Ayo
|
IZVIRNO SPOROČILO: kroky Brez zamere sam včasih pa človeka kar malo glava boli, ko vidi kaj vse se tu sprašuje Jaz sem mnenja, da se posluša otročka in po eni zdravi logiki uvede samoumevne rituale, ki bodo seveda posegali v celo življenje malčka. Jaz nekako tako gledam...da tudi odrasli MORAMO po celem dnevu pod tuš, se zdrgnit in iti SVEŽI V POSTELJO in ne umazani spati v njej ane sicer zakaj bi potem imeli čiste postelje, če gremo "umazani" vanjo. Sicer otročki (sploh toliko stari) nikakor niso umazani ...samo navada je navada in bo dobra popotnica za živlenje... torej moje mnenje: ZVEČER GENERALKA, zjutraj pa obrazek in seveda vedno predel pleničk ane . pa brez zamere, samo zakaj bi vedno delale tako kot večina in ne po srcu ali zdravi pameti (pač tako kot se TEBI zdi najbolje)? malo zaupanja vase...ko bodo naši malčki pubertetniki, se boš tudi ti sama in partner seveda (oče) morala ubadati s problemi in nihče drug:-) joj matr sm dones naložila še enkrat brez zamere. joj, meni se pa sploh e zdi tako grozno vprasanje no, pac je mamico zanimalo, kaksne so navade drugje, a ne. Itak pa da vsaka poskrbi najbolje za svojega malcka. In tud kar se tice umivanja odraslih, lahko povem, da se jaz velikokrat stusiram zjutraj, namazem s kremami, dam gor sveza oblacila, se nalicim, in se pocutim kot prerojena in polna energije za pricetek novega dne. Mi nekako ne potegne, da bi zjutraj sla direkt iz pizame v oblacila in v sluzbo. Saj ponoci tudi svicas a ne. itak pa da tudi to zavisi od vsakega posameznika, kaj pocne cez dan in tako. Verjetno fizicni delavci se stusirajo takoj ko pridejo domov, pa ce si cel dan zunaj na 40° se tud a ne, pa ce se zvecer sportas in tko. No, da ne bom prevec zasla, mi nasega 4-mesecnika kopamo vsak 3 dan , zjutraj pa umijemo obrazek, rokice in nogice. Rito pa itak da po vsakem previjanju.