|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   UPANJE UMRE ZADNJE...
8.7.2005 8:10:44   
UPANJE
Spet jaz..z istimi vprašanji...v upanju, da se pojavi nekdo....ki ne obstaja...ki mi bo rekel...vse bo ok...Ta teden je najtežji teden v mojem življenju, psiha je na težki preizkušnji..Ampak bom vzdržala. Zanima pa me, če je katera od vas nosečk doživela podobno in da se je vse lepo izteklo? Kdaj oz. kateri so zelo pozno videli plodek in pol srček in je bilo ok. Je katera imela razliko v tednih nosečnosti, ki ji je G izračunal in med tistim, kar je pokazal UZ.Jooj,vem da se slepim in se bojim resnice ampak upanje še ostaja, iščem malo tolažbe. Upam, da se mi bo katera oglasila.HVALA V NAPREJ
Neposredna povezava do sporočila: 1
   UPANJE UMRE ZADNJE...
8.7.2005 8:15:24   
puncica
kolk si pa noseča?

(odgovor članu UPANJE)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   UPANJE UMRE ZADNJE...
8.7.2005 8:17:39   
PBJ
Prvi dan sedmega tedna, se pri našem plodeku ni videl srček, čez štirinajst dni sem bila ponoovno na uz (prvi dan devetega tedna) in se je videl utripek.
Nikoli ne obupaj,življenje dela čudeže.

Upam, da sem te malce potolažila. Seveda boš zdržala. Mislim nate in držim pesti.:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu UPANJE)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   UPANJE UMRE ZADNJE...
8.7.2005 8:51:32   
soncka
jaz sem bila prvič na UZ konec 6 tedna , pa se je videl srček. razlika med PDP po zadnji menstruaciji in glede na UZ pa je skoraj en teden.
ne vem, če ti to kaj pove:zmeden2::rozica:

(odgovor članu UPANJE)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   UPANJE UMRE ZADNJE...
8.7.2005 8:55:47   
AKŠ
upanje res nikoli ne umre....

tudi pri meni se je rahel utripek videl šele ob koncu 6t nosečnosti, mentem ko ga ja ista G pri sestrični videla šele pri 8t.....

(odgovor članu UPANJE)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   UPANJE UMRE ZADNJE...
8.7.2005 9:45:47   
devička
Je to lahko čisto normalno. Se velikokrat zgodi, da je do oploditve prišlo malce kasneje. Pri meni je nekje 14 dni razlike.
Vse bo v redu, vem, da je čakanje najtežje, pa vendar misli na to, kako lepo bo, ko boš videla, kako bije srček.
Javi se z lepo novičko!
:rozica:
Pozdravček, DS

(odgovor članu UPANJE)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   UPANJE UMRE ZADNJE...
8.7.2005 9:57:13   
tina104
Tudi pri meni je bilo 14 dni vse bolj pozno. Ko bi naj bila po ZM noseča 7 tednov, se še ni nič videlo. Na ponovni UZ sem bila naročena 14 dni kasneje in po tistem UZ sem bila komaj takrat noseča 7 tednov. Srček je lepo bil, vse ok.
Držim pesti, da bo tudi pri tebi vse dobro. Vem pa,da je težko, ko čakaš in ne veš pri čem si (jaz sem imela še rjav izcedek in me je bilo tudi zeeeloo strah).

(odgovor članu UPANJE)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   UPANJE UMRE ZADNJE...
8.7.2005 10:30:33   
UPANJE
po ZM naj bi bila noseča 9t,po UZ 7t.G je rekla, da ne more reč, da zagotovo vidi plod in srček.Naslednji UZ imam 11.07.Ni mi dala veliko upanja, vse bolj kaže, da se ne razvija. Sicer pa, da pri prvi nosečnosti se vse zelo različno odvija. Rekla je da od 1.UZ do drugega je res vse zraslo ampak z zagotovostjo še ni bilo vidno.Zelo me je strah.

(odgovor članu UPANJE)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   UPANJE UMRE ZADNJE...
8.7.2005 10:33:48   
benika
Pri meni je bilo takole. Ko so mi v 17. tednu (izračun glede zadnje M) delali UZ, je G ugotovil, da je otrok bistveno premajhen za to starost. Pa so mi čez 14 dni ponovno naredili UZ in ugotovili, da sem noseča 3 tedne manj.Prvi PDP je bil 18. 8., drugi je bil 15.9., no na zadnji posvetovalnici pa mi je nadomestni G dal nov PDP in sicer 7.9. Tako da se dons tud na tehniko in na ljudi ne gre več zanest.

(odgovor članu UPANJE)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   UPANJE UMRE ZADNJE...
8.7.2005 10:38:46   
nana 27
Upanje, bodi optimist in ne se bat..tukaj vse zate pestke držimo.

