|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ušesni termometer
7.1.2008 13:19:57   
MAREC06
Ojla!
A je kdo v kratkem kupoval ušesni termometer? Imam ga v planu kupit, pa ne vem, kje se najbolj splača in kakšnega.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ušesni termometer
7.1.2008 13:23:21   
Maxica
Mi imamo sicer zdaj že kakšno leto Braunovega, ki smo ga kupili v Merkurju. Stal je pa okrog 50€. Je pa fajn, ga priporočam.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu MAREC06)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.1.2008 13:31:04   
aluš
mI IMAMO TUDI bRAUNOVEGA. žE UF, KAR ENE 6 LET. Pa še vedno dela, pa si tamala dva sama merita, pa pritiskata nagumbke pol prevewč. Bil pa je tudi že takrat kar (bivših) 10.000 sit.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.1.2008 13:51:34   
pilar28
Braun, pa še nastavkov ni težko dobit novih.Se strinjamuser posted image

(odgovor članu aluš)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.1.2008 14:41:06   
Naja31
Mi imamo tudi Braunov. Tri leta nazaj je bil 12.000 sit. Ampak je vreden svojega denarja.
Mi smo zadovoljni.

(odgovor članu pilar28)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.1.2008 16:57:00   
bodoča
Braun user posted image , kupila lani v Big Bang-u za okoli 50 EUR.

mojeustvarjanje

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.1.2008 19:58:45   
Metuljček Cekinček
Mi imamo tega in nam tudi že dobri 2 leti služi.

user posted image

(odgovor članu bodoča)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.1.2008 20:03:41   
bamby
Imam tudi Braunovega pa z njim nisem zadovoljna user posted image . Moraš kar res trofiti direkt v uho. Če bi ga še enkrat kupovala bi gledala, da ima signal, da je v uho prav nastavljen.

(odgovor članu Metuljček Cekinček)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.1.2008 9:42:15   
Mojc
Meni ga je mami kupila v lekarni - gre za Medisana termometer. Cene žal ne vem, se pa super obnese.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.1.2008 11:39:56   
Lara28
Tudi mi nismo zadovoljni. Malega je kuhalo na 39,5. ta pa je pokazal 38. Se mi zdi še vedno najbolj zanesljiv navaden, čeprav težje zmeriš. Tudi v bolnici so kazali napačno ti ušesni, pa imajo ziher profesionalne. Če bi bila sigurna, da je kakšen res zanesljiv, bi ga tudi jaz takoj kupila. Mali je nagnjen k vročinskim krčem in je to najenostavneje, da mu kontroliram ponoči, kadar je bolan. Ampak res ne vem katerega.

(odgovor članu Mojc)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.1.2008 12:26:36   
Eca
Ti ušesni termometri niso primerni za dojenčke!!!!! Namreč nimajo razvitega ušesnega predela tako, da bi lahko pravilno izmerili temperaturo.

Mi imamo Braunovega ušesnega, kupili pred pol leta v Big Bangu, cena 64eur. Zadovoljni!

Za dojenčke pa klasika - za moje pojme v ritki najbolje zmeri.

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Lara28)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?