|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Uši v vrtcih
10.10.2006 14:05:19   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image
Včeraj gre mala po vikendu v vrtec in že dobim klic, da ima uši user posted image ,
dobila jih je ravn na umito bučko user posted image ,

smo ukrepal, šli po šampon in upam da je mimo, ker jih ni imela veliko - mislim da so sam iz druge glave skočile na njeno....dobit jih je mogla pred vikendom? user posted image user posted image

Tko da preglejte vašim bučkam in bučkotom glavce,
razsajajo pa v vrtcu Trebnje, da ne boste zaganjali prevelike panike.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Uši v vrtcih
10.10.2006 14:29:45   
Petraa
Kdo pa zaradi uši dela paniko user posted image user posted image
saj je znano da uši gredo na čiste glave

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.10.2006 14:50:00   
srki
V našem vrtcu so bile tudi že ene dvakrat uši, na srečo je prišel domov brez njihuser posted image , čeprav ima čisto bučko.

To pa drži ja, da gredo na čisto bučko.

(odgovor članu Petraa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.10.2006 19:59:50   
Katrin
Tudi pri nas v šoli so uši... Sem rekla, da si cel teden ne bom umila glave in veliko laka za lase bom porabila user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.10.2006 20:14:30   
lelaval
Moja starejša hčerka jih je dobila na začetku 1. in 2. razreda. Prvič sem jih dobila tudi jaz in sin, user posted image  pa ne (očitno si ni glave opral user posted image ) Sina sem pobrila, sebe skrampala s tistim glavnikom, ki je zraven šampona do krvi, s hčero pa je bilo največ dela, ker ima dolge lase in sem ji posamezne prazne gnide morala čistit z las.
Pa držite se tistih navodil, ki so zraven šampona - kdaj ga je potrebno ponovno uporabit, da ne boste imeli na glavah "morje podnajemnikov". user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.10.2006 20:46:07   
Ezi
O kriza. Jaz pa sem ravno danes pomislila na uši in se mi je nekako zdelo, da tega pa ni več toliko. Vsaj slišala nisem ... do sedaj.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.10.2006 10:45:42   
Anonimen
Eh to so domače živaliuser posted image user posted image Pa res je,da grejo najraje na čiste bučke.
No v tujini(italija)se je pojavil nov proizvod za zatiranje uši.Je v špreju,
brez kemikalij(vsaj parvijo tako)pošpricaš strateške točke(za ušesi,zatilje..)
uši se zadušijo,čez čas pa z posebnim kovinskim glavnikom(ga dobiš v lekarni)lepo prečešeš lasišče.PARANIX
Na zdej me pa vse srbiuser posted image user posted image upam,da jih naš ne prinese domov,ker je prveč glav družini za preventivo.user posted image

< Sporočilo je popravil neva6 -- 11.10.2006 10:46:44 >

(odgovor članu Ezi)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
11.10.2006 11:14:41   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: neva6

Na zdej me pa vse srbiuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image , enako Neva.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...
Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?