|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   UPAM DA BO VSE VREDU...
5.1.2006 19:40:19   
ELCA
HALO PUNCE JUTRI GREM NA PREGLED K SVOJI G. IN SICER PRED ENIM MESECEM SEM BILA NA ČIŠČENJU BILA SEM NOSEČA DVA MESECA AMPAK PLOD SE NI RAZVIJAL.BILO MI JE ZELO HUDO NO JUTRI IMAM PREGLED IN UPAM DA JE VSE VREDU IN DA BOMA SPET VESELO NA DELOuser posted image  DRŽITE PESTI ZA MENE.LEP POZDRAV IN SE SLIŠMO CAO.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: UPAM DA BO VSE VREDU...
5.1.2006 20:01:46   
Naja30
Elca! NUJNO poročaj, kako je bilo na pregledu! Me res zanima, kaj ti bo rekel, ker so mnenja tako različna, kdaj se lahko spet začne delat na user posted image . Tudi jaz sem bila dva meseca user posted image , zato me tako zanima.

Pa vsi srečo!

(odgovor članu ELCA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.1.2006 20:03:57   
cmokec
Bom držala pesti. Srečno user posted image

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.1.2006 23:01:37   
SANIKA
VSO SREČO TI ŽELIM!!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.1.2006 23:03:05   
KODA
Držim pesti.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu SANIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.1.2006 7:43:16   
Monika79
držim user posted image user posted image user posted image user posted image  da bo vse OK.

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.1.2006 9:29:16   
Sulfinija
Pozdravljena!

Seveda bo vse ko,ko bo tale pregled za tabo pa se le javi in nam poročaj kako je šlo.
Moram priznati,da je bilo tudi mene ful strah in pol sem še kašljala na veiko in me je vse spodaj bolelo in me je kar potlažila,da boli zaradi kašlja.Drugače ginekološko pa je bilo vse.In sedaj sem že p 34.dnevu po abraziji dobila M sicer je bla včeraj ful boleča vendar danes pa je vse normalno kot mora biti.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.1.2006 9:34:09   
Reja
Držim pesti, da bo vse ok in da se intenzivna user posted image  za user posted image  lahko začne!

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.1.2006 9:58:19   
Naja30
Elca, kje si? user posted image  kar razganja me, tako me zanima.

Aja, zakaj imam pa jaz pregled že 14 dni po abraziji? Na odpustnici mi piše pregled pri G 2-3 teden kasneje in ko sem to povedala sestri pri G, me je kar naročila že 14 dni po posegu. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Reja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.1.2006 10:07:24   
ELCA
naja z mano je vse vredu počakam še eno m. in veselo na delo nevem zakaj je tebe naročila tako kmalu meni so rekli da po m. no pa sej je boljše da greš čimprej držim pesti za tebe da bo vse vredu in da boš čimprej veselauser posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.1.2006 10:09:19   
ELCA
punce z mano je vse ok še eno m. počakam pa veselo na delo hvala vam da skrbite za mene super ste. lep pozdrav in upam da boste kmalu veseleuser posted image

(odgovor članu ELCA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?