|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Uživanje se bliža koncu....
20.7.2005 21:58:06   
aljča
Prav lep pozdrav vsem skupaj.:morje:se je danes za nas končalo...in kot vidite sem zopet med vami.Par dni za uštimanje in zopet na delo....veselo. Na :morje:smo se imeli super,vreme je bilo krasno morje pa zlo slano;););).V bližnji prihodnosti vam bom uštimala nekaj slikic iz Trogirja, da vidite to dalmatinsko idilo.:)Tko sedaj pa se mi bliža že kmalu datum v avgustu,ko bomo zopet v akciji:sloncek:.Jutri vzamem zadnjo tabletko KT potem malo počivam in zopet štartam v naslednjo škatlico do 15.avgusta.Baterije imam napolnjene in upam, da mi bodo zdržale do konca prvega postopka IVF v septembru.Tolk za danes.Vsem novopečenim :nosecka:pa iskrene čestitke ob lepi novički.
L.p.Alja:metulj::metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
21.7.2005 7:28:39   
biba77
Pozdravljena spet med nami, Aljca!!:rozica::rozica::rozica:
Lepo, da ste uzivali.
Moram priznat, da sem sama vedno bolj vesela, da sele greva z :love: na :morje:. Komaj cakam... Se 10 dni do dopusta. :)
Glede baterij - mislim, da si jih kar dobro napolnila! 8) Ce pa bo slucajno katera popustila, pa se samo na nas obrni, pa bo!
:miska:
Evo, ena :kava: za tebe...

(odgovor članu aljča)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.7.2005 8:00:30   
emaa
midva greva jutri za vikend na morje, pol sva pa cel teden doma, supeer

(odgovor članu aljča)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.7.2005 8:28:25   
anadejka
WB Aljča :rozica::rozica::rozica:

Ema ti pa uživeeeeeeeej!!!:rozica::sloncek::rozica:

(odgovor članu aljča)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.7.2005 10:10:16   
TANTRA
Ojla,
evo mene nazaj iz brezskrbnih 14 dni na Šolti, kjer je bilo prekrasno vreme, morje, skratka vse...:morje: in upam, da smo prinesli kakega skritega potnika;)
se lepo pozdravljam po dolgem času....in tudi ti Ema uživaj :angel:

(odgovor članu aljča)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.7.2005 10:12:15   
emaa
bom, bom, čeprav nekaj kaže, da bom :hudicek: s sabo nesla, čeprav se sam neki nakazuje, še ni prav pršla, čakam

(odgovor članu aljča)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.7.2005 10:12:32   
tinkamiška
Pozdravljena Aljča:rozica: malo si si pa le napolnila batarije ne?;)

Astra in Ema, jst bi še tudi šla malo na morje, me vzameta s sabo:)- Sej mogoče nama pa še rata za kak dan malo nogice v morje namočit:)

Lepo se imejte, Ema, ti pa že juuuutriiii:morje::morje::morje:

Tinka

(odgovor članu aljča)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.7.2005 15:14:09   
saša24
pozdravljena aljča, smo te že zelo pogrešali na rr. prav prazno je bilo brez tebe.

uživaj še preostanek dopusta

sasa24

(odgovor članu aljča)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.7.2005 18:02:07   
Anitka
Dobrodošla spet med nami Aljča in seveda tudi Tantra.

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Mi gremo pa jutri ponoči in se vreno 6.8. Vas bom kar malce pogrešala.

(odgovor članu aljča)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.7.2005 18:11:47   
aljča
Vsem hvala za dobrodošlico:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:.Vsem puncam,ki pa šele odhajate pa želim srečno vožnjo in pa veliko sonca,uživanja in lepih dogodivščin.:morje::sloncek::morje::sloncek::morje::sloncek::morje::sloncek::morje::sloncek::morje::sloncek:.Mi jutri zjutraj še odhajamo v Olimje kjer bomo lepo zaključili naš dopust.Tipkamo pa se v nedeljo,ko pridemo nazaj.
Punce lepo se mejte.:morje::morje::morje::morje:.
L.P.Alja:metulj::metulj:

(odgovor članu aljča)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?