|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ušesni termometer
2.6.2006 20:42:29   
tincci
A ima katera tega? http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=165128
Je ok?

Namreč, rabimo en dober ušesni termometer, ker s klasičnim itak ne pridem nikamor, digitalc mi pa vsakič drugač pokaže, tud če v ritki merim, krneki.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ušesni termometer
2.6.2006 20:47:32   
Anonimen
js sem zanč kupila enga v mullerju..je za mert v ušesu al pa potegneš čez čelo in je super. pa še 5 jurjov ni bil!

(odgovor članu tincci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
2.6.2006 21:12:30   
deily

Mi imamo podobnega, pa vedno vsaj 3x zmerim, ker vsakič pokaže drugače. Otroška ušeska so bolj mala, nikoli pa ne laže(+/-0.5)

Deily @ Nateja @ Natisa

27.4.2005- DAN, KO ME JE RAZVESELILA HČERKICA NATEJA
21.3.2010- DAN, KO JE NATEJA DOBILA SESTRICO NATISO

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.6.2006 22:01:05   
Mojca P.
Mi imamo podobnega (vizuelno sem ze mislila, da je isti),le druge firme. Kupili smo ga v lekarni za pribl. 10.000 Sit, je pa od firme Actiwave. Je usesni termometer in celni (izmeris na senci ali sredi cela). Kupili smo ga predvsem zato, ker je Ziga imel vrocinske krce in je od takrat nujno hitro zbijat temperaturo..d apa mi ga ni nonstop treba budit, mi je bilo pomembno, da je tudi celni. Smo zelo zadovoljni...prednost je tudi ta, da pri obeh nacinih merjenja ze sam preracuna v pazdusno temp., da ti ni treba odstevat. Tako namerim s tem isto, kot z digitalnim pazdusnim, ki ga mora mali imet pod pazduho pribl.3 min. Zdi se mi ful prakticen in ga priporocam.
Mogoce ni cisto vmesno, ker si sprasevala za tistega v BC, ampak...

(odgovor članu deily)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.6.2006 22:03:11   
Bonnie_RR
Js mam tud tega.

Zaenkrat ga še nismo neki velik uporabljal (upam, da ga bo treba čim manj), samo ene parkrat mal za probo in je do zdaj ok. Kaže pa desetinko gor/dol, če večkrat zaporedoma izmeriš.

Lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu deily)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.6.2006 16:49:43   
Peli
Midva sva kupila enga podobnga firma je Actiwave in je totalno mem! Kupili smo ga v lekarn in je bil 10000sit, kaže čist mem pokaže da maš 35,4 , 36,2°C, pa tko naprej vsakič drgač ko pa pomeriš z navadnim pa čist drgač kaže - no smo ga že tud zamenat nesl pa je isto sranje tko da uporabljamo čist navadnega - mu še najbolj zaupam - škoda dnarja za takole sranje.

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.6.2006 22:08:37   
tincci
Smo kupili Braunovega v Mullerju za 12 jurjev in je zakonuser posted image Takoj je zmerjeno, je pa vsakič ista temperatura, samo prov moraš dat notr. No, in jaz za vsak slučaj zmerim trikrat. Še bolj bom vesela, ko ne bo več kazal 38.7user posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.6.2006 21:21:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: LARA

js sem zanč kupila enga v mullerju..je za mert v ušesu al pa potegneš čez čelo in je super. pa še 5 jurjov ni bil!

Jaz sem tega tudi imela. Je imal MAx  teden dni nazaj čez 40 vročino, pa mi je pokazal 36,7user posted image . Ne samo 1x, večkrat, potem sem pa šla merit v usta in sem se skoraj sesedlauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
5.6.2006 8:19:44   
mojčika
Mi ga imamo, mislim, da je ok, samo pokrovček se sname malo trdo. Tisto čez čelo mi pa ne rata, ma le jaz mislim, da ne znamuser posted image , če ima katera nasvet, kako je treba s tem, bom vesela pojasnila.

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?