Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Učinkovito pospravljanje stanovanja 4.1.2012 7:56:02
|
|
|
|
t5t6
|
Moje vodilo je vedno, kar ne rabim podarim oz vržem stran. Če imaš cel kup drobnarij, ki si jih mesece nalagala in verjetno nikoli vzela v roke, ne vem kaj bi lahko počela z njimi? Za kar pa misliš, da nujno potrebuješ kupi škatle oz škatlice, gor napiši kaj je notri in pospravi v omaro - jaz imam tako in ti povem, da dosti lažje diham, kot, da bi na policah imela cel kup krame. Tako je potem tudi laje počistiti, in vse deluje bolj urejeno. Veselo na delo.
|
|
|
|
RE: Učinkovito pospravljanje stanovanja 4.1.2012 13:05:32
|
|
|
|
josephine27
|
kupi škatle oz škatlice, gor napiši kaj je notri in pospravi v omaro še prej pa poglej doma. večkrat imamo kakšne uporabne škatlice že doma in jih sploh ni treba kupovat. jaz naredim tako čistko 1x do 2x letno in ko se znebiš vse odvečne krame stanovanje kar lažje zadiha. ker enostavno nimam časa da bi vse pospravila v enem dnevu ali dveh počnem to po delih. naprimer danes pisalna miza, jutri predsoba itd... samo moraš pazit da stvari ne nosiš iz prostora v prostor.
|
RE: Učinkovito pospravljanje stanovanja 4.1.2012 13:45:06
|
|
|
|
Saralina
|
Bejbike- hvala! Škatla za karitas, za mlajše otroke so pripravljene. Že lažje diham! Škatle sem plenila po trgovinah- a so zmanjkovale- zgleda, da je novoletna čistilna mrzlica v ozračju! Je pa res, da mora bit prava luna za pospravljanje po predalih Takole bi bil hec, da bi bil samo en letni čas.... koliko krame bi bilo manj... tako pa rokavčke, rokavice, smučke, kopalke.... za 4 člane... že imaš pol skladišča! ;))
|
|
|
|
RE: Učinkovito pospravljanje stanovanja 4.1.2012 13:50:23
|
|
|
|
posh
|
Joooj, kolk to poznam. Ne maram nabasanih stanovanj z kramo- to me ubija! Ampak se kljub temu nabira Jaz lepo cunje in igrače, ki jih moji več ne marajo oz. so prerasli, nesem na RK. Dosti stran pomečem, kar sproti, ali pa v klet nesem- tam vsaj ne vidim te krame
|
|
|
|
RE: Učinkovito pospravljanje stanovanja 6.1.2012 9:40:41
|
|
|
|
Poka
|
Kar ne rabiš - stran. Drugo v škatlice. Jaz jih nekatere vseeno raje kupim, ker se tudi dobi kake stvari, da se lažje organizira. MOj je sicer tak firk, da ima organizirano brez vsake škatlice, vse na svojem mestu ful lepo zloženo. Ko rpidem jaz - raztur... Je pa odvisno od prostora, kako imaš organizirano. Jaz imam npr. v kuhinji točno določeno, kje je kaka stvar, tu ni problema - ker je pa kuhinja ful prevelika... Imam ene par praznih predalov, sicer pa bodo že s časoma polni, verjetno. V kopalnici sem imela vse nametano, pa sem šla po ene košarice, za 1 eur - v eni poceni trgovini, kupila sem jih pa ker so mi bile ful všeč, dejansko brez predstave, kam jih bom dala. Jaz si v kopalnici dam posebej pudre, posebej stvari za oči, posebej za usta itd., da imam hitro pri roki. Drugače pol ne porabim. Ostalo je še ful po škatlah... Od selitve. Je živa katastrofa. Imam pa npr. poseben sistem za položnice - odrezke dajem v prozorne mape za vizitke po letih. Vse sortiram glede na letnico. No, tu prekašam še mojega Ostale stvari - ne vem kaj imaš, ampak jaz bi dala lepo v škatle, če pa veš, da ne rabiš, pa samo stran.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?