESTI! Masa82 čestiiiiiiiitam res sem srečna za vaju
|
|
|
|
RE: UZ - policistični jajčniki 13.6.2008 22:59:09
|
|
|
|
pilotina
|
IZVIRNO SPOROČILO: anci banci hvala *junona* pilotina jaz imam tudi klomifen do septembra (poleg tega pa prometrium-podobno kot dabrsoton)... bila sedaj na ultrazvoku in mi je povedal ginekolog da je levi jajčnik spet poln cistic, desni pa da nenako dobr dela z mojim dragim je pa tako da je 50:50, zato je tudi tukaj vprašanje in sem si mislila da me bo zaradi tega dal prej na umetno, ker je tudi postkoitalni test že 2 pokazal da 12 ur po odnosu ni v nožnici živih plavalčkov pa se je odločil da bomo spet čakali in ne vem zakaj????!!!!!! anci banci niti meni veliko stvari ni jasnih...zakaj zdravniki počnejo ali pa ne počnejo določenih stvari....opazila sem le to, da več kot sprašujem, bolj me medejo, ker še sami ne vedo, kaj bi mi rekli... ne vem...na momente me taka kriza prime ...pa se hitro zbistrim, da je le to pomembno, da se s partnerjem mava res rada in si stojiva ob strani anci banci, držim močno pesti zate in za vse nas lahko noč
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?