Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Uživanje se bliža koncu.... 21.7.2005 7:28:39
|
|
|
|
biba77
|
Pozdravljena spet med nami, Aljca!!:rozica::rozica::rozica: Lepo, da ste uzivali. Moram priznat, da sem sama vedno bolj vesela, da sele greva z :love: na :morje:. Komaj cakam... Se 10 dni do dopusta. :) Glede baterij - mislim, da si jih kar dobro napolnila! 8) Ce pa bo slucajno katera popustila, pa se samo na nas obrni, pa bo! :miska: Evo, ena :kava: za tebe...
|
|
|
|
Uživanje se bliža koncu.... 21.7.2005 8:00:30
|
|
|
|
emaa
|
midva greva jutri za vikend na morje, pol sva pa cel teden doma, supeer
|
|
|
|
Uživanje se bliža koncu.... 21.7.2005 8:28:25
|
|
|
|
anadejka
|
WB Aljča :rozica::rozica::rozica: Ema ti pa uživeeeeeeeej!!!:rozica::sloncek::rozica:
|
|
|
|
Uživanje se bliža koncu.... 21.7.2005 10:10:16
|
|
|
|
TANTRA
|
Ojla, evo mene nazaj iz brezskrbnih 14 dni na Šolti, kjer je bilo prekrasno vreme, morje, skratka vse...:morje: in upam, da smo prinesli kakega skritega potnika;) se lepo pozdravljam po dolgem času....in tudi ti Ema uživaj :angel:
|
|
|
|
Uživanje se bliža koncu.... 21.7.2005 10:12:15
|
|
|
|
emaa
|
bom, bom, čeprav nekaj kaže, da bom :hudicek: s sabo nesla, čeprav se sam neki nakazuje, še ni prav pršla, čakam
|
|
|
|
Uživanje se bliža koncu.... 21.7.2005 10:12:32
|
|
|
|
tinkamiška
|
Pozdravljena Aljča:rozica: malo si si pa le napolnila batarije ne?;) Astra in Ema, jst bi še tudi šla malo na morje, me vzameta s sabo:)- Sej mogoče nama pa še rata za kak dan malo nogice v morje namočit:) Lepo se imejte, Ema, ti pa že juuuutriiii:morje::morje::morje: Tinka
|
|
|
|
Uživanje se bliža koncu.... 21.7.2005 15:14:09
|
|
|
|
saša24
|
pozdravljena aljča, smo te že zelo pogrešali na rr. prav prazno je bilo brez tebe. uživaj še preostanek dopusta sasa24
|
|
|
|
Uživanje se bliža koncu.... 21.7.2005 18:02:07
|
|
|
|
Anitka
|
Dobrodošla spet med nami Aljča in seveda tudi Tantra. :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: Mi gremo pa jutri ponoči in se vreno 6.8. Vas bom kar malce pogrešala.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?