Meceno
|
Ja, naš Kal je tudi adijo in ko poka mu damo občasno pomirjevala. Sicer je čuvaj na mestu, žal malo trmast oz marcina z karaktrom,...in ravno zato ker je 85kg marcina v stanovanju z dolgo dlako,...hodimo za njem po stanovanju oz ga tolažimo. V glavnem, sosedje ga ne marajo in so celo tako daleč prišli, da za novo leto v zrak vržejo ziher za 200.000sit petart,("po pomoti na naš balkon")...in logo se je našemu Kalifu strgalo ,... pa taki sosedje ! Te tablete pa niso kar tako,...dobi dozo pri kateri bi že moral spati, naš pa malo bolj z počasnimi gibi išče varen kot v stanovanju in z tem preprečimo luknje v parketu. Ves december je v stanovanju, vsaki dan ko gre na sprehod ga umijemo, če gre piškat mu umijemo tace, če ne imamo za eno lopato peska v stanovanju in ne sprašujte če imamo kaj praha v hiši,....ampak kam ga naj damo,...sicer itak nima svoje ute, spi v garaži,...tam pa je totalni kaos,ne sprašuje če se da ta marcina spoh rihtat ....AMPAK MI GA IMAMO TAKO RADI,... Zdajle je prišel sem k meni, smo same z Taro doma ( drugi so na novoletni čagi) in čaka da ga pobožam in upa da bo lahko spal v spalnici SEJ GA IMAM RADA AMPAK TOLIKO PA TUDI NE čeprav je kopan smrdi OBUPNO,...fuj briketi, sploh pa ima naš kuža brado in vse kar poje se mu nabere gor. Ma, se se razpisala Letos dremo za novo leto na Hvar oz Sveto Nedeljo , kjer bo imel Kal čisti blaženi mir, brez petard in brez pomirjeval
|