Colt
|
IZVIRNO SPOROČILO: Azzurra Pozabila si še na 8. 10. 2010, ko bodo igrali v Rimu. skratka, naslednjič prosim pišite prej o tem!!!!!!!1 Ker jaz nisem šla samo iz enega razloga in to je ta, da nisem imela družbe. Žal pa na pot iz SLO do Muenchna ne želim več sama, so minili tisti mladi nori cajti, ko bi šla kar sama Sicer mi je bilo hudo, ampak ne tako zelo, kajti na 360* sem bila že lani v Milanu. Še pred tem pa na Dunaju na turneji Popmart. Colt, še nisi videl Floydov v živo????? Hmmmm.... Ravno predvčerajšnjim je bila 15 obletnica odkar sem bila na njihovem koncertu, leta 1995. To je bil moj prvi koncert takega "formata" in tedaj sem si obljubila, da si bom ogledala kar se da "legend". Želja se mi je tako večkrat izpolnila, ker sem šla še 2x na Rolling Stonese, 2x na Santano, Erica Claptona, Tino Turner, Deep Purple, Bryana Adamsa pa skoraj ne morem štet, ker je prišel špilat praktično pod okno (na koprski stadion ) in na moje absolutne ever in for ever favorite - U2!!!! Ahhh...če bi vedela, bi se vam kar pridružila! Pa naslednjič. Če bo nova turneja čez kaka 4 leta (kot gre običajno vzorec), bo šel že moj sin z mano! Hehe, si ta prava zgleda ja No, jaz mam tut že kr lep ''venček'' mega koncertov...žal pa med njimi ni Floydov. Bom pa šel na Wattersa ASAP! Drgač pa, U2, Adams, Bruce S, pa še enkrat U2...naslednji pa bo končno Watters. Če se ti da, bi bil zelo vesel če napišeš kaj več o koncertu Floydov, takrat je bila turneja ''Pulse'' ane? Po mojem mnenju njihova najboljša turneja ever. Sm kr konkretno usekan Floyd fan, ampak sem jih žal ''zamudil'' v popolni zasedbi... Grega ps. Še eno poznam, kjer bo šel sin tudi poleg naslednjič na U2