Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Učiteljice - verz ob koncu šolskega leta 22.6.2005 14:54:01
|
|
|
|
tejč
|
Uf, oprosti, sem tudi jaz učiteljica, vendar pojma nimam za kake verze. Za kolk stare otroke pa? Mal spesni po svoje... LP v šolske klopi, jah, se mi na momente kar malo stoži po službi, ampak samo malo in to zdaj, ko so opisne ov+cene že napisane, ko hodiš bolj za hec v službo, hihi. Mateja
|
|
|
|
Učiteljice - verz ob koncu šolskega leta 22.6.2005 15:12:46
|
|
|
|
ma-ja
|
Jaz ti ga lahko kasneje od doma napišem - poglej bolj proti večeru. Ravno včeraj za zaključek nam je dala vzojiteljica lepe čestitke in pesmico od Toneta Pavčka. Res primerno in lepo!
|
|
|
|
Učiteljice - verz ob koncu šolskega leta 22.6.2005 15:19:07
|
|
|
|
Urša
|
Tone Pavček ima res krasne pesmi.9nebesa Sonka, ne morm ti pomagat... pojma nimam. :ups:
|
|
|
|
Učiteljice - verz ob koncu šolskega leta 22.6.2005 16:52:07
|
|
|
|
ma-ja
|
Evo mene! Obljuba dela dolg, tole je ta pesmica: Otroci imajo majhne noge, a delajo največje korake do Sonca do Sreče, čez Svet in puščajo za vse zanesenjake v prihodnosti sled. Ko prihajajo iz njihovih ust tiste velike besede, kakor Sonce in Sreča in Svet, je kot bi iz zlate sklede zajemali sladko jed. In ko se nasitijo, sijejo od zdravja in židane volje kot Sonce, kot Sreča, kot Svet, ki se je premaknil na bolje za celo velikanovo ped. (Tone Pavček) Upam, da ti bo všeč!!!
|
|
|
|
Učiteljice - verz ob koncu šolskega leta 22.6.2005 20:33:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Še ena od Pavčka: Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in s sveta odganjša sence.
|
|
|
| Stran: [1] |
Vodene športne aktivnostiMichonne RRKdaj ste otroke vpisali na vodene športne aktivnosti?Pri 1 letu (
17%)
Pri 2-3 letih (
17%)
Pri 4-5 letih (
31%)
Ob vstopu v šolo (
34%)
Število vseh glasov: 29Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!