Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: UPAM DA BO VSE VREDU... 5.1.2006 20:01:46
|
|
|
|
Naja30
|
Elca! NUJNO poročaj, kako je bilo na pregledu! Me res zanima, kaj ti bo rekel, ker so mnenja tako različna, kdaj se lahko spet začne delat na . Tudi jaz sem bila dva meseca , zato me tako zanima. Pa vsi srečo!
|
|
|
|
RE: UPAM DA BO VSE VREDU... 5.1.2006 20:03:57
|
|
|
|
cmokec
|
Bom držala pesti. Srečno
|
|
RE: UPAM DA BO VSE VREDU... 5.1.2006 23:01:37
|
|
|
|
SANIKA
|
VSO SREČO TI ŽELIM!!!!!
|
|
|
|
RE: UPAM DA BO VSE VREDU... 5.1.2006 23:03:05
|
|
|
|
KODA
|
Držim pesti.
|
|
RE: UPAM DA BO VSE VREDU... 6.1.2006 7:43:16
|
|
|
|
Monika79
|
držim da bo vse OK. lp Moni
16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji. Preden je bila spočeta - sva si jo želela, še preden je bila rojena - sva jo ljubila, in komaj se je rodila - bi zanjo umrla. TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA! M.Hawkins
|
|
|
|
RE: UPAM DA BO VSE VREDU... 6.1.2006 9:29:16
|
|
|
|
Sulfinija
|
Pozdravljena! Seveda bo vse ko,ko bo tale pregled za tabo pa se le javi in nam poročaj kako je šlo. Moram priznati,da je bilo tudi mene ful strah in pol sem še kašljala na veiko in me je vse spodaj bolelo in me je kar potlažila,da boli zaradi kašlja.Drugače ginekološko pa je bilo vse.In sedaj sem že p 34.dnevu po abraziji dobila M sicer je bla včeraj ful boleča vendar danes pa je vse normalno kot mora biti. LP Mojca
|
|
RE: UPAM DA BO VSE VREDU... 6.1.2006 9:34:09
|
|
|
|
Reja
|
Držim pesti, da bo vse ok in da se intenzivna za lahko začne!
|
|
|
|
RE: UPAM DA BO VSE VREDU... 6.1.2006 9:58:19
|
|
|
|
Naja30
|
Elca, kje si? kar razganja me, tako me zanima. Aja, zakaj imam pa jaz pregled že 14 dni po abraziji? Na odpustnici mi piše pregled pri G 2-3 teden kasneje in ko sem to povedala sestri pri G, me je kar naročila že 14 dni po posegu.
|
|
|
|
RE: UPAM DA BO VSE VREDU... 6.1.2006 10:07:24
|
|
|
|
ELCA
|
naja z mano je vse vredu počakam še eno m. in veselo na delo nevem zakaj je tebe naročila tako kmalu meni so rekli da po m. no pa sej je boljše da greš čimprej držim pesti za tebe da bo vse vredu in da boš čimprej vesela
|
|
|
| Stran: [1] |
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?