Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: UV indikator zapestnica pri DM 10.6.2011 16:49:49
|
|
|
|
HHH
|
Eh, saj je vseeno. Sonca tudi ni.
|
|
|
|
RE: UV indikator zapestnica pri DM 10.6.2011 16:53:02
|
|
|
|
end1
|
na soncu se bel krog spremeni, in odvisno od moči sonca bolj potemni, 4 smaili pa so kao indikator
|
|
|
|
RE: UV indikator zapestnica pri DM 10.6.2011 17:14:21
|
|
|
|
picola1
|
IZVIRNO SPOROČILO: HHH Eh, saj je vseeno. Sonca tudi ni.
|
|
RE: UV indikator zapestnica pri DM 10.6.2011 18:43:16
|
|
|
|
Doll
|
Takšni kupci so najboljši
|
|
|
|
RE: UV indikator zapestnica pri DM 11.6.2011 12:20:37
|
|
|
|
lenčy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Doll Takšni kupci so najboljši ne razumem sj je zastonj drgač...
|
|
RE: UV indikator zapestnica pri DM 11.6.2011 21:56:47
|
|
|
|
jar
|
kako zastonj? a nisi dala 30 točk zanjo????
|
|
|
|
RE: UV indikator zapestnica pri DM 13.6.2011 12:35:07
|
|
|
|
lenčy
|
ja 30 točk ne pa denar, to je zame zastonj, saj mam točk še pa še...
|
|
RE: UV indikator zapestnica pri DM 13.6.2011 12:42:56
|
|
|
|
ZARA
|
Jst bm zdele kmalu začela prodajat gumaste zapestnice za lažje prebavljanje ljudi ki vam gredo na organe. Top shop. Zihr mi bo kdo idejo ukradel.
|
|
RE: UV indikator zapestnica pri DM 13.6.2011 13:09:08
|
|
|
|
mateyka
|
jaz sem še bolj cheap. indikator je moja glava - ko me preveč žge vanjo, moram s sonca
|
|
|
|
RE: UV indikator zapestnica pri DM 13.6.2011 13:50:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka jaz sem še bolj cheap. indikator je moja glava - ko me preveč žge vanjo, moram s sonca te kupim. koliko pik rabim? v glavi.
|
|
|
|
RE: UV indikator zapestnica pri DM 13.6.2011 14:17:53
|
|
|
|
november2010
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka jaz sem še bolj cheap. indikator je moja glava - ko me preveč žge vanjo, moram s sonca
|
|
RE: UV indikator zapestnica pri DM 13.6.2011 21:38:58
|
|
|
|
mayci
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka jaz sem še bolj cheap. indikator je moja glava - ko me preveč žge vanjo, moram s sonca mateyka, faca si!
|
|
RE: UV indikator zapestnica pri DM 14.6.2011 9:39:28
|
|
|
|
Kerensa*
|
Tudi 30-ih DM-ovih točk je škoda zanjo (da si dobila te točke, si morala zapraviti denar), glede na to, da jih skoraj na vsakem ovinku delijo zastonj (nazadnje so jih na Luninem festivalu).
|
|
|
|
RE: UV indikator zapestnica pri DM 14.6.2011 9:50:55
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Tudi 30-ih DM-ovih točk je škoda zanjo (da si dobila te točke, si morala zapraviti denar), glede na to, da jih skoraj na vsakem ovinku delijo zastonj (nazadnje so jih na Luninem festivalu). U, pa še polna luna je in mrk. Zihr bo zdaj kake dva dni đabe.
|
|
RE: UV indikator zapestnica pri DM 14.6.2011 11:34:53
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Tudi 30-ih DM-ovih točk je škoda zanjo (da si dobila te točke, si morala zapraviti denar), glede na to, da jih skoraj na vsakem ovinku delijo zastonj (nazadnje so jih na Luninem festivalu). U, pa še polna luna je in mrk. Zihr bo zdaj kake dva dni đabe. če so jih na Luninem festivalu delil, a so pol za Luno? in če so, a so lahko đabe ob polni Luni, ko je mrk?
|
|
|
|
RE: UV indikator zapestnica pri DM 14.6.2011 11:48:12
|
|
|
|
Petka09
|
Joj, da nekdo sploh naseda temu... Saj v bistvu niti ne vem za kaj se gre, ampak že ime pove, da je spet kar nekaj. Me je kr modrostni zob začel bolet.. si bom šla jantarjevo ogrlico obesit, ziher bo minilo .
|
|
|
|
RE: UV indikator zapestnica pri DM 14.6.2011 11:53:09
|
|
|
|
alda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Petka09 Joj, da nekdo sploh naseda temu... Saj v bistvu niti ne vem za kaj se gre, ampak že ime pove, da je spet kar nekaj. Me je kr modrostni zob začel bolet.. si bom šla jantarjevo ogrlico obesit, ziher bo minilo . jaz pa česen okol vratu, da ne fašem še kake neumnosti, ki jih imam že tako ali tako sama dovolj...s pikami, točkami zvestobe, nalepkami,...ali pa tudi brez
|
|
RE: UV indikator zapestnica pri DM 14.6.2011 12:37:15
|
|
|
|
Petka09
|
IZVIRNO SPOROČILO: alda IZVIRNO SPOROČILO: Petka09 Joj, da nekdo sploh naseda temu... Saj v bistvu niti ne vem za kaj se gre, ampak že ime pove, da je spet kar nekaj. Me je kr modrostni zob začel bolet.. si bom šla jantarjevo ogrlico obesit, ziher bo minilo . jaz pa česen okol vratu, da ne fašem še kake neumnosti, ki jih imam že tako ali tako sama dovolj...s pikami, točkami zvestobe, nalepkami,...ali pa tudi brez Samo ti boš ziher od česna imela nekaj koristi: če ti že vampirjev ne bo pregnal, bo pa mogoče kak prehlad (ker je kao naravni antibiotik) .
|
|
|
|
RE: UV indikator zapestnica pri DM 14.6.2011 12:47:45
|
|
|
|
lenčy
|
sj sm sam vprašala, zdj se pa že norca delate
|
|
RE: UV indikator zapestnica pri DM 14.6.2011 13:32:29
|
|
|
|
alda
|
Lenči ne bit huda..bo ti zrasla rita..tako je rekla naša nona!!
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?