eva1
|
Lej moraš razumet administratorko, ona tudi ne ve kje so dr...jaz tudi ko me kdo pokliče, ga najprej vežem v sobo od dr. , če ga ni, rečem da je najbrž v operacijski..res sestre in administratorke nimamo časa da skačemo okoli po bolnici in iščemo zdravnike! Tudi to ni naše delo , dr. pa tudi nikoli ne javijo kje so...tako da najbolje da se direktno na njega obrneš, boš najprej prišla na vrsto, če mene vprašaš! Kot drugo, probaj si izborit OP drugi teden, ker potem so prazniki in med prazniki rednega programa ni, dela samo urgenca! Kar se tiče bolnišle, po 14 dneh greš na komisijo, in definitivno ti komisija ne bo odobrila bolniške zaradi zaščite, veš koliko otrok ima zaščito z AB, pa zaradi tega normalno hodi v vrtec, edino kar je problem, da ne bo zbolel v tem času, ker potem se OP spet prestavi! Pa potem računaj da za tiste dni ko je otrok v bolnici , ti bolniška ne pripada, boš mogla dat dopust, edino če ti bo osebna zdravnica zate dala bolniško/nego! Drugače pa vsak ledvička prevzame 50% delovanja, se pravi če ena dela samo 13%, potem je vrjetno "zdrava" ledvica prevzela ostalo funkcijo! Je pa pri teh procentih ki so tako nizki vedno riziko, pač zdravniki probajo popraviti stenozo in potem se samo upa, da je bo ledvica popravila, čeprav so prognoze pri tako majhnih % slabe-žal, tako so meni povedali in tudi pri nam se je tako izkazalo potem(kljub temu da smo imeli nefrostomo in je bil pretok skozi ledvico). Tako da nič ni 100%, pa te nočem strašit, ampak jaz poznam kr nekaj dobrih urogovov in so mi vsi isto povedali, sicer sem takrat upala, da se po zboljšalo, amapk žal, v večini takih primerov prognoza ni dobra za ledvico! Držim pa pesti, da je tvoja punca v tistih procentov kjer se bo vse dobro izšlo! Upam, da dokličeš in da prideta čimprej na OP! LP
|