|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Uživanje se bliža koncu....
20.7.2005 21:58:06   
aljča
Prav lep pozdrav vsem skupaj.:morje:se je danes za nas končalo...in kot vidite sem zopet med vami.Par dni za uštimanje in zopet na delo....veselo. Na :morje:smo se imeli super,vreme je bilo krasno morje pa zlo slano;););).V bližnji prihodnosti vam bom uštimala nekaj slikic iz Trogirja, da vidite to dalmatinsko idilo.:)Tko sedaj pa se mi bliža že kmalu datum v avgustu,ko bomo zopet v akciji:sloncek:.Jutri vzamem zadnjo tabletko KT potem malo počivam in zopet štartam v naslednjo škatlico do 15.avgusta.Baterije imam napolnjene in upam, da mi bodo zdržale do konca prvega postopka IVF v septembru.Tolk za danes.Vsem novopečenim :nosecka:pa iskrene čestitke ob lepi novički.
L.p.Alja:metulj::metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
21.7.2005 7:28:39   
biba77
Pozdravljena spet med nami, Aljca!!:rozica::rozica::rozica:
Lepo, da ste uzivali.
Moram priznat, da sem sama vedno bolj vesela, da sele greva z :love: na :morje:. Komaj cakam... Se 10 dni do dopusta. :)
Glede baterij - mislim, da si jih kar dobro napolnila! 8) Ce pa bo slucajno katera popustila, pa se samo na nas obrni, pa bo!
:miska:
Evo, ena :kava: za tebe...

(odgovor članu aljča)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.7.2005 8:00:30   
emaa
midva greva jutri za vikend na morje, pol sva pa cel teden doma, supeer

(odgovor članu aljča)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.7.2005 8:28:25   
anadejka
WB Aljča :rozica::rozica::rozica:

Ema ti pa uživeeeeeeeej!!!:rozica::sloncek::rozica:

(odgovor članu aljča)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.7.2005 10:10:16   
TANTRA
Ojla,
evo mene nazaj iz brezskrbnih 14 dni na Šolti, kjer je bilo prekrasno vreme, morje, skratka vse...:morje: in upam, da smo prinesli kakega skritega potnika;)
se lepo pozdravljam po dolgem času....in tudi ti Ema uživaj :angel:

(odgovor članu aljča)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.7.2005 10:12:15   
emaa
bom, bom, čeprav nekaj kaže, da bom :hudicek: s sabo nesla, čeprav se sam neki nakazuje, še ni prav pršla, čakam

(odgovor članu aljča)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.7.2005 10:12:32   
tinkamiška
Pozdravljena Aljča:rozica: malo si si pa le napolnila batarije ne?;)

Astra in Ema, jst bi še tudi šla malo na morje, me vzameta s sabo:)- Sej mogoče nama pa še rata za kak dan malo nogice v morje namočit:)

Lepo se imejte, Ema, ti pa že juuuutriiii:morje::morje::morje:

Tinka

(odgovor članu aljča)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.7.2005 15:14:09   
saša24
pozdravljena aljča, smo te že zelo pogrešali na rr. prav prazno je bilo brez tebe.

uživaj še preostanek dopusta

sasa24

(odgovor članu aljča)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.7.2005 18:02:07   
Anitka
Dobrodošla spet med nami Aljča in seveda tudi Tantra.

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Mi gremo pa jutri ponoči in se vreno 6.8. Vas bom kar malce pogrešala.

(odgovor članu aljča)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.7.2005 18:11:47   
aljča
Vsem hvala za dobrodošlico:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:.Vsem puncam,ki pa šele odhajate pa želim srečno vožnjo in pa veliko sonca,uživanja in lepih dogodivščin.:morje::sloncek::morje::sloncek::morje::sloncek::morje::sloncek::morje::sloncek::morje::sloncek:.Mi jutri zjutraj še odhajamo v Olimje kjer bomo lepo zaključili naš dopust.Tipkamo pa se v nedeljo,ko pridemo nazaj.
Punce lepo se mejte.:morje::morje::morje::morje:.
L.P.Alja:metulj::metulj:

(odgovor članu aljča)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?