Sem morala prav v materinsko knjižico gledat, kako je bilo pri meni, ker se tudi ni ujemalo z ZM. Prvi pregled, kjer se je videla le vrečka. Upam, da ti bo dalo vsaj malo upanja. Poglej, moja ZM je bila 1.1. tega leta. Na prvem pregledu 23.2. so na ultrazvoku izmerili, da je trajanje gestacije 4-5t, tako da..
in bilo je vse v redu. Srček se je videl šele na naslednjem pregledu 3 tedne kasneje.

Držim pesti zate!

(odgovor članu UPANJE)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   UPANJE UMRE ZADNJE...
8.7.2005 10:43:01   
Gina
Meni so rekli na urgenci, ko sem bila 8 t. noseča, pa še krvavela sem, da se nič ne dogaja, da ni srčka, da je otrok umrl, naj grem na čiščenje. Pa nisem šla, pa jokala sem ko dež. Otrok je imel srček in bil živ, pa donosila sem normalno. Niso ga ubili s čiščenjem!!! Ampak zmotili so se, oz. se srček še teden dni kasneje skoraj ni videl, oz. niso bili prepričani. Zakaj je bilo tako ne vem. Otrok je bil rojen na rok, donošen normalno. Pa tudi sigurno ni bil narejen kasneje, ker je takrat njegov oče delal v tujini in sva samo tiste par dni:sloncek:, ko sva se videla v dveh mesecih. Tako da se nisem mogla zmotit v datumu zanositve, ki jetudi sovpadal z mojo M, ki je bila vedno točna.

Držim pesti, da bo s tabo oz. tvojo pikico vse ok.:)

(odgovor članu UPANJE)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   UPANJE UMRE ZADNJE...
8.7.2005 10:43:41   
Gina
Meni so rekli na urgenci, ko sem bila 8 t. noseča, pa še krvavela sem, da se nič ne dogaja, da ni srčka, da je otrok umrl, naj grem na čiščenje. Pa nisem šla, pa jokala sem ko dež. Otrok je imel srček in bil živ, pa donosila sem normalno. Niso ga ubili s čiščenjem!!! Ampak zmotili so se, oz. se srček še teden dni kasneje skoraj ni videl, oz. niso bili prepričani. Zakaj je bilo tako ne vem. Otrok je bil rojen na rok, donošen normalno. Pa tudi sigurno ni bil narejen kasneje, ker je takrat njegov oče delal v tujini in sva samo tiste par dni:sloncek:, ko sva se videla v dveh mesecih. Tako da se nisem mogla zmotit v datumu zanositve, ki jetudi sovpadal z mojo M, ki je bila vedno točna.

Držim pesti, da bo s tabo oz. tvojo pikico vse ok.:)

(odgovor članu UPANJE)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   UPANJE UMRE ZADNJE...
8.7.2005 11:29:26   
tinkamiška
Upanje, držim pesti, da so se zmotili, da je stvojim:duda: vse vredu. Res je, upanje umre zadnje!:rozica::rozica::rozica:
:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu UPANJE)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   UPANJE UMRE ZADNJE...
8.7.2005 19:48:58   
mujcek
tudi UZ preiskave so včasih napačne, poskušaj se pomiriti teh nekaj dolgiiiih dni in ne izgubiti upanja :miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu UPANJE)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   UPANJE UMRE ZADNJE...
12.7.2005 23:35:02   
zalla
Pozdravljena! Sem nova na tem portalu. Imam čisto isti problem, kot ti. Sem danes namerno iskala kaj informacij o tem. Dovoli, da povem svojo zgodbo: 14.5. sem imela začetek zadnje M! Z tabletami Klonifen sma uspela zanositi. Teden dni po potrjeni nosečnosti ( Clear Blu) sem začela krvavet. G. mi je dal tablete Dabroston. Nehala sem krvaveti naslednji dan. Sem bila na pregledu pred 14 dnevi, pa je videl vrečko in neko pikico noter, vendar je rekel, da ploda še ne zazna. Danes sem bila zopet na pregledu. Rekel je, da se sicer razvija, a ne tako, kot bi se moglo, kaj pa je najhuje, ne zazna utripa. Naročena sem ponovno čez 1 teden. Jemljem tablete Dabroston 3X na dan. to je moja prva nosečnost, pri 28 letih! Prosim obvesti me, če bo kaj novega. Mogoče pa je res nosečnost tako kratka, da se bo še vse lepo razvilo. Veliko sreče z željo, da si bova čez kak teden delile občutke, ki se pojavijo, ko prvič vidiš bitje srčka!!

(odgovor članu UPANJE)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?