|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Učiteljice-kdaj pokoristiti dopust?
26.1.2006 19:15:38   
Lara28
Najbržje bilo o tem že kaj napisano, pa sedaj ne najdem . Zanima me sledeče: sem zaposlena za določen čas do 31.08.2006, porodniško pa bom nastopila 26.04.2006. Dopusta za to leto torej ne bom koristila med poletnimi počitnicami, kot ponavadi, kdaj torej? Ali mi bo propadel? Je kakšna možnost da koristim dopust pred začetkom porodniške, kot je to možno drugje?    
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Učiteljice-kdaj pokoristiti dopust?
26.1.2006 19:29:55   
Katrin
Tudi sama sem bila v enakem položaju, s tem da sem jaz nastopila porodniško z 9.2. Pred porodniškim dopustom so mi dali sorazmerni del dopusta, kar je pri meni znašalo 13 dni (ti dobiš kak dan več, ker imaš šele aprila), z ostalim dopustom se pa lahko obrišem po ...
Enako velja za regres: dobila ga boš sorazmerni delež.

Enako bi se ti zgodilo tudi, če bi bila zaposlena za ndč (moja prijateljica odhaja nazaj v službo 1.2.) in so ji rekli, da lanskega dopusta ne more koristiti. Ji ga bodo pa šteli v "minus ure" in ji ne bo treba notri prinašati ur.

Upam, da sem ti kaj pomagala user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu Lara28)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.1.2006 19:35:59   
dulcinea
Hmmm. .. Jaz sem tudi zaposlena do istega datumoa kot ti. Samo jaz na žalost ne grem na porodniško. Ne vem kako je z dopustom, mi je pa ravno danes kolegica rekla da je dobro it na porodniško pred iztekom pogodbe pa da ti pol porodniška teče cel cajt...

Zakaj se ne pozanimaš v vodstvu?

LP,  D

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Lara28)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.1.2006 9:29:56   
bskrle
Pokliči SVIZOvega pravnika, mislim,da  se piše Seliškar, lahko mu pošlješ tudi mejl.
Poglej na straneh Šolskih razgledov.

(odgovor članu Lara28)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.1.2006 10:13:45   
Lara28
Hvala za nasvte!

(odgovor članu Lara28)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.1.2006 10:30:02   
Anonimen
Najslabše kar lahko narediš je to, da se pozanimaš v vodstvu. user posted image  Normalno, da bodo vlekli vodo na svoj mlin. Še če se kregaš in dokazuješ svoje, ti "ne dajo".

Na strani ministrstva poišči okrožnico, ki so jo poslali ravnateljem. V njej so natančna navodila o tem, kako se lahko koristi dopust.
Veliko nasvetov imaš tudi na tej strani, če pobrskaš nazaj po objavah, boš našla veliko uporabnih strani.

Glede tvojega dopusta pa takole:
- pet dni boš zagotovo koristila med zimskimi počitnicami zato zdaj to takoj javi v tajništvo in se ne pusti privleči v šolo, če imate kake obveznosti,
- naslednji korak bi jaz naredila takole: po zakonu ti morajo omogočiti koriščenje 10. dni dopusta, torej si izberi naslednjih pet dni v tednu, ki ti ustreza, nikakor pa ne pred začetkom porodniške,
- dva dni dopusta lahko koristiš po svoji izbiri, važno, da nista v istem tednu, torej si za en vikend izberi prejšnji petek in naslednji ponedeljek in si privošči podaljšan vikend - tole vzami po tem, ko ti bodo že dali obveznih 10 dni,
- za ostalo si poglej v okrožnico, se pa bojim, da bo ostalo propadlo.

Za tiste, ki so zaposlene za nedoločen čas, je seveda drugače, če ne drugo, lahko dopust za nego in varstvo med vsakimi počitnicami prekinijo in koristijo dopust. Na ta način zagotovo uspejo porabiti celega.
Jaz sem med svojo (najprej) bolniško potem pa še porodniško koristila predlanski in lanski celoten dopust. Ko je ravnatelj ugotovil, da bom dopust za nego in varstvo prekinjala, mi je sam ponudil, da lahko po izteku porodniške koristim CELOTEN lanski dopust. Ker mu s prekinjanjem povzročam preveč administrativnega dela.

(odgovor članu dulcinea)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?