|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Uši v vrtcu
6.12.2010 20:36:40   
Anonimen
V naši skupini so se pojavile uši,pa me zanima kako razen,da ji redno pregledujem lasišča lahko vem da ima uši?jo takrat srbi glava?
Se dobi kak šampon da bi preprečil uši?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Uši v vrtcu
6.12.2010 21:13:11   
ledenaa
Seveda da s pregledovanjem veš da ima uši,saj jih VIDIŠ

ne,ne dobi se tak šampon. Uši gredo na čiste glave,pripoorčam da manj glavo oz. lase perete.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.12.2010 22:31:43   
polma
Moja otroka sta imela uši. Ko sem jih-šele drugičuser posted image -iztrebila, sem jima spirala glavo vsak dan s kisom še kak teden in zjutraj polakirala z lakom za lase. Ne marajo vonja po kisu, kis pa lase zmehča in gnide prej padejo dol, lak pa naredi oblogo na lasišču in se popokajo stran user posted image .
Torej lahko preventivno špricaš te mehke fine laske z lakom za lase, pa naj se še tako grozno sliši...

< Sporočilo je popravil polma -- 6.12.2010 22:32:55 >

Še never nisem bla tko bed k hojte!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.12.2010 7:16:29   
Anonimen
A pozna katera tale sprej Lice Guard repelent sprej za zaščitu pred ušmi?

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
7.12.2010 7:45:14   
Volga
menda pomaga Parasidose šampon. Pa vse oprat na 60 stopinj, tudi pliškote in podobne stvari, kar se ne da, v vrečo pa v hladilnik za dva dni. Presesat stanovanje, avto, vse, kjer bi lahko bile.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.12.2010 7:47:39   
uškinamama
IZVIRNO SPOROČILO: žabica2

A pozna katera tale sprej Lice Guard repelent sprej za zaščitu pred ušmi?
.

Ja, s tem sem malega špricala prejšnji mesec , ko so razsajale uši v njegovi skupini. Ni jih dobil. Je pa spraj drag , da te odnese. user posted image

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.12.2010 8:25:31   
Gordana-3
IZVIRNO SPOROČILO: polma

Moja otroka sta imela uši. Ko sem jih-šele drugičuser posted image -iztrebila, sem jima spirala glavo vsak dan s kisom še kak teden in zjutraj polakirala z lakom za lase. Ne marajo vonja po kisu, kis pa lase zmehča in gnide prej padejo dol, lak pa naredi oblogo na lasišču in se popokajo stran user posted image .
Torej lahko preventivno špricaš te mehke fine laske z lakom za lase, pa naj se še tako grozno sliši...

tako, kot je napisala polma. in moli, da jih ne dobi, še posebej, če ima punca dolge lase user posted image . poleti sta jih moji dve prinesli iz vrtca, opazila sem prepozno in so se kar lepo razmnožile. dobila jih je cela hiša + babi, ki je bila pri nas na krajših počitnicah. trajalo je mesec dni, da smo se jih znebili. na koncu sem bila že tako obupana, ko sem zmetala stran kakšnih 100 evrov za šampone, da sem šla kupit še glavnic robicomb, ki zazna uške. no, glavnica nismo potrebovali več, ker so uške odšle. so pa res nadloga.

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.12.2010 8:51:19   
mišk
Joj, mene je kar groza uši, sploh ker smo sami dolgolasci pri hiši!user posted image  To bo dela, ko jih bomo staknili.
V našem vrtcu je na vratih sosednje skupine že več kot en mesec obvestilo, da so se pojavile uši, ampak HB jih v naši skupini še ni.
Imam pa doma že eno leto dva Parisidose spreja in dva Nix šampona, ki sem jih kupila, ko je bla ta mala nekje na počitnicah, kjer so imeli uši. SEm jih šla takoj kupit, ko sem to izvedela, samo se je izkazalo, da jih ni pobrala.
Ima preveč umazano glavo, haha!user posted image  Sej ne...user posted image

