SaaS
|
Kar se tiče odstranitve žrelnice, ti ne znam svetovati, lahko pa ti povem našo dobro izkušnjo s homeopatijo. Pri nas smo tudi imeli ves čas ponavljajoča vnetja ušes od 1 leta naprej. Zdaj je star 5 let. Leto in pol nazaj poleti (avg., sept. okt.) smo imeli 3x zapored vnetje. 2 tedna antibiotik, 2 tedna brez in spet. Takrat sem se odločila, da poskusimo še s homeopatijo in oktobra (po končani dozi ab) smo začeli, pravzaprav so preventivne kroglice. Jemali smo jih nekaj mesecev, čez pomlad, poletje ne. Nobenih vnetij. Lanski oktober pa spet eno vnetje. Po ab in takoj spet po homeopatska zdravila. Zdaj spet nadaljujemo zimo s tem in moram reči, da se uspešno izogibamo vnetjem. Redno hodimo tudi na preglede na orl. Vendar nam tam ni predlagala operacije žrelnice. Na zadnjem pregledu, en mesec nazaj, je rekla da žrelnice sploh nima tako povečane in da njemu operacija ne bi nič pomagala. Da se vse skupaj dogaja samo v nosku... izpiranje, izpiranje... Sliši malo slabše zaradi zabasanosti s sluzom, a sluh ni okvarjen. Če bomo spirali, ne bo vnetij, se bo tudi to uredilo. Naša pediatrinja nam je omenila tudi cepljenje proti pnevmokoku, a ko sem omenila na orl, tam ni pokazala nobenega navdušenja, da ni rečeno, da se bo potem nehalo, saj so lahko tudi drugi povzročitelji vnetij. Naša pediatrinja je po zadnjem ponavljanju vnetji hotela predpisati neko preventivno dozo ab, za par mesecev, če sem prav razumela. A sem takrat rekla, da bi prej še probala s homeopatijo, preden gremo na tole terapijo z ab. No, nam je pomagala , tako da potem pediatrinja ni več govorila o tem. Enim pomaga operacija žrelnice, enim ceplenje proti pnevmokoku.
< Sporočilo je popravil SaaS -- 9.2.2010 14:43:26 >
|