Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
UE Ljubljana (registrske tablice) - kdo dela ... 7.7.2009 11:16:08
|
|
|
|
Nika v službi
|
Hej, eno vprašanje. Oče ima registrsko tablico z določeno števliko že leta in leta, ob vsaki menjavi avta je šla z njim, sedaj pa to ne gre več. Avto je prodal, tablice bodo šle v uničenje, ker je kupec avtomobila iz OE NM in bo tablice tam naročil, oče pa bi moral zaprositi za nove (nov avto še čaka). Zdaj pa vprašanje - ali je kakršna koli varianta, da bi mi dobili nove tablice z isto številko? Po VIP-u? Ima kdo kakšno idejo, lahko pomaga? Oče je čustveno navezan na to številčno kombinacijo in bi jo res rad imel...
|
|
RE: UE Ljubljana (registrske tablice) - kdo d... 7.7.2009 11:55:49
|
|
|
|
lukec
|
Mislim, da se tablic ne da obdržati, razen če gre za izbrane označbe (imena, firme...). Obstaja varianta, da da narediti nove tablice po naročilu in izbere želene številke, ampak mislim, da je cena okrog 170 eveov.
|
|
RE: UE Ljubljana (registrske tablice) - kdo d... 7.7.2009 12:01:17
|
|
|
|
lukec
|
A ja, ne delam tam, sorry...
|
|
RE: UE Ljubljana (registrske tablice) - kdo d... 7.7.2009 12:11:20
|
|
|
|
Nika v službi
|
Ja, za tablice po naročilu vem, vendar nisem prepričana, če si lahko izbereš ravno tako "običajno" številko, ki je bila sicer v redni seriji, če razumeš, kaj hočem reči. Pa tudi cena je malce previsoka, čustveni navezanosti navkljub. Če pa kdo tam dela in bi lahko kak VIP izkoristila.... bi bilo ful dobro. Lukec, hvala vseeno.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?