(odgovor članu Gordana-3)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.12.2010 8:55:30   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: mišk

Joj, mene je kar groza uši, sploh ker smo sami dolgolasci pri hiši!user posted image  To bo dela, ko jih bomo staknili.
V našem vrtcu je na vratih sosednje skupine že več kot en mesec obvestilo, da so se pojavile uši, ampak HB jih v naši skupini še ni.
Imam pa doma že eno leto dva Parisidose spreja in dva Nix šampona, ki sem jih kupila, ko je bla ta mala nekje na počitnicah, kjer so imeli uši. SEm jih šla takoj kupit, ko sem to izvedela, samo se je izkazalo, da jih ni pobrala.
Ima preveč umazano glavo, haha!user posted image  Sej ne...user posted image

NE SMEš tako razmišljat. Moj je star osem let, pa so bile v vrtcu non stop uši, v šoli so non stop uši, no, naš jih še ni imel. Mogoče pa na ene glave res ne grejo.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.12.2010 9:01:03   
Gordana-3
ja, ne marajo vseh glav. ko sta jih staknili moji, jih je ta večja imela zelo veliko, prav tako gnid. dva tedna sem ji glavo 3x na dan pregledovala in vlačila dol gnide iz las. ta mala je imela kakšno uško ali dve, gnid pa tudi le nekaj ...

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.12.2010 11:04:34   
Anonimen
Jaz sem kupila danes tale sprej LiceuGuard,res je drag stane nekaj čez 16€ samo ,da bi pomagal kupila pa bom še za vsak slučaj šampon Nix pa upam ,da ga ne bomo rabiliuser posted image

(odgovor članu Gordana-3)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
7.12.2010 11:42:56   
oka
Za preventivo sem jaz v navaden šampon dala nekaj kapljic tea tree olja. To naj bi bilo tudi dobro sredstvo za odpravljanje uši, ker naj bi to olje uničilo tudi gnide. Kupila sem tudi en sprej, ki vsebuje tea tree, timijan in še eno reč. Sicer smrdi ampak uši pa letos, ko so se namnožile na šoli nista staknila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
7.12.2010 20:33:12   
Lantea
Jaz sem tud slišala, da kar z lakom za lase pošpricaš glavo ( no laseuser posted image ) in da to odganja. Vzgojiteljica, ki jo poznam ima to že preizkušenouser posted image .

(odgovor članu oka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
10.12.2010 14:32:10   
anju
http://www.otroska-trgovina.com/products/Losjon-v-spreju-za-preventivo-pred-u%C5%A1mi-.html

ne vem pa če pomaga.

v našem vrtcu so uši od septembra. mulčku sem jih našla novembra. smo se vsi umili s parasidose losjonom 2x po navodilih. potem mi je pa ena mamica povedala da od obvestila o ušeh dalje vsako jutro hčerki namaže pramenčke s kisom in da jih še ni dobila. tako sem uvedla ta ukrep tudi jaz. še vedno česemo im pregledujemo vsak dan, saj so uši v vrtcu še, no zaenkrat trrrkam, se pri nas niso ponovile, trrkaaam.

še nekaj povezav:

http://www.ivz.si/Mp.aspx?ni=156&pi=5&_5_id=1066&_5_PageIndex=0&_5_groupId=289&_5_newsCategory=&_5_action=ShowNewsFull&pl=156-5.0.

(odgovor članu Lantea)
Neposredna povezava do sporočila: 14
22.12.2010 13:55:22   
sinolička
Ojla,

mi lahko prosim kdo zaupa najbolj učiunkovit šampon, losion itd za odtsranjevanje uši? Mi jih namreč že imamo... Za kis sem prepozno zvedela :)

pozz

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...

avanture
danuska

ali ste že imeli avanturo za 1 noč?

da (47%)

ne (36%)

ne,ampak nisem proti če bi (7%)

sem odločno proti temu (10%)

Število vseh glasov: 458

